Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>TPV

Resolució de problemes de l’aplicació de TPV Square

Estàs a punt per descarregar l’aplicació de Square? Comença >

Si l’aplicació de TPV Square no funciona tal com esperaves, amb aquests consells podràs tornar a acceptar pagaments en un tres i no res.

Nota: per motius de seguretat i per garantir el compliment de la normativa PCI, Square deixarà de processar els pagaments amb targeta sense contacte o amb xip en dispositius amb versions de l’aplicació de Square que tinguin més de 90 dies. Aquest canvi entrarà en vigor el 26 de març del 2019. Més informació sobre com actualitzar l’aplicació de Square.

Resoldre problemes amb el teu dispositiu mòbil

Prova els següents consells:

 1. Comprova que tant el dispositiu mòbil com l’aplicació de Square estiguin actualitzats.

 2. Tanca la sessió i torna a entrar a l’aplicació.

 3. Apaga i engega el dispositiu.

 4. Força la sortida i torna a obrir l’aplicació des del teu dispositiu.

 5. Elimina i torna a instal·lar l’aplicació. Consulta el web d’ajuda d’Apple i el web d’ajuda de Google, i segueix les instruccions.

 6. Assegura’t que la data i l’hora del dispositiu siguin correctes.

Nota: abans d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació de Square, tanca el torn de caixa i tanca la sessió de l’aplicació. En fer-ho, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent (ho pots veure a Transaccions recents) que hagis de pujar al Tauler de control en línia de Square.

Elimina l’aplicació de Square i torna-la a instal·lar

El fet d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació no afectarà el teu compte de Square ni els pagaments registrats, ja que les dades s’emmagatzemen als servidors de Square. Abans d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació:

 1. Tanca el torn de caixa. Pots veure els torns de caixa en directe al dispositiu. Els informes de la caixa se sincronitzen amb el Tauler de control en línia de Square un cop tancada.

 2. Tanca la sessió a l’aplicació. En fer-ho, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent de pujar al Tauler de control en línia de Square. També pots consultar les Transaccions recents al Tauler de control en línia de Square per confirmar que no tens cap pagament en efectiu pendent que mostri una icona d’avís. Si elimines l’aplicació de Square abans que els pagaments en efectiu se sincronitzin amb el Tauler de control en línia, aquests pagaments es perdran i hauràs de tornar a registrar els que hagin quedat pendents.

Consulta el web d’ajuda d’Apple per a veure com eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació.

Un cop hagis eliminat l’aplicació, podràs accedir a tota la informació del teu compte tornant-la a instal·lar i iniciant la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya o codi del dispositiu.

Força la sortida de l’aplicació de Square

Si tens problemes amb l’aplicació de Square, et recomanem que forcis la sortida de l’aplicació al dispositiu.

Força la sortida en un dispositiu iOS

 1. Fes doble clic al botó d’inici de la part frontal del dispositiu per veure les aplicacions utilitzades recentment.

 2. Cerca la icona de l’aplicació de Square i fes servir el dit per lliscar cap amunt a l’aplicació.

 3. Torna a prémer el botó d’inici per a tancar les aplicacions utilitzades recentment i tornar a la pantalla d’inici.

Força la sortida en un dispositiu Android

 1. A Configuració, selecciona Aplicació i ves a Gestiona les aplicacions.

 2. Des d’aquí, podràs seleccionar totes les aplicacions obertes. Toca l’aplicació de Square i, a continuació, força la sortida.