Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>TPV

Resolució de problemes de l’aplicació de TPV Square

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Si l’aplicació de TPV Square no funciona tal com esperaves, dona una ullada a aquests consells per tornar a acceptar pagaments en un tres i no res.

Nota: per motius de seguretat i per garantir el compliment amb la normativa PCI, Square deixarà de processar pagaments amb targeta sense contacte o amb xip en dispositius que funcionin amb versions de l’aplicació de Square que tinguin més de 90 dies. Aquest canvi entrarà en vigor el 26 de març del 2019. Més informació sobre actualitzar l’aplicació de Square.

Resoldre problemes amb el dispositiu mòbil

Prova aquests suggeriments:

 1. Comprova que tant el dispositiu mòbil com l’aplicació de Square estiguin actualitzats.

 2. Tanca la sessió a l'aplicació i torna a iniciar-la.

 3. Apaga el dispositiu mòbil i torna a engegar-lo.

 4. Força la sortida i torna a obrir l’aplicació al dispositiu.

 5. Elimina l’aplicació i torna a instal·lar-la. Consulta el web d’ajuda d’Apple i el web d’ajuda de Google per obtenir instruccions sobre com fer-ho.

 6. Assegura’t que la data i l’hora del dispositiu siguin correctes.

Nota: abans d’eliminar l’aplicació de Square i tornar a instal·lar-la, tanca el torn de caixa i la sessió de l’aplicació. En tancar la sessió de l’aplicació, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent (ho pots comprovar a Transaccions recents) que hagis de pujar al tauler de control en línia de Square.

Elimina l’aplicació de Square i torna-la a instal·lar

El fet d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació no afectarà el teu compte de Square ni els pagaments registrats, ja que les dades s’emmagatzemen als servidors de Square. Abans d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació:

 1. Tanca el torn de caixa. Els torns de caixa s’emmagatzemen al teu dispositiu. Els informes de caixa se sincronitzen amb el tauler de control en línia de Square un cop es tanquen.

 2. Tanca la sessió de l’aplicació. En fer-ho, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent de pujar al tauler de control en línia de Square. També pots consultar les Transaccions recents al tauler de control en línia de Square per confirmar que a cap dels pagaments en efectiu pendents s’hi mostra una icona d’avís. Si elimines l’aplicació de Square abans que els pagaments en efectiu se sincronitzin, es perdran i hauràs de tornar a registrar els que hagin quedat pendents.

Consulta el web d’ajuda d’Apple si nop saps com eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació.

Un cop hagis eliminat l’aplicació, podràs accedir a tota la informació del teu compte tornant-la a instal·lar i iniciant la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya o codi del dispositiu.

Força la sortida de l’aplicació de Square

Si tens problemes amb l’aplicació de Square, et recomanem que en forcis la sortida al dispositiu.

Força la sortida de l’aplicació en un dispositiu iOS

 1. Fes doble clic al botó d’inici de la part frontal del dispositiu per veure les aplicacions que has fet servir recentment.

 2. Cerca la icona de l’aplicació de Square i fes servir el dit per lliscar cap amunt a l’aplicació.

 3. Prem el botó d’inici de nou per tancar les aplicacions que has fet servir recentment i torna a la pantalla d’inici.

Força la sortida de l’aplicació en un dispositiu Android

 1. A Configuració, selecciona Aplicació i ves a Gestiona les aplicacions.

 2. Des d’aquí, podràs seleccionar totes les aplicacions obertes. Toca l’aplicació de Square i, a continuació, força’n la sortida.