Descarrega l’aplicació de Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

L’aplicació de TPV Square està disponible per als dispositius Apple iOS i Android compatibles.

La manera més ràpida de trobar i descarregar l’aplicació de TPV Square és anant a squareup.com/es/app des del navegador del teu dispositiu o visitant l’App Store d’Apple o Google Play d’Android.

Abans de descarregar l’aplicació, comprova que tinguis la informació necessària per començar amb Square i que el programari del teu dispositiu estigui actualitzat.

Nota: l’aplicació de TPV Square és gratuïta, però potser et demanarem que configuris la informació de facturació amb Apple o Google per descarregar les aplicacions de les seves botigues.

Descarrega l’aplicació de Square en un dispositiu iOS

1. Toca la icona de l’App Store a l’iPhone, iPad o iPod.

2. Toca la icona de cerca (lupa) a la barra de navegació > cerca TPV Square.

3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Square > toca Instal·la > introdueix la contrasenya de l’Apple ID o del Touch ID.

4. Quan s’hagi descarregat, toca Obre o toca la icona de Square de la pantalla d’inici per obrir-la.

Nota: l’aplicació de TPV Square només és compatible amb els dispositius que funcionen amb iOS 14 i versions posteriors. Més informació sobre actualitza el programari en un dispositiu iOS.

Nota: pot ser que hagis de connectar-te a la wifi per descarregar l’aplicació.

Si necessites ajuda amb l’Apple ID, contacta amb Ajuda d’Apple.

Descarrega l’aplicació de Square en un dispositiu Android

1. Toca la icona de Google Play al dispositiu.

2. Toca el camp de cerca o la icona (lupa) > cerca TPV Square.

3. Toca el resultat TPV Square > Instal·la > segueix les instruccions a la pantalla per completar la descàrrega.

4. Quan hagis descarregat l’aplicació, toca Obre o localitza la icona de Square a la pantalla d’inici > obre l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda per configurar el compte de Google, posa’t en contacte amb Ajuda de Google.

Si no pots descarregar l’aplicació al teu dispositiu Android, és possible que hagis d’actualitza el programari del dispositiu o pot ser que no sigui compatible en aquests moments. Comprova que el teu dispositiu compleixi amb les requisits necessaris per a ser compatible.

Quan hagis descarregat l’aplicació, pots iniciar la sessió per acceptar un pagament o enviar factures.

Per gaudir del millor rendiment i accedir a noves funcions de Square, instal·la la darrera versió de l’aplicació de Square sovint.

Consulta més informació sobre com començar amb una TPV Square.