Inici>Primers passos

Navega pel Tauler de control de Square

Des del Tauler de control en línia de Square pots accedir a les eines que necessites per gestionar les operacions diàries del negoci. Analitza el rendiment del teu negoci amb eines avançades d’elaboració d’informes, gestiona els torns i els empleats i crea campanyes de màrqueting per mantenir el contacte amb els clients, tot en un sol lloc.

Inici

Les mètriques de vendes que trobaràs a la secció Inici del Tauler de control en línia de Square et permeten consultar ràpidament l’estat del negoci. Podràs consultar les dades de vendes actualitzades en temps real. Passa-hi el cursor per sobre per ampliar-ne els detalls o fes clic al giny per anar a la secció Informes del Tauler de control de Square.

Vendes netes

El giny de vendes netes t’ofereix una vista general de les vendes brutes, la mitjana de vendes, el nombre de transaccions i l’import de les devolucions d’un període de temps. Fes clic al menú desplegable per ajustar el termini de l’informe. Aquest giny també compara les vendes del dia actual amb les vendes fetes el mateix dia de la setmana anterior i mostra el percentatge de comparació al costat de les vendes totals. Fes clic al giny per anar a la secció Informes del Tauler de control de Square.

Tipus de pagament

El giny de tipus de pagament mostra l’import de les vendes brutes per tipus de pagament, com ara amb targeta, en efectiu i altres. Fes clic al menú desplegable per ajustar el període de temps que vols consultar. Pots passar el ratolí per sobre del gràfic per obtenir més detalls o fer clic al giny per consultar l’informe resumit complet de les vendes per tipus de pagament.

Articles

A partir de les dades de les vendes brutes, els articles es mostren de menys a més venuts. Passa el cursor per sobre del gràfic per consultar el nom de l’article i l’import de les vendes. Fes clic al menú desplegable per ajustar el període de temps que vols consultar. Fes clic al giny per consultar l’informe complet de les vendes d’articles.

Categories

El giny de categories mostra l’import de les vendes de cada categoria d’articles. Si els articles no estan assignats a cap categoria, es mostraran com a Sense categoria. Fes clic al menú desplegable per ajustar el període de temps que vols consultar. Fes clic al giny per consultar l’informe complet de vendes per categoria.

Clients

El giny de clients mostra set estadístiques diferents dels últims 30 dies: Nombre total de clients, Clients nous, Clients recurrents, Despesa mitjana per visita, Mitjana de visites per client i Comentaris positius i negatius que hagin deixat els clients. Fes clic al menú desplegable per ajustar el període de temps que vols consultar. Fes clic al giny per consultar les estadístiques dels clients a la secció Directori de clients del Tauler de control de Square.

Aplicacions

Square se sincronitza a la perfecció amb les aplicacions que t’ajuden a gestionar la comptabilitat, el pagament d’impostos, l’inventari, el comerç electrònic, els enviaments i els restaurants.

Ves a Aplicacions al Tauler de control en línia de Square per explorar la Plataforma d’aplicacions de Square i consultar més informació sobre l’L‘API de Square Connect.

Compte i configuració

A la secció Compte i configuració del tauler de control en línia de Square podràs gestionar la informació del teu compte personal i del negoci, així com demanar components i material de màrqueting de Square.

Compte

• Informació personal: Gestiona l’adreça electrònica i el número de telèfon del compte i activa funcions de seguretat per evitar accessos no autoritzats.

• Comptes bancaris: Gestiona els comptes bancaris de diversos punts de venda.

• Notificacions per correu electrònic: Tria quins correus electrònics vols rebre de Square i afegeix-hi més destinataris.

• Representants autoritzats: Afegeix les persones que estiguin autoritzades per contactar amb el servei d’atenció al venedor de Square en nom del negoci amb relació a informació confidencial del compte i detalls de transaccions.

Negoci

• Punts de venda: Crea i gestiona diversos punts de venda per al teu negoci. Configura’n les dades bancàries, els horaris i molt més.

• Preus i subscripcions: Consulta i gestiona els teus serveis de subscripció, revisa les factures mensuals i actualitza el teu mètode de pagament.

• Saldo: Personalitza un calendari de transferències diari perquè puguis rebre els diners quan els necessites.

• Rebut: Consulta i gestiona el disseny dels rebuts, la informació pública i la política de devolucions.

• Formularios de impuestos: Actualitza la informació fiscal i visualitza els formularis 1099-K.

• Dispositius TPV: Configura codis de dispositiu per iniciar la sessió a l’aplicació de Square en lloc de fer servir l’adreça electrònica i la contrasenya.

• Information requests: Configura el perfil del negoci per ajudar-nos a detectar qualsevol activitat inusual al compte i protegir els teus ingressos.

Components de Square

Beneficia’t dels pagaments sense comissió

Clients

Accedeix a eines que t’ajuden a gestionar millor els clients, entendre’n les necessitats i millorar-ne la satisfacció.

• Directori: Crea perfils de clients per fer-ne un seguiment.

• Comentaris: Llegeix els comentaris dels clients quant a la seva experiència amb el negoci i respon-los directament.

• Estadístiques: Consulta l’activitat de pagament dels clients i el seu nivell de satisfacció.

• Configuració: Configura la informació que s’inclou i es mostra als perfils dels clients, activa els comentaris per als punts de venda i configura les eines de recollida d’adreces electròniques.

Transferències

• Vista general: Consulta les pròximes transferències i els pagaments que s’hi inclouen.

• Informes de transferències: Consulta tot l’historial de transferències, amb dades com ara els pagaments inclosos, la destinació de cada transferència i el mètode d’enviament.

• Tarjeta Square: Gestiona la Targeta Square, comunica’n la pèrdua o el robatori i restableix-ne el PIN.

• Configuració: Vincula una targeta de dèbit per a les transferències instantànies, configura un calendari de transferències i estableix un tancament del dia personalitzat.

Equip

Crea grups de permisos i perfils d’empleats, fes un seguiment de les vendes i els torns per empleat i restableix els codis d’accés. Gestiona tot el personal amb uns quants clics perquè els empleats puguin acceptar pagaments i les dades confidencials quedin ocultes.

• Equip: Crea perfils dels empleats amb conjunts de permisos i codis d’accés assignats per a l’aplicació de TPV Square i el tauler de control en línia de Square.

• permisos: Crea conjunts de permisos predeterminats per als empleats actuals i futurs per establir els permisos d’accés a l’aplicació de TPV Square i el tauler de control en línia de Square.

Targetes regal

• Vista general: Consulta una vista general de les vendes, els bescanvis i l’activitat de les targetes regal.

• Targetes regal electròniques: Localitza l’URL del web de comandes de les targetes regal electròniques, gestiona’n el disseny i activa’n la venda a l’establiment.

• Tarjetas de regalo de plástico: Demana targetes regal físiques per al negoci al nostre col·laborador eCard Systems.

• Configuració: Configura els imports per carregar les targetes regal, activa els imports personalitzats i afegeix una política de bescanvis.

Factures

Gestiona tot allò que tingui a veure amb factures: crea factures noves, consulta les factures pendents o no pagades, comprova l’historial de pagaments i molt més.

• Factures: Crea, visualitza, cerca i filtra factures.

• Grup recurrent: Crea grups de facturació recurrents i visualitza’ls.

• Pressupostos: Crea pressupostos i visualitza’ls.

• Informes: Visualitza totes les factures pendents.

• Configuració: Estableix la configuració predeterminada per a les factures i selecciona els correus electrònics de notificació que vols que Square enviï a l’adreça electrònica del teu compte.

Aquí t’expliquem com fes servir la Vista general de Factures Square al Tauler de control.

Articles

Crear una col·lecció d’articles t’ajuda a afegir ràpidament articles a les vendes, gestionar-ne els impostos, fer un seguiment de l’inventari i crear-ne informes detallats. Des d’aquesta secció també podràs enviar campanyes de Màrqueting Square i configurar programes de Fidelització Square per a productes específics,

• Col·lecció d’articles: a més d’agilitzar els pagaments, gestionar els preus i impostos i fer un seguiment de l’inventari.

• Modificadors: Crea un conjunt d’opcions que pots aplicar a un article per accelerar el procés de pagament.

• Categories: Organitza els articles en categories per accedir-hi ràpidament i crear informes útils.

• Descomptes: Crea i gestiona descomptes que es puguin aplicar a una venda.

• Impostos: Configura i gestiona els impostos aplicables a les vendes.

• Configuració: Estableix normes per a les opcions del servei (com ara Per menjar aquí i Per emportar), gestiona els motius de les cortesies i anul·lacions i activa la gestió de l’inventari per a Factures Square.

Vendes en línia Square

Amb Vendes en línia Square, pots crear un web professional per mostrar els teus articles en línia i acceptar pagaments amb Square. Dedica menys temps a configurar la teva botiga virtual i més a centrar-te en el teu negoci.

Aquí t’expliquem com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Comandes

Si has configurat Vendes en línia Square, pots gestionar les comandes de recollida a l’establiment i amb enviament per a cadascun dels teus punts de venda actius.

Informes

A la pestanya Informes obtindràs informació sobre les accions que impulsen les vendes, els mètodes de pagament que fan servir els clients i les comissions que es paguen:

• Informes: accedeix a resums generals de vendes, consulta les comissions pagades, crea informes personalitzats i visualitza els informes sobre tendències de vendes, mètodes de pagament acceptats, productes venuts i molt més.

• Reclamacions: Pots consultar i gestionar totes les reclamacions, i rebre’n notificacions per saber en quin punt es troben.

• Caixes d’efectiu: Fes un seguiment de l’historial de la caixa d’efectiu i de cadascun dels torns. Nota: aquesta funció només està disponible amb la Gestió de caixa activada.

• Registre de l’activitat: Fes un seguiment de les accions importants que realitzen els empleats, com ara reembossaments, actualitzacions de l’inventari d’articles, cortesies o anul·lacions o canvis en la configuració de les propines i els descomptes.

Torns

Gestiona i modifica els horaris dels empleats des del Tauler de control en línia de Square.

• Jornada laboral: Visualitza i modifica l’activitat dels empleats en un dia concret. Això inclou tots els torns que s’han iniciat durant la jornada laboral seleccionada, els temps de descans, les notes i si s’han fet hores extres durant els torns d’aquell dia.

• Informe: Revisa les hores totals, les notes (si fas servir Pla Plus de Torns Square), i els costs de la mà d’obra per pagar als empleats.

• Configuració: Estableix les normes de les hores extres per a cada punt de venda i selecciona un període laboral.

Transaccions

• Transaccions: Revisa els detalls de cada transacció, tramita reembossaments i exporta l’historial de vendes.

Terminal virtual

Introdueix la targeta manualment o fes-la lliscar per als pagaments físics des de l’ordinador amb Terminal virtual de Square. Es farà un seguiment dels pagaments, que es transferiran juntament amb la resta dels que hagis rebut.

Aquí trobaràs informació sobre com ús del Terminal Virtual i com fer servir la Vista general de Terminal virtual al Tauler de control.