Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Navega pel Tauler de control de Square

Tauler de control en línia de Square t’ofereix accés a les eines que necessites per gestionar les operacions del dia a dia al teu negoci. Analitza el rendiment del negoci amb eines avançades d’elaboració d’informes, gestiona els torns i els empleats i crea campanyes de màrqueting que t’ajuden a mantenir-te en contacte amb els clients, tot en un sol lloc.

Inici

La secció Inici del Tauler de control en línia de Square t’ofereix una visió ràpida de l’estat del negoci a través de mètriques de vendes. Pots consultar la informació actualitzada de les vendes en temps real. Passa el cursor per sobre de les dades per ampliar-ne els detalls o fes clic al giny per anar a la secció Informes del Tauler de control de Square.

Vendes netes

Amb el giny de vendes netes tens una visió general de les vendes brutes, la mitjana de vendes, el nombre de transaccions i la quantitat de devolucions dins d’un període de temps. Fes clic al menú desplegable per modificar el període de temps de l’informe. Aquest giny també compara les vendes d’avui amb les vendes anteriors fetes el mateix dia de la setmana anterior i mostra el percentatge de comparació al costat de les vendes totals. Fes clic al giny per anar a la secció Informes del Tauler de control de Square.

Tipus de pagament

El giny de tipus de pagament mostra la quantitat de vendes brutes per tipus de pagament, com ara pagaments amb targeta, en efectiu i altres. Fes clic al menú desplegable per modificar el període de temps que es mostra. Pots passar el ratolí per sobre del gràfic per obtenir més detalls o fer clic al giny per mostrar l’informe resumit de les vendes per tipus de pagament complet.

Articles

A partir de les dades de les vendes brutes, els articles es mostren en progressió ascendent (de menys a més venuts). Passa el cursor per sobre del gràfic per mostrar el nom de l’article i la quantitat de vendes. També pots fer clic al menú desplegable per modificar el període de temps que vols consultar. Fes clic al giny per consultar l’informe complet de les vendes dels articles.

Categories

El giny de categories mostra la quantitat de vendes per a cada categoria d’articles. Si els articles no estan assignats a cap categoria, es mostraran com a Sense categoria. Fes clic al menú desplegable per modificar el període de temps que vols mostrar, o fes clic al giny per veure l’informe complet de les vendes per categoria.

Clients

El giny de clients mostra set estadístiques diferents dels darrers 30 dies: nombre total de clients, clients nous, clients recurrents, despesa mitjana per visita, mitjana de visites per client i comentaris positius i negatius que els clients hagin deixat. Fes clic al menú desplegable per modificar el període de temps que vulguis mostrar, o fes clic al giny per consultar les estadístiques dels clients a la secció Directori de clients del Tauler de control de Square.

Aplicacions

Square se sincronitza amb les aplicacions que t’ajuden a gestionar la comptabilitat, el pagament d’impostos, l’inventari, el comerç electrònic, els costs de l’enviament i el restaurant.

Ves a Aplicacions al Tauler de control en línia de Square per explorar la Plataforma d’aplicacions de Square i obtindràs més informació sobre L‘API de Square Connect.

Compte i configuració

A Compte & Configuració, al Tauler de control en línia de Square, podràs gestionar la informació del teu compte personal i de l’empresa, així com demanar components i material promocional de Square.

Compte

 • Informació personal: gestiona l’adreça electrònica del compte i activa funcions de seguretat que eviten l’accés no autoritzat.

 • Comptes bancaris: gestiona els comptes bancaris de diversos punts de venda.

 • Notificacions per correu electrònic: tria quins correus electrònics vols rebre de Square i afegeix-hi més destinataris.

 • Representants autoritzats: afegeix les persones que estiguin autoritzades per contactar amb el servei d’atenció al client de Square en nom de l’empresa amb relació a informació confidencial del compte i detalls de transaccions.

Negoci

 • Punts de venda: crea i gestiona diversos punts de venda per a la teva empresa. Configura’n les dades bancàries, els horaris i més.

 • Preus i subscripcions: consulta i gestiona els teus serveis de subscripció, dona un cop d’ull a les factures mensuals i actualitza el teu mètode de pagament preferit.

 • Saldo: estableix un calendari de transferències diari personalitzat perquè puguis rebre els diners quan els necessites.

 • Rebut: consulta i gestiona el disseny dels rebuts, la informació pública i la política de devolucions.

 • Formularios de impuestos: actualitza la informació fiscal i visualitza els formularis 1099-K.

 • Dispositius TPV: configura codis de dispositiu per iniciar la sessió a l’aplicació de Square en comptes de fer servir l’adreça electrònica i la contrasenya.

 • Seguretat Square: configura el perfil del negoci per ajudar-nos a detectar qualsevol activitat inusual al teu compte i protegir els teus ingressos.

Components Square

Beneficia’t dels pagaments sense comissió

Clients

Accedeix a eines que t’ajuden a gestionar millor els clients, entendre’n les necessitats i millorar-ne la satisfacció.

 • Directori: fes un seguiment dels clients creant perfils de client.

 • Comentaris: llegeix els comentaris dels clients quant a la seva experiència amb el negoci i respon-los directament.

 • Estadístiques: consulta l’activitat de pagament dels clients i el seu nivell de satisfacció.

 • Configuració: configura la informació que s’inclou i es mostra als perfils dels clients, activa els comentaris per als punts de venda i configura les eines de recollida de correus electrònics.

Transferències

 • Vista general: visualitza les pròximes transferències i els pagaments que s’hi inclouen.

 • Informes de transferències: consulta tot l’historial de transferències, amb dades com ara els pagaments inclosos, el destinatari de cada transferència i el mètode d’enviament.

 • Tarjeta Square: gestiona la targeta Square, comunica la pèrdua o el robatori d’una targeta i restableix-ne el PIN.

 • Configuració: vincula una targeta de dèbit per a les transferències instantànies, configura un calendari de transferències i estableix un tancament del dia personalitzat.

Equip

Crea grups de permisos i perfils d’empleats, fes un seguiment de les vendes i els torns per empleat i restableix les contrasenyes. Gestiona tot el personal amb només quatre clics perquè l’equip pugui acceptar pagaments i les dades confidencials quedin ocultes.

 • Equip: crea perfils dels empleats amb conjunts de permisos assignats i contrasenyes per a l’aplicació TPV Square i el Tauler de control en línia de Square.

 • Permisos: crea conjunts de permisos predefinits per als empleats actuals i futurs per establir els permisos d’accés a l’aplicació TPV Square i el Tauler de control en línia de Square.

Targetes regal

 • Vista general: consulta una vista general de les vendes, l’ús i les activitats de targetes regal.

 • Targetes regal electròniques: localitza l’URL del lloc web de comandes de les targetes regal electròniques, gestiona’n el disseny i activa’n la venda a l’establiment.

 • Tarjetas de regalo de plástico: demana targetes regal de plàstic per al teu negoci als nostres sistemes de targetes electròniques per a socis.

 • Configuració: configura els imports per carregar les targetes regal, activa els imports personalitzats i afegeix una política de bescanvis.

Factures

Manage tot allò que tingui a veure amb factures: crea factures noves, consulta les factures pendents o no pagades i comprova l’historial de pagament de factures, entre d’altres.

 • Factures: crea factures i visualitza-les, cerca-les i filtra-les.

 • Grup recurrent: crea grups de factures recurrents i visualitza’ls tots.

 • Pressupostos: crea pressupostos i visualitza’ls tots.

 • Informes: visualitza totes les factures pendents.

 • Configuració: estableix la configuració predeterminada per a les factures i selecciona els correus electrònics de notificació que vols que Square enviï a l’adreça electrònica del teu compte.

Aprèn a fes servir la Vista general de Factures Square al Tauler de control.

Articles

Crear una col·lecció d’articles t’ajuda a afegir ràpidament articles a la venda, gestionar-ne els impostos, fer un seguiment de l’inventari i crear informes detallats sobre els productes que es venen. La secció Articles també és útil quan envies campanyes de Màrqueting Square i configures programes de fidelització Square per a productes específics.

 • Col·lecció d’articles: la secció Articles t’ajuda a accelerar els pagaments, gestionar els preus i impostos i fer un seguiment de l’inventari.

 • Modificadors: crea un conjunt d’opcions que pots aplicar a un article per accelerar el procés de pagament.

 • Categories: organitza els articles en categories per accedir-hi més de pressa i crear informes útils.

 • Descomptes: crea i gestiona els descomptes que es poden aplicar a una venda.

 • Impostos: configura i gestiona els impostos aplicables a les vendes.

 • Configuració: estableix normes per a les opcions del servei (com ara Per menjar aquí i Per emportar), gestiona els motius per a les cortesies i anul·lacions i activa la gestió de l’inventari per a Factures Square.

En línia

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web professional per mostrar els teus articles en línia i acceptar pagaments amb Square. Dedica menys temps a configurar la teva botiga en línia per poder centrar-te en el teu negoci.

Aprèn a fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Comandes

Si has configurat Vendes en línia Square, pots gestionar les comandes de recollida i enviament per a cadascun dels teus punts de venda actius.

Informes

Obtén informació sobre les accions que impulsen les vendes, els mètodes de pagament que fan servir els clients i les comissions que es paguen des de la pestanya Informes:

 • Informes: accedeix a resums generals de vendes, consulta les comissions pagades, crea informes personalitzats i visualitza els informes sobre tendències de vendes, mètodes de pagaments acceptats o productes venuts, entre d’altres.

 • Reclamacions: visualitza i gestiona les reclamacions, i obtén informació sobre qualsevol reclamació que rebis.

 • Caixes d’efectiu: fes un seguiment de l’historial de caixa i cada torn de caixa. Nota: aquesta opció només està disponible si s’activa Gestió de caixa.

 • Registre de l’activitat: fes un seguiment de les accions confidencials que realitza l’equip, com ara reembossaments, actualitzacions de l’inventari d’articles, cortesies o anul·lacions, canvis en la configuració de propines i descomptes.

Torns

Gestiona i modifica els horaris de l’equip des del Tauler de control en línia de Square.

 • Jornada laboral: visualitza i modifica qualsevol activitat dels empleats del dia. Això inclou tots els torns que s’han iniciat durant la jornada laboral seleccionada, els temps de descans, les notes i si els torns del dia han tingut hores extres.

 • Informe: revisa les hores totals, les notes (si fas servir Pla Plus de Torns Square), i els costs de la mà d’obra per pagar els empleats.

 • Configuració: estableix les normes de les hores extres per a cada punt de venda i selecciona un període laboral.

Transaccions

 • Transaccions: revisa els detalls de cada transacció, emet reembossaments i exporta l’historial de vendes.

Terminal virtual

Introdueix manualment o fes lliscar pagaments físics a l’equip amb Terminal virtual de Square. Es farà un seguiment dels pagaments i s’emetran transferències juntament amb la resta dels pagaments.

Obtén més informació sobre ús del Terminal Virtual i sobre com pots fer servir la Vista general de Terminal virtual al Tauler de control.