Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Actualitza el programari del dispositiu

Per garantir que l’aplicació de Square funcioni correctament, instal·la l’última versió de programari que hi hagi disponible per al dispositiu. Un cop ho hagis fet, descargar la versión más reciente de la aplicación Square per tenir accés a les funcions i correccions d’errors més recents.

Actualitza el programari en un dispositiu iOS

  1. Connecta el dispositiu a una font d’alimentació.

  2. A la pantalla d’inici del dispositiu, toca Configuració > General > Actualització del programari.

  3. Toca Baixa i instal·la.

  4. Segueix les indicacions que apareixen a la pantalla per completar l’actualització.

Nota: les versions noves de les aplicacions de TPV Square i Factures Square només són compatibles amb dispositius que funcionin amb iOS 14 o posteriors. Si el teu dispositiu no pot actualitzar-se a iOS 14, pots acceptar pagaments i gestionar el negoci tal com ho fas de manera habitual. Tot i això, per poder seguir gaudint dels nous productes i les funcions més recents, et recomanem que canviïs a un dispositiu compatible.

Si vols més informació sobre com actualitzar l’iOS, ves al Sitio de Atención al Cliente de Apple.

Actualitza el programari en un dispositiu Android

  1. Obre la Configuració del dispositiu.

  2. Toca Més informació > Actualitzacions del sistema o Actualitzacions del programari. Si no veus Avançada, toca Més informació del telèfon.

Nota: el procés per actualitzar el programari és diferent per a cada dispositiu Android. Hauries de trobar instruccions per actualitzar el programari del teu dispositiu en concret a la Página de Atención al Cliente de Android de Google.

No trobes el que necessites?