Actualitza l’aplicació de TPV Square

Estàs a punt per descarregar l’aplicació de Square? Comença >

Descarrega l’última versió de l’aplicació de TPV Square per a millorar-ne el rendiment i accedir a les noves funcions de Square.

Nota: per garantir la seguretat i el compliment de la normativa PCI, Square no pot processar pagaments fets amb targeta sense contacte o amb xip en dispositius amb versions de l’aplicació de Square que tinguin més de 90 dies.

Actualitza l’aplicació de TPV en un dispositiu iOS

Descarrega l’última versió o actualitza-la des de l’App Store al teu dispositiu mòbil seguint els passos següents:

1. Obre l’App Store i toca la icona del teu perfil.

2. Desplaça’t cap avall per a veure les actualitzacions pendents.

3. Toca Actualitza-ho tot per a actualitzar totes les aplicacions del teu dispositiu o localitza l’aplicació Square i toca Actualitzar.

Necessitaràs la contrasenya d’iTunes per actualitzar qualsevol aplicació. Si l’has oblidat, pots restablir la contrasenya d’iTunes amb Apple.

Nota: pot ser que hagis de connectar el dispositiu a la wifi per a completar l’actualització.

Actualitza l’aplicació en un dispositiu Android

Per a actualitzar-la en un dispositiu Android amb Google Play:

1. Obre l’aplicació Google Play i toca Els meus jocs i aplicacions.

2. Localitza i toca l’aplicació de TPV Square i Actualitza.

Nota: si no pots descarregar l’aplicació de TPV Square, és possible que el teu dispositiu no sigui compatible. Comprova si compleix les especificacions de compatibilitat amb Square necessàries.