Fes un seguiment dels pagaments per dispositiu

Afegeix un nom únic a cada dispositiu mòbil per distingir els dispositius que accepten pagaments amb un mateix compte de Square. Pots fer-ho amb dispositius Android i iOS. També pots fer un seguiment dels dispositius que accepten pagaments amb els codis de dispositiu.

Per anomenar un dispositiu Android:

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.

2. Toca Configuració > Components > Nom del dispositiu.

3. Introdueix un nom per al dispositiu.

Per anomenar un dispositiu iOS:

1. Obre la Configuració del dispositiu.

2. Toca General > Informació > Nom.

3. Introdueix un nom per al dispositiu.

Nota: has de modificar aquests paràmetres a la Configuració del dispositiu Apple, no pas a l’aplicació de Square.

Un cop hagis assignat un nom als dispositius, pots veure quin dispositiu han acceptat cada pagament amb l’opció s’està descarregant el full de càlcul de les transaccions des del Tauler de control en línia de Square.

Per consultar els pagaments que s’han acceptat als dispositius enllaçats al teu negoci amb un codi de dispositiu:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Resum de vendes, fes clic a Opcions avançades i filtra per Dispositiu.

2. Marca la casella al costat dels dispositius que vulguis mostrar.

3. Fes clic a Exporta.

Gestionar un negoci amb diversos punts de venda ara és més fàcil que mai. Un cop hagis s’ha creat més d’un punt de venda, podràs fer un seguiment de les vendes per data, hora, punt de venda i empleat.