Incorporació d’empleats nous

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear, modificar i assignar tasques d’incorporació amb Torns Square.

Informació sobre la incorporació d’empleats nous

Amb Pla Plus de Torns Square podràs incloure tasques en el procés d’incorporació perquè els empleats les completin després d’acceptar la invitació per unir-se a l’equip. Poden ser tasques com pujar o revisar documents, recopilar documents com ara una còpia del document d’identitat, certificats professionals o contractes de feina finalitzats, o bé compartir documents com ara manuals per a empleats.

Abans de començar

El propietari del compte i els empleats poden gestionar les tasques d’incorporació dels empleats nous amb el permís Gestiona la incorporació dels empleats. Consulta més informació sobre com Personalitza els permisos dels empleats.

Crea una tasca d’incorporació

Per defecte, sempre es mostra Revisa el perfil a la llista de tasques d’incorporació per als empleats. Si fas servir Gestió de nòmines Square, també es mostrarà Afegeix la informació de la nòmina als empleats que hagis afegit a Nòmines. La revisió del perfil serveix perquè els empleats comprovin les seves dades de contacte i el codi d’accés del TPV. La tasca Afegeix la informació de la nòmina permet que aportin dades sobre la seva retribució.

Pots configurar tasques personalitzades per enviar-los els documents que vulguis que revisin i demanar-los que pugin documentació específica. Per crear aquestes tasques:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Personal i nòmines > Recursos humans i conformitat.

2. A la pantalla Incorporació, fes clic a Afegeix una tasca

Gestiona les tasques d’incorporació

Configura un document perquè el revisin els empleats

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Personal i nòmines > Recursos humans i conformitat > Incorporació.
  2. Fes clic a Afegeix una tasca > Revisa el document.
  3. Introdueix el nom de la Tasca.
  4. Si vols, afegeix-hi Instruccions.
  5. Puja el document que vulguis que revisin.
  6. Un cop afegits tots els detalls, fes clic a Desa.

Sol·licita als empleats que pugin un document

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Personal i nòmines > Recursos humans i conformitat > Incorporació.
  2. Fes clic a Afegeix una tasca > Puja un document.
  3. Introdueix el nom de la Tasca.
  4. Si vols, afegeix-hi Instruccions.
  5. Un cop afegits tots els detalls, fes clic a Desa.

Modifica una tasca

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Personal i nòmines > Recursos humans i conformitat > Incorporació.
  2. Fes clic a la tasca que vulguis modificar.
  3. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Elimina una tasca

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Personal i nòmines > Recursos humans i conformitat > Incorporació.
  2. A la pantalla d’incorporació, ves a la tasca que vols eliminar i fes clic a la icona de la paperera.

Nota: si canvies de parer, tindràs 5 segons per fer clic a Desfés després d’eliminar una tasca.