Soluciona els problemes de connexió i de corrent de l’Square Kiosk

Si l’Square Kiosk està connectat com cal, la icona de càrrega es mostrarà a l’extrem superior dret de la pantalla de l’iPad. Si notes que l’Square Kiosk no carrega l’iPad, no processa els pagaments o no es connecta als accessoris com hauria de ser, és possible que tinguis algun problema amb la connexió a internet o el corrent elèctric.

Si fas servir el dispositiu amb l’aplicació de l’Square Kiosk, no podràs connectar-lo a accessoris com ara lectors de codis de barres i impressores de rebuts mitjançant USB, wifi, Ethernet o Bluetooth. No obstant això, sí que podràs imprimir els comprovants de les comandes que els clients facin al quiosc a través dels dispositius TPV que tinguis connectats a les impressores de la cuina.

En aquest article hi trobaràs informació sobre com resoldre els problemes de l’Square Kiosk relacionats amb la connexió a internet o el corrent.

Abans de començar

Quin és el millor moment per resoldre els problemes?

Per poder solucionar els problemes amb la connexió a internet i amb el corrent, cal seguir certs passos que poden implicar moure’s físicament pel teu espai i reiniciar el hardware. Si és possible, prova de fer-ho fora de l’horari comercial. Si només ho pots fer durant la jornada laboral, intenta evitar les hores punta perquè els clients no s’hagin d’esperar.

Comprova que els dispositius siguin compatibles

Verifica que el model d’iPad sigui compatible amb la teva versió de l’Square Kiosk. Consulta la guia de compatibilitat de dispositius.

Si fas servir el dispositiu amb qualsevol aplicació de Square, llevat de la mateixa aplicació de l’Square Kiosk, i tens pagaments sense connexió pendents, no reiniciïs el dispositiu ni en restableixis la configuració de fàbrica, ni tampoc eliminis l’aplicació de Square. Si ho fas, es perdran permanentment i no en podràs cobrar els fons. Si fas servir l’aplicació de l’Square Kiosk en el dispositiu, no podràs acceptar pagaments quan no tinguis internet. Consulta més informació sobre com processar pagaments sense connexió.

Pas 1: verifica que els cables de l’Square Kiosk estiguin ben connectats.

Comprova que l’Square Kiosk estigui connectat al hub de hardware USB i que l’adaptador de corrent estigui endollat.

• Desendolla l’adaptador de corrent amb compte i torna’l a endollar bé.
  • Prova d’endollar l’adaptador de corrent a un altre endoll.

Pas 2: força la sortida de l’aplicació de Square.

1. Desplaça’t cap amunt des de la vora inferior de l’iPad i para a la meitat de la pantalla.
  2. Aixeca el dit de la pantalla.
  3. Localitza l’aplicació de Square i llisca cap amunt.
  4. Torna a la pantalla d’inici i torna a obrir l’aplicació de Square.

Pas 3: confirma que l’aplicació de Square estigui actualitzada.

1. Amb l’iPad, obre l’App Store i toca la icona del perfil.
  2. Desplaça’t cap avall per consultar les actualitzacions pendents.
  3. Toca Actualitza tot per actualitzar totes les aplicacions del dispositiu o localitza l’aplicació de Square i toca Actualitza.

Pas 4: confirma que el software d’iOS estigui actualitzat.

1. A l’iPad, ves a Configuració > General > Actualització de software.
  2. La pantalla mostra la versió d’iOS instal·lada actualment i si hi ha cap actualització disponible.
  3. Si escau, toca Descarrega i instal·la.

Pas 5: comprova les connexions de l’Square Kiosk.

1. Verifica que l’aplicació de Square reconeix l’Square Kiosk. Per fer-ho, ves a Configuració > Hardware > Square Kiosk i comprova l’estat de la connexió.
    • Si l’Square Kiosk apareix com a connectat i continues tenint problemes, reinicia’l. Per fer-ho, prem el botó Reinicia l’Square Kiosk a la part inferior de la pàgina.
  2. Confirma que l’iPad reconeix l’Square Kiosk. Per fer-ho, prem el botó d’inici de l’iPad. Toca Configuració > General > Quant a. L’Square Kiosk apareixerà a la llista si es reconeix.
    • Si no apareix, continua amb el pas 7.
  3. Si tens una versió més recent d’iOS, hauràs de modificar la configuració perquè l’iPad estigui connectat de manera permanent a l’Square Kiosk. Segueix aquests passos d’Apple per permetre l’accés dels accessoris USB a l’iPad.
  4. Si disposes d’un altre iPad compatible, prova d’instal·lar-hi l’aplicació de Square i connecta’l a l’Square Kiosk. Si l’iPad nou es connecta correctament a l’Square Kiosk, segueix aquests passos d’Apple per resoldre problemes amb l’iPad original o posa’t en contacte directament amb l’equip d’assistència d’Apple.

Pas 6: reinicia l’iPad i l’Square Kiosk.

1. Desplaça cap avall el pestell de seguretat de l’Square Kiosk i treu l’iPad.
  2. Mantingues premut el botó superior de l’iPad fins que aparegui el control lliscant d’apagat. Fes lliscar el dit pel control i, a continuació, espera 30 segons fins que el dispositiu s’apagui. Per tornar a encendre el dispositiu, mantingues premut el botó superior fins que es mostri el logotip d’Apple.
  3. Torna a inserir l’iPad a l’Square Kiosk. Sabràs que està ben posat quan sentis el clic del pestell de seguretat.
  4. Desendolla’l de la presa de corrent i torna’l a endollar.

Pas 7: elimina l’aplicació de Square i torna-la a instal·lar.

1. Desinstal·la l’aplicació de Square de l’iPad. Abans de desinstal·lar-la, assegura’t que has pujat tots els pagaments sense connexió o els perdràs.
  2. Mantingues premuda l’aplicació a la pantalla d’inici, toca Suprimeix l’aplicaciói, a continuació, toca Suprimeix l’aplicació.
  3. Torna a instal·lar l’aplicació de Square des de l’App Store.
  4. Quan tornis a obrir l’aplicació, assegura’t d’haver concedit tots els permisos sol·licitats o l’Square Kiosk no funcionarà correctament.