Comença amb Square KDS i Square per a comerços

Amb Square KDS pots connectar-te al TPV de Square per a comerços per accedir a les funcions específiques per a comerços que necessites per gestionar el negoci i portar la cuina. Aquesta configuració la poden utilitzar comerços que també venen menjar per encàrrec, com ara botigues de queviures on es preparen plats o llibreries que inclouen cafeteria.

Registra’t a Square KDS

Abans de començar a crear i tramitar comandes amb Square KDS, hauràs de registrar-te per obtenir una subscripció a Square KDS. A la Pàgina d’inici de Square KDS, toca Comença. Tindràs l’opció de registrar-te per gaudir d’una prova gratuïta de 30 dies abans que comenci la subscripció.

Compra hardware

Dispositius recomanats per a Square KDS

Square KDS és compatible amb els dispositius Android següents. Trobaràs els dispositius i el material de muntatge corresponent a la Botiga de Square:

Si fas una comanda a la Botiga de Square, consulta la nostra guia de configuració per als dispositius MicroTouch i el suport VESA.

També són compatibles els dispositius següents, que no es venen a la Botiga de Square:

Nota: Square KDS no està disponible per a telèfons Android. No podem garantir la qualitat de Square KDS si fas servir l’aplicació en un dispositiu no inclòs a la llista anterior. A més, ens centrarem a oferir assistència tècnica per als dispositius inclosos. Per aquest motiu, et recomanem que facis servir una de les opcions recomanades. Consulta més informació sobre com començar amb Square KDS.

Si vols fer servir l’aplicació en un dispositiu Android que no figuri a la llista anterior, fes-nos arribar un suggeriment a través de l’enquesta que hem creat.

Nota: per garantir que l’aplicació de Square funcioni correctament, instal·la l’última versió del software disponible per al dispositiu Android.

Impressores recomanades

Square és compatible amb ventall ampli d’accessoris de tercers. En funció del dispositiu, podràs fer servir diversos tipus d’impressora, com ara les que funcionen per USB, Ethernet, wifi, Bluetooth o amb cable. Consulta més informació sobre la compatibilitat del hardware de Square en funció del dispositiu.

Configura Square KDS i hardware

Descarrega l’aplicació de Square KDS

Abans de configurar el dispositiu amb el qual faràs servir Square KDS, has de descarregar l’aplicació i iniciar la sessió. Per fer-ho:

1. Obre l’aplicació de Google Play Store al dispositiu.
  2. Toca el camp de cerca i escriu Square KDS.
  3. Toca Instal·la.

Crea un codi de dispositiu per a Square KDS

Per crear-lo en un dispositiu Android:

1. Ves al tauler de control en línia de Square i selecciona Dispositius > Configuració de la cuina > Sistemes digitals de comandes per a la cuina.
  2. Fes clic a Afegeix un sistema digital de comandes per a la cuina.
  3. Introdueix un àlies i selecciona un punt de venda.
  4. Selecciona si vols que el dispositiu sigui una àrea de comandes o d’emplatatge i recollida.
  5. Fes clic a Següent.
  6. Tria si vols rebre el codi per correu electrònic o per telèfon i fes clic a Envia. Necessitaràs aquest codi per iniciar la sessió a l’aplicació de Square KDS.

Inicia la sessió a Square KDS

Per configurar Square KDS i rebre comandes a través de Square per a comerços:

1. Obre l’aplicació de Square KDS al dispositiu Android.
  2. Toca Comença.
  3. Introdueix el codi de dispositiu generat des del Tauler de control de Square.
  4. Segueix les indicacions per definir quines comandes i categories d’articles vols mostrar, així com el disseny dels comprovants. Nota: aquests paràmetres també es poden modificar des de la configuració del sistema digital de comandes per a la cuina.

Connecta una impressora a Square KDS

Pots connectar una impressora al sistema digital de comandes per a la cuina per imprimir els comprovants de les comandes amb recollida a l’establiment, entrega a domicili o per consumir al local. Nota: les impressores Bluetooth no són compatibles amb Square KDS per a Android. Consulta més informació sobre com configurar la impressora amb Square KDS.

Articles a les comandes

Abans de processar comandes amb Square KDS, has de configurar les categories. Pots modificar-les, reorganitzar-les i eliminar-les des del tauler de control en línia de Square. Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Un cop creades les categories, podràs seleccionar quines es mostraran al sistema digital de comandes per a la cuina. D’aquesta manera, el personal de cuina només rebrà informació sobre els articles que hagi de preparar. Per modificar les categories que apareixeran al sistema:

1. Fes clic a Configuració o directament a Articles a les comandes.
  2. Activa o desactiva les categories d’articles en funció de quines vols que apareguin al sistema digital de comandes per a la cuina.

Nota: Els comprovants que s’imprimeixin des de Square KDS i Square per a comerços mostraran dades com ara el nom dels articles i variants, els modificadors, les notes corresponents i el tipus de tramitació.

Comandes

Per consultar les comandes:

1. Obre Square KDS i toca per accedir al menú.
  2. Toca la icona de l’engranatge perquè se’t mostri la configuració i, a continuació, Comandes.
  3. Activa l’opció Mostra les comandes del TPV. Si acceptes comandes online o sense tramitació immediata (per exemple, comandes amb recollida a l’establiment), activa l’opció Mostra les comandes online o sense tramitació immediata.
  4. Selecciona quan vols que es mostrin les comandes sense tramitació immediata al sistema digital de comandes per a la cuina.
  5. Toca Desa.

Nota: ara per ara, no es poden imprimir comandes anul·lades amb Square per a comerços. Consulta més informació sobre com imprimir comprovants de comandes amb Square per a comerços.

Cistelles desades

Amb Square per a comerços, les cistelles desades funcionen com a comandes obertes. En desar una cistella amb articles per a cuina, es crearà una comanda de Square KDS. Si s’afegeixen articles nous a la cistella i es torna a desar o a carregar, també s’enviaran els canvis a cuina.

Si tens activat KDS, algunes funcions de la cistella del TPV de Square per a comerços estaran desactivades o seran diferents.

• Un cop s’envia una cistella desada a KDS, no es poden editar els detalls de preparació de la comanda. Els camps corresponents es bloquejaran a la informació de l’article.

• Per canviar una comanda un cop s’ha desat i enviat a KDS, cal anul·lar l’article sencer i tornar-lo a afegir a la cistella amb els detalls que vulguis. Encara es pot modificar informació com ara el preu i els impostos.

• Els articles i les cistelles no es poden eliminar, només anul·lar. Això et permet fer un seguiment de les comandes que han canviat després d’haver-les enviat a KDS.

• Els canvis s’aplicaran a totes les cistelles desades, independentment de si inclouen articles per a cuina.

Tipus de tramitacions de comandes

En fer servir Square KDS amb Square per a comerços, només es poden utilitzar tipus de tramitació de comandes com ara recollida a l’establiment per completar les comandes. Les opcions del servei no són compatibles amb l’aplicació de Square per a comerços. El tipus de tramitació es mostrarà a la comanda de KDS.

Funcions addicionals del Tauler de control de Square

La subscripció a Square KDS inclou funcions com ara:

• Gestió de dispositius: per gestionar els dispositius des del Square Dashboard, selecciona Configuració de la cuina.

• Informes: a l’informe de rendiment de la cuina es mostrarà el recompte de comandes completades, el temps mitjà de finalització de les comandes i dels articles en totes les comandes per nom de dispositiu KDS, punt de venda i període de temps. Pots veure l’informe de rendiment de la cuina a la pestanya Informes del Tauler de control de Square.

• Articles anul·lats: elimina un article o càrrec del compte del client sense perdre el registre d’aquestes dades. Els articles anul·lats es mostraran a Articles > Configuració > Marca com a cortesia i anul·la al Tauler de control en línia de Square.