Accepta comandes a la taula amb el TPV Mòbil de Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants amb una subscripció de pagament a Square per a restaurants que necessiten acceptar comandes a la taula amb l’aplicació de TPV mòbil de Square per a restaurants a l’Square Terminal o el kit de TPV mòbil de Square per a restaurants per a Android.

Abans de començar

Si acceptes comandes i pagaments a la taula a través del TPV, podràs atendre més taules, fer que els comensals gaudeixin d’una millor experiència i mantenir els cambrers informats amb actualitzacions de comandes i articles en temps real. Abans d’acceptar comandes al taulell o a la taula, cal que tinguis accés al TPV Mòbil de Square per a restaurants de l’Square Terminal o del kit de TPV Mòbil de Square per a restaurants.

Comprova que el hardware estigui configurat correctament abans d’acceptar una comanda. Per fer-ho, consulta les instruccions de configuració específiques del dispositiu mòbil.

Accepta una comanda a la taula

Per obrir una taula:

1. Des del plànol de planta del TPV mòbil, fes clic en una taula.

2. Selecciona el nombre de comensals.

Per afegir articles a la comanda:

1. Toca la carta de begudes i tria les que vols per a la comanda en qüestió.

2. Toca la taula i selecciona Afegeix al compte.

3. Toca Envia per enviar les begudes a la barra.

Per modificar i revisar el compte:

1. Toca la taula per fer canvis al compte.

2. Selecciona els entrants o els plats principals, incloent-hi els modificadors que calguin.

3. Toca Afegeix al compte.

4. Selecciona qualsevol article addicional de la carta per a la taula.

5. Toca Compte per revisar la comanda.

6. Evita possibles errors a la cuina fent els canvis que calguin als articles de la carta.

Posa en espera i envia plats a cuina

1. Toca el símbol A cuina que hi ha al costat dels plats que vols enviar a la cuina.

2. Toca Envia

3. i la taula per tancar el compte.

Fes una visita guiada del TPV de dos minuts per explorar l’aplicació de Square per a restaurants de l’Square Terminal i del kit de TPV Mòbil per a Android de Square per a restaurants.

Passos següents

Consulta més informació sobre com acceptar comandes en aquests articles del Centre d’ajuda: