Personalitza les imatges de fons a l’Square Terminal connectat

Pots afegir imatges de fons personalitzades a l’Square Terminal connectat des del Tauler de control de Square. Aquestes imatges només apareixeran a l’Square Terminal quan sigui connectat com a pantalla del client a Terminal virtual, TPV Square o Square per a comerços. Per obtenir una qualitat d’imatge òptmia, fes servir una mida d’imatge de 1080 x 1920 píxels.

Afegeix una imatge de fons

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Compte i configuració.

2. Fes clic a Informació del negoci > Punts de venda i selecciona un punt de venda.

3. Desplaça’t cap avall fins a la secció Disseny de marca i fes clic a Fons del Terminal.

4. Arrossega i deixa anar una imatge o selecciona Explora el fitxer per carregar les imatges que vulguis. Pots afegir fins a 4 imatges.

5. Fes clic a Desa.

Les imatges penjades per al punt de venda principal es fan servir automàticament quan es creen punts de venda nous.

Mostra les imatges de fons a l’Square Terminal connectat

1. Inicia la sessió a l’Square Terminal connectat mitjançant un codi de dispositiu.

2. Obre el menú i toca Configuració > Components > Pantalla.

3. Activa Mostra el nom del negoci per mostrar el nom del negoci del punt de venda.

4. Activa Mostra la imatge per mostrar les imatges que has penjat.

5. Fes servir el control lliscant de la part inferior per seleccionar quant temps es mostrarà cada imatge abans de passar a la següent.

Elimina una imatge de fons

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Compte i configuració.

2. Fes clic a Informació del negoci > Punts de venda i selecciona un punt de venda.

3. Desplaça’t cap avall fins a la secció Disseny de marca i fes clic a Fons del Terminal.

4. Fes clic a la icona de la paperera que hi ha al costat de la imatge que vols eliminar.

5. Fes clic a Desa.

Resolució de problemes amb la imatge de fons del Terminal connectat

La secció Fons del Terminal no es mostra a la configuració del punt de venda del Tauler de control de Square

Aquesta secció no mostrarà fins que hagis connectat l’Square Terminal amb Terminal virtual, TPV Square o Square per a comerços.

L’Square Terminal està connectat, però no trobo la configuració per activar el nom del punt de venda o les imatges de fons que hi he pujat

Comprova que hagis iniciat la sessió a l’Square Terminal amb el codi del dispositiu proporcionat per connectar-lo a TPV Square, Square per a comerços o Terminal virtual. Aquesta configuració no apareixerà a la secció Terminal virtual del Tauler de control de Square ni a la configuració de l’aplicació de TPV Square o Square per a comerços.

He pujat imatges del Fons del Terminal a la configuració del punt de venda del Tauler de control de Square, però no es mostren a la configuració de la pantalla de l’Square Terminal

Prova de sortir del menú de configuració de la pantalla de l’Square Terminal que tinguis connectat i tornar-hi a entrar. Si encara no es mostren les imatges de fons que has pujat, tanca la sessió de l’Square Terminal i torna-la a iniciar amb el codi del dispositiu que vas fer servir per emparellar-lo per primera vegada.