Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Novetats en la facturació d’Equips Plus

El gener del 2023 es va produir un error al nostre sistema de facturació i vam descobrir que a molts subscriptors d’Equips Plus no se’ls va cobrar la subscripció durant certs períodes de temps. Si bé Square no cobrarà els mesos de servei anteriors, hem desenvolupat un pla de revisió per garantir que tots els venedors tenen la subscripció adient i se’ls factura tal com correspon. Els propietaris dels comptes afectats han rebut un correu electrònic o una notificació al Tauler de control (o ambdues coses) amb la informació indicada anteriorment.

Per això, a partir de l’1 de març del 2023, els venedors afectats veuran un de dos possibles canvis a la subscripció d’Equips Plus, depenent del nombre de punts de venda i de l’ús que facin de les funcions d’Equips Plus.

Migració al pla Gratuït de Gestió d’equips

Els venedors afectats amb Equips Plus que no n’hagin fet servir cap funció durant els darrers 90 dies passaran a tenir el pla gratuït de Gestió d’equips. Després d’això, si un venedor afectat es volgués tornar a subscriure a Equips Plus pagant la tarifa estàndard de 25 € al mes per punt de venda, pot fer-ho en qualsevol moment anant a Compte i configuració > Informació del negoci > Preus i subscripcions al tauler de control en línia de Square. Si et tornes a subscriure a Equips Plus, tingues en compte que hauràs de tornar a assignar els empleats als conjunts de permisos que tens configurats.

Migració a Equips Plus amb la tarifa estàndard

Els venedors amb Equips Plus afectats que n’hagin fet servir les funcions durant els darrers 90 dies passaran a pagar la tarifa estàndard de 25 € al mes per cada punt de venda actiu a Equips Plus. Si aquests venedors afegeixen altres punts de venda a la seva subscripció d’Equips Plus d’aquí a l’1 de març del 2023, se’ls farà un càrrec addicional de 25 € al mes per cada punt de venda afegit a partir de llavors.

Si ja no necessites Equips Plus, pots passar al pla Gratuït de Gestió d’equips a la secció de Preus i subscripcions del tauler de control en línia de Square. Trobaràs més informació sobre com gestionar la subscripció a Gestió d’equips al Centre d’ajuda.

No trobes el que necessites?