Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Actualitzacions de facturació d’Equips Plus

El setembre del 2022 es va produir un error al nostre sistema de facturació pel qual ens vam assabentar que a molts subscriptors d’Equips Plus no se’ls va cobrar per la subscripció durant un temps. Si bé no els cobrarem pels mesos de servei anteriors, hem desenvolupat un pla de correcció per garantir que tots els venedors tenen el nivell de subscripció adient i se’ls cobra en conseqüència.

Per això, a partir de l’1 de desembre del 2022, els venedors afectats veuran un de dos possibles canvis a la subscripció d’Equips Plus, depenent del nombre de punts de venda i de l’ús que facin de les funcions d’Equips Plus.

Migrat al pla gratuït de Gestió d’equips

Els venedors afectats que tinguin 2 o menys punts de venda actius amb Equips Plus i no n’hagin fet servir cap funció durant els darrers 90 dies migraran al pla gratuït de Gestió d’equips. Llavors, si un venedor afectat volgués tornar a subscriure’s a Equips Plus pagant la tarifa estàndard de 25 € al mes per cada punt de venda + IVA, pot fer-ho en qualsevol moment des de Compte i configuració > Informació del negoci > Preus i subscripcions al Tauler de control en línia de Square.

Migrat al pla estàndard d’Equips Plus

Els venedors afectats que tinguin 2 o menys punts de venda actius amb Equips Plus i n’hagin fet servir les funcions durant els darrers 90 dies passaran al pla estàndard de 25 € al mes per punt de venda + IVA d’Equips Plus. Si aquests venedors afegeixen qualsevol punt de venda a la seva subscripció d’Equips Plus d’aquí a l’1 de desembre del 2022, se’ls farà un càrrec addicional de 35 $ al mes per cada punt de venda afegit a partir de llavors.

Venedors amb més de 5 punts de venda

Estem treballant activament amb els equips de Gestió de comptes i Atenció al venedor per tal de desenvolupar una solució a l’error de facturació per als venedors afectats que comptin amb tres o més punts de venda amb Equips Plus.

Els propietaris dels comptes afectats han rebut un correu electrònic o una notificació al Tauler de control (o ambdues coses) amb la informació indicada anteriorment.

Si ja no necessites Equips Plus, pots canviar-te al pla gratuït de Gestió d’equips des de Preus i subscripcions al Tauler de control en línia de Square. També pots obtenir més informació sobre com administrar la Gestió d’equips subscripció al nostre Centre d’ajuda.