Torna a l’inici

Funcions de Màrqueting Square

Hi ha subscripcions a Màrqueting Square a partir de 15 € al mes. Amb Màrqueting Square, pots interactuar amb els clients per correu electrònic.

  • Màrqueting per correu electrònic: envia correus electrònics de màrqueting il·limitats amb plantilles personalitzables.

  • Campanyes de correu electrònic automatitzades: pots enviar automàticament als clients un correu electrònic de benvinguda, un cupó com a detall d’aniversari o recordatoris per tornar a la botiga, i només ho hauràs de configurar un sol cop.

  • Grups intel·ligents: segmenta els clients perquè el missatge arribi a les persones més adequades en cada cas, i així podràs augmentar les vendes. Utilitza els grups intel·ligents de subscriptors de correu electrònic i filtra els subscriptors de màrqueting a través del Directori de clients.

  • Consulta els resultats i les vendes: consulta informes detallats de cada campanya.

  • Celebra els aniversaris: recopila informació sobre els aniversaris dels clients i envia’ls cupons automàtics per a felicitar-los.

Els clients del directori es consideraran subscrits si tenen una adreça electrònica pública que no s’ha rebutjat ni s’ha cancel·lat manualment. Una adreça electrònica pública és aquella que s’ha recollit a través d’un formulari d’inscripció o de Vendes en línia Square, o bé una importada al directori amb l’estat de subscrit.

Quan es cancel·la la subscripció o els missatges enviats a l’adreça electrònica d’un client retornen, l’adreça electrònica romandrà al directori, però ja no s’inclourà als filtres de màrqueting ni grups intel·ligents.

Més informació sobre els preus de Màrqueting Square.

Nota: el preu de la subscripció de Màrqueting Square es basa en el nombre de contactes subscrits emmagatzemats al Directori de clients.

No trobes el que necessites?