Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents sobre els informes de vendes en temps real amb Square per a restaurants

Els gerents de restaurants de servei complet poden veure el rendiment del seu negoci en temps real a través del Tauler de control en línia de Square o del TPV.

Què és un informe de vendes en temps real?

Un informe de vendes en temps real mostra el rendiment global d’un torn en temps real. Les vendes en temps real inclouen comptes tancats (amb i sense una quantitat de propina finalitzada), així com comptes oberts.

Quant val?

Aquesta funció està disponible per a tots els venedors de restaurants que fan servir el pla Gratuït de Square per a restaurants i el pla Plus de Square per a restaurants.

On puc trobar l’informe de vendes en temps real?

Al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes > Comptes. Filtra per Comptes oberts, Comptes tancats o Tots els comptes durant el període de temps especificat.

A l’aplicació de Square per a restaurants, toca Compte. A la llista d’informes, selecciona Mostra les vendes en temps real.

Nota: aquest filtre s’aplica a totes les dades rellevants (taules, vendes, nombre de transaccions, etc.) i es pot veure als següents informes: resum de vendes, tendències de vendes, vendes d’articles, vendes per categoria, vendes de la secció, vendes de l‘equip, mà d’obra vs. vendes, descomptes, vendes amb modificadors, impostos, i costos del servei.

La informació de les comandes obertes estarà disponible a l’aplicació de Tauler de control per a iOS?

Ara mateix, l’aplicació de Tauler de control per a iOS no inclou informació sobre comandes obertes.

Si faig servir altres aplicacions de TPV Square, com ara Cites o Comerços, també apareixeran les comandes obertes des d’allà als informes del Tauler de control?

No, els informes del Tauler de control només tindran en compte la informació dels comptes oberts de les transaccions fetes en un TPV amb Square per a restaurants.

Quina informació veig per defecte?

Quan vas als informes de Resum de vendes, Tendències de vendes, Vendes d’articles, Vendes per categories, Vendes de la secció, Vendes de l’equip, Mà d’obra vs. vendes, Descomptes, Vendes amb modificadors, Impostos o Costs del servei, veuràs Comptes tancats per defecte. Si vols veure l’informe de tots els comptes o dels comptes oberts, pots modificar el filtre de l’informe.

Més informació sobre com fer servir genera informes amb Square per a restaurants.