Preguntes freqüents sobre els informes de vendes en temps real amb Square per a restaurants

Els gerents de restaurants de servei complet poden veure el rendiment del seu negoci en temps real a través del Tauler de control en línia de Square o del TPV.

Què és un informe de vendes en temps real?

L’informe de vendes en temps real mostra el rendiment global d’un torn en temps real. A les vendes en temps real s’hi inclouen els comptes tancats (amb import de propina o sense) i els comptes oberts.

Quant val?

Aquesta funció està disponible per a tots els usuaris de Square per a restaurants que tinguin una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

On puc trobar l’informe de vendes en temps real?

Al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes > Resum de vendes. Fes clic al filtre desplegable per seleccionar Tots els comptes, Comptes tancats o Comptes oberts.

A l’aplicació de TPV Square per a restaurants, toca Compte. A la llista d’informes, selecciona Mostra les vendes en temps real.

Nota: aquest filtre s’aplica a totes les dades pertinents (taules, vendes, nombre de transaccions, etc.) i es pot consultar als següents informes: resum de vendes, tendències de vendes, vendes d’articles, vendes per categoria, vendes per secció, vendes de l’equip, mà d’obra vs. vendes, descomptes, vendes amb modificadors, impostos i costos del servei.

La informació de les comandes obertes estarà disponible a l’aplicació de Tauler de control de Square per a iOS?

En aquests moments, la informació sobre les comandes obertes no està inclosa a l’aplicació de Tauler de control de Square per a dispositius iOS.

Si faig servir altres aplicacions de TPV Square, com ara Cites o Comerços, també es mostraran les comandes obertes originades allà als informes del Tauler de control?

No. Els informes del Tauler de control només tindran en compte la informació dels comptes oberts de les transaccions finalitzades mitjançant l’aplicació de TPV Square per a restaurants.

Quina informació es mostrarà per defecte?

Quan vas als informes de resum de vendes, tendències de vendes, vendes d’articles, vendes per categories, vendes de la secció, vendes de l’equip, mà d’obra vs. vendes, descomptes, vendes amb modificadors, impostos o costos del servei, es mostraran per defecte els Comptes tancats. Si vols consultar l’informe de tots els comptes o dels comptes oberts, pots modificar el filtre de l’informe.

Més informació sobre com fer servir Informes amb Square per a restaurants.