Inici>Gestió de menús

Deixa que Square creï la teva carta

Si tot just comences amb Square per a restaurants, estalvia temps deixant que Square creï la carta. Només cal un fitxer, una foto o l’URL de la carta actual i la convertirem automàticament en la teva carta de Square.

Nota: el fitxer pot ser PDF, JPG o PNG i amb una mida de 5 MB o menys.

Comença

1. Ves a Articles i comandes > Cartes al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una carta.

3. Fes clic a Puja un fitxer, una foto o l’URL de la carta existent.

4. Comparteix la carta existent pujant un fitxer de l’ordinador o compartint-ne l’URL.

5. Fes clic a Continua.

6. Afegeix un nom i un punt de venda per a la carta, així podem crear-hi els articles. Fes clic a Continua.

Square t’enviarà un correu electrònic quan la carta s’hagi creat. La majoria de cartes es creen en menys de 24 hores.

Si encara no has creat un dispositiu per configurar TPV Square, la secció «Què passarà ara?» et durà a la configuració del dispositiu. Si ja has creat un dispositiu, trobaràs els passos següents que pots seguir a la Guia de configuració enllaçada.

Un cop la carta ja s’hagi pujat al TPV, organitza la carta amb Square per a restaurants.