Torna a l’inici

Personalitza la configuració del procés de pagament a Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis o empleats que vulguin actualitzar la configuració i les preferències del procés de pagament a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.

Abans de començar

Pots activar el mode fosc, habilitar els pagaments sense connexió, afegir sons en processar els pagaments i molt més des de l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.

Abans d’ajustar la configuració del procés de pagament, assegura’t d’haver configurat correctament Square per a restaurants al TPV. Consulta més informació sobre com configurar el TPV amb Square per a restaurants.

Activa el mode fosc

  1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Configuració > Procés de pagament.

  2. A Visualització, activa l’opció Fes servir el mode fosc.

Per tornar al mode clar, segueix els mateixos passos i desactiva l’opció Fes servir el mode fosc. Tingues en compte que el mode fosc no està disponible a l’Square Register.

Activa els pagaments sense connexió

Si et quedes sense internet temporalment, podràs acceptar pagaments durant una sessió sense connexió i pujar-los quan tornis a connectar-te. Els pagaments sense connexió es desen a l’aplicació de Square i es processen automàticament quan el dispositiu es torna a connectar a internet. Consulta més informació sobre com processar pagaments sense connexió.

Hauràs de tornar a connectar-te en un termini de 24 hores després d’haver-te quedat sense internet o d’acceptar el primer pagament sense connexió. Els pagaments sense connexió que no es processin en un termini de 24 hores venceran i no en rebràs els fons.

Per activar els pagaments sense connexió:

  1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Configuració > Procés de pagament.

  2. A General, toca Mode sense connexió.

  3. Activa l’opció Permet el mode sense connexió.

  4. Toca Permet el mode sense connexió.

Activa els sons per als pagaments

Si actives aquesta opció, es reproduirà un so personalitzat quan els clients insereixin o apropin una targeta Mastercard.

  1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Configuració > Procés de pagament.

  2. A General, toca Sons per als pagaments.

  3. Activa l’opció Permet els sons de les xarxes de targetes.

Per tornar a la modalitat anterior, segueix els mateixos passos i desactiva l’opció Permet els sons de les xarxes de targetes.

Passos següents

Consulta més informació sobre la configuració del compte de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?