Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accepta pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square

Cobra de manera segura

Accepta pagaments online o en persona de manera ràpida

Nota: per acceptar pagaments amb PayPal, has de passar-te a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb el processador de pagaments de PayPal, tindràs accés a una base de clients més àmplia i podràs oferir-los un mètode de pagament addicional en cas que no puguin fer servir la seva targeta al web.

Si necessites informació sobre les diverses opcions de pagament en línia, aquí t'expliquem com acceptar pagaments a Vendes en línia Square.

Preus

Square no cobra cap comissió per transacció addicional per fer servir el processador de pagaments de PayPal, però PayPal en té la seva pròpia. Per obtenir més informació sobre les comissions per transacció de PayPal actuals, posa’t en contacte amb l’Equip d’ajuda de PayPal.

Crea un compte Business a PayPal

Per iniciar la configuració, necessitaràs un compte Business de PayPal. Si encara no en tens un, pots converteix el teu compte personal de PayPal en un compte d’empresa o registra’t per crear un compte d’empresa nou a PayPal.

Configura PayPal al lloc web

Per acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. A PayPal, selecciona Vincula i inicia la sessió al teu compte de PayPal per autoritzar la connexió.

Nota: els clients no poden fer servir PayPal en els casos següents:

  • Cites: la secció de reserves en línia del lloc web de Vendes en línia Square funciona amb Cites Square, que no està integrat amb PayPal en aquest moment.

  • Targetes regal: la secció de targetes regal del lloc web de Vendes en línia Square funciona amb Targetes regal Square, que no està integrat amb PayPal en aquest moment.

  • Entrega a un domicili de la zona: com que Square fa d’intermediari entre el teu negoci (o el teu proveïdor de serveis d’entrega a domicili) i el client, no podem fer servir proveïdors de pagament de tercers, com ara PayPal. Si tens PayPal vinculat al teu lloc web, els clients encara podran fer-lo servir per pagar les comandes que rebran a casa o que passaran a recollir.

Configura la resolució de problemes

Si trobes un error mentre vincules PayPal a Vendes en línia Square, és possible que hagis de fer alguns canvis a la configuració del compte de PayPal per completar el procés. Consulta la següent guia per resoldre el problema:

  1. Inicia la sessió al compte de PayPal i ves a Perfil > Pagaments al web. Localitza la secció Accés a l’API i selecciona l’enllaç Actualitza.

  2. Selecciona Autoritza l’API a la secció Solució de pagament predefinida.

  3. Enganxa el text següent al camp Nom d’usuari de permís de tercers i, a continuació, selecciona Cerca.

    • info_api1.weebly.com

  4. Activa les opcions següents a Permisos disponibles i, a continuació, selecciona Afegeix:

    • Fes servir el Procés de pagament exprés per processar els pagaments

    • Emet un reembossament per a una transacció en concret

    • Autoritza i enregistra les transaccions de PayPal

    • Extreu informació sobre una transacció individual

    • Emet un reembossament per a qualsevol transacció anterior

  5. Torna a la pestanya Procés de pagament de la Vista general de Vendes en línia Square per acabar de vincular PayPal. Quan se’t demani, marca la casella per confirmar que has donat permís mitjançant PayPal i selecciona Fet.

El compte de PayPal ja hauria d’estar vinculat. A partir d’ara, pots començar a acceptar pagaments amb Vendes en línia Square.

Nota: si desvincules el compte de PayPal, potser hauràs de tornar a seguir aquest procés per vincular-lo de nou.

Atenció al venedor

Si necessites ajuda amb PayPal, més enllà de vincular-lo com a processador de pagaments al teu lloc web de Vendes en línia Square, posa’t en contacte amb l’Equip d’ajuda de PayPal.

No trobes el que necessites?