Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accepta pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square

Nota: per a fer servir PayPal, cal actualitzar el teu lloc web de Vendes en línia de Square.

Amb el processador de pagaments de PayPal, tindràs accés a una base de clients més àmplia. Això farà que tinguis un ventall més extens de clients que faran compres al teu lloc web i és possible que a l’hora de fer un pagament no se’ls accepti la targeta.

Pots obtenir més informació sobre acceptar pagaments a Vendes en línia Square per assabentar-te de totes les opcions de pagaments en línia.

Crea un compte d’empresa a PayPal

Per començar, necessitaràs un compte d’empresa a PayPal. Si encara no en tens un, pots converteix el teu compte personal de PayPal en un compte d’empresa o registra’t per crear un compte d’empresa nou a PayPal.

Configura PayPal al teu lloc web

Per acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

 2. A PayPal, selecciona Vincula i inicia la sessió al teu compte de PayPal per a autoritzar la connexió.

Nota: els clients no poden pagar mitjançant PayPal en els casos següents:

 • Cites: la secció de reserves en línia del lloc web de Vendes en línia Square funciona amb Cites Square, que no està integrat amb PayPal en aquest moment.

 • Targetes regal: la secció de targetes regal del lloc web de Vendes en línia Square funciona amb Targetes regal Square, que no està integrat amb PayPal en aquest moment.

 • Entrega a domicili: com que Square és l’intermediari entre el teu negoci (o el teu proveïdor de serveis d’entrega a domicili) i el client, no podem treballar amb proveïdors de pagament de tercers, com ara PayPal. Si tens PayPal vinculat al lloc web, els clients encara podran fer-lo servir per pagar les comandes que rebran a casa o passaran a recollir.

Configura la resolució de problemes

Si trobes un error mentre vincules PayPal a Vendes en línia Square, és possible que hagis de fer alguns canvis a la configuració del compte de PayPal per completar la configuració. Consulta la guia a continuació per a resoldre el problema:

 1. Inicia la sessió al compte de PayPal i ves a Perfil > Pagaments al web. Localitza la secció Accés a l’API i selecciona l’enllaç Actualitza.

 2. Selecciona Autoritza el permís de l’API a la secció Solució de pagament predefinida.

 3. Enganxa el text següent al camp Nom d’usuari de permís de tercers i, a continuació, selecciona Cerca.

  • info_api1.weebly.com

 4. Activa les opcions següents a Permisos disponibles i, a continuació, selecciona Afegeix:

  • Fes servir el Procés de pagament exprés per a processar els pagaments.

  • Emet un reembossament per a una transacció específica.

  • Autoritza i captura les transaccions de PayPal.

  • Extreu informació sobre una única transacció.

  • Emet un reembossament per a qualsevol transacció anterior.

 5. Torna a la pestanya Procés de pagament de la Vista general de Vendes en línia Square per a acabar-hi de vincular PayPal. Quan t’ho demani, marca la casella per confirmar que li has concedit permís mitjançant PayPal i selecciona Fet.

El compte de PayPal ja hauria d’estar vinculat per poder començar a acceptar pagaments a través de Vendes en línia Square.

Nota: si desvincules el compte de PayPal, potser hauràs de tornar a fer aquest procés per tornar-lo a vincular.

Atenció al venedor

Si necessites ajuda amb PayPal, més enllà de vincular-lo com a processador de pagaments al teu lloc web de Vendes en línia Square, posa’t en contacte amb l’Equip d’ajuda de PayPal.