Configura els horaris de creació d’informes

Els Informes t’ajuden a calibrar l’èxit del negoci i a identificar oportunitats de creixement o millora. Molts venedors de Square necessiten consultar la informació de les vendes en períodes de temps i per servei. A Informes, pots personalitzar els horaris de creació d’informes per establir franges de temps on puguis consultar les dades de les vendes i obtenir-ne informes més clars. Amb els horaris de creació d’informes es crearan filtres nous perquè puguis filtrar per moment del dia.

per configurar els horaris dels informes:

1. Ves al Tauler de control en línia de Square.

2. Amb el menú de l’esquerra, ves a Creació d’informes > Informes.

3. Selecciona Configuració > Horaris de creació d’informes.

4. Fes clic a Afegeix un horari de creació d’informes.

5. Introdueix el Nom del conjunt d’hores i tria un Fus horari.

6. Introdueix l’hora d’inici i l’hora de finalització. Tingues en compte que l’hora d’inici determinarà el dia natural al qual s’atribuiran les vendes.

7. Un cop completat, fes clic a Desa per afegir els horaris de creació dels informes.

Configura diversos intervals de temps personalitzats per representar millor l’horari comercial del negoci. Quan hagis acabat, pots fer servir els horaris de creació d’informes que hagis establert per filtrar-los.