Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accessibilitat per als llocs web de Vendes en línia Square

Square-Online-Web-Accessibility-Design-Tools-CA

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web o una botiga virtual professional que atragui visitants i clients d’arreu del món. Per començar, et recomanem que triïs un disseny web accessible que pugui fer servir tothom. Aquest tipus de disseny millora l’experiència i la satisfacció general dels clients i garanteix que el màxim de visitants possible hi tingui accés de manera igualitària i inclusiva.

Nota: per obtenir més informació sobre com crear un lloc web amb Square, revisa com es començar amb Vendes en línia Square. També pots consultar com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per veure més detalls sobre les opcions disponibles per al disseny del web.

Els consells que t’indiquem a continuació et poden ajudar a planificar i crear un lloc web que compleixi les directrius de la teva jurisdicció en matèria d’accessibilitat. Sempre pots actualitzar un lloc web existent per fer-lo accessible, però la millor manera d’abordar-ho és planificar la creació del web tenint en compte l’accessibilitat des del principi.

Consells d’accessibilitat per a textos i enllaços

La manera amb què el contingut s’escriu i mostra al lloc web pot tenir un efecte significatiu en l’accessibilitat. Quan escriguis i enllacis text, planteja’t aquestes preguntes:

 • La lletra i els textos són fàcils de llegir quan s’amplien o s’hi fa zoom?

 • Hi ha prou espai entre les línies del text?

 • El text i els colors de fons tenen un bon contrast?

 • El contingut està escrit d’una manera clara i senzilla?

 • Els enllaços es poden distingir fàcilment del text que els envolta?

 • El text enllaçat té sentit fora de context (com ara enllaçar la frase «fes clic aquí per obtenir més informació sobre la nostra missió» en lloc d’enllaçar «fes clic aquí» i prou)?

 • Totes les pàgines tenen un títol descriptiu?

Per obtenir més informació, consulta les nostres guies per triar les fonts per al teu lloc web de Vendes en línia Square i afegir enllaços.

Consells d’accessibilitat per a les imatges

El codi HTML de les imatges que es mostren en un lloc web sol incloure allò que es coneix com a text alternatiu, que els lectors de pantalla fan servir per descriure les imatges als visitants que no les poden veure. També és important fer servir adequadament el text alternatiu per al SEO, ja que els motors de cerca poden llegir el text alternatiu per entendre millor el contingut d’una pàgina.

Hi ha alguns punts clau que cal tenir en compte a l’hora d’afegir text alternatiu a una imatge:

 • El text ha de ser breu i centrar-se únicament en el propòsit o contingut de la imatge.

 • El text alternatiu no ha de començar amb frases com «Una imatge de» o «Imatge de». Els lectors de pantalla ja identificaran el contingut com a imatge.

 • Si una imatge també és un enllaç, és possible que el text alternatiu pugui descriure la funció de l’enllaç (tot i que en general és millor enllaçar text, no pas imatges).

 • Si una imatge és purament decorativa i no és rellevant per al contingut de la pàgina, el text alternatiu es pot deixar en blanc.

Pots obtenir més informació sobre imatges i imatges de fons a Vendes en línia Square. També pots consultar més detalls sobre com optimitzar les pàgines del teu lloc web per descobrir com afegir text alternatiu a les imatges.

Consells d’accessibilitat per als vídeos

Si el lloc web inclou vídeos, pots afegir-hi subtítols i crear transcripcions per fer-los més accessibles. Es poden afegir subtítols directament a un fitxer de vídeo, però aquesta opció requereix més temps i disposar de programari d’edició de vídeo. Potser prefereixes allotjar el vídeo en un lloc web com YouTube o Vimeo per afegir subtítols fent servir la configuració integrada.

Si fas servir YouTube per allotjar el vídeo, pots afegir-hi subtítols o fer servir els subtítols automàtics per oferir subtítols en diversos idiomes. La subtitulació automàtica se sol fer a partir del reconeixement de veu, així que pot ser que el resultat no sigui perfecte, però podràs revisar i modificar els subtítols un cop s’hagi processat el vídeo. Pots obtenir més informació sobre com afegeix subtítols als vídeos de YouTube i els fes servir subtítols automàtics als vídeos de Youtube al centre d’ajuda de Google. També pots consultar com afegeix subtítols als vídeos allotjats a Vimeo al centre d’ajuda de Vimeo.

Pots obtenir més informació sobre com mostrar vídeos al lloc web amb Vendes en línia Square.

Més recursos d’accessibilitat

Dona una ullada a aquests recursos addicionals d’accessibilitat web per obtenir més informació:


Exempció de responsabilitat: la informació d’aquest article es proporciona amb finalitats únicament informatives i no s’ha d’interpretar ni prendre com si es tractés d’assessorament legal. Square no pot garantir que els llocs web creats amb la nostra plataforma compleixin els criteris de compliment d’accessibilitat. Et recomanem que recorris a la legislació de la teva jurisdicció per obtenir més informació sobre com fer accessible un lloc web. Tal com passa amb la majoria de creadors web del tipus «això que veus és el que obtens», el producte acabat tindrà l’accessibilitat que tu li donis. Oferim totes les eines que calen per ajudar-te a crear un lloc web accessible, però l’accessibilitat que tingui és responsabilitat teva.

No trobes el que necessites?