Afegeix un botó de compra a l’enllaç de pagament Square al web

Link de pagament de Square

Crea enllaços de pagament i comença a vendre avui mateix

comença amb Links de pagament Square i podràs crear un botó de compra per afegir-lo al web i així portar els clients directament al procés de pagament. Per crear el botó de compra, genera un petit fragment de codi HTML i incrusta’l al web, al blog, en una pàgina de destinació o fins i tot al cos d’un correu electrònic.

Nota: si necessites ajuda per afegir el codi HTML incrustable al teu lloc web creat fora de Square, contacta directament amb el proveïdor o la plataforma de publicació perquè t’ajudin. També pots visitar el seu Centre d’ajuda per consultar si tenen aquesta informació disponible. No podem garantir que els botons de compra de Square funcionin al web extern.

Crea un botó de compra

Per crear un botó de compra per a un enllaç de pagament Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Enllaços de pagament.

2. Selecciona Afegeix el botó al web.

3. Afegeix un títol, un text per al botó i l’import, i ajusta la freqüència del pagament.

4. Afegeix una imatge opcional i ajusta la Configuració avançada si cal.

5. Fes clic a Continua per personalitzar els estils dels botons de compra. Aquesta configuració s’aplicarà a tots els botons de compra.

6. Selecciona Copia per copiar el codi HTML i enganxa’l en algun lloc que accepti codi incrustable.

Gestiona la configuració dels botons de compra

Per gestionar la configuració dels botons de compra creats amb Links de pagaments Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Enllaços de pagament.

2. Selecciona Configuració > Brànding.

3. Tria la font, el color i la forma del botó.

4. Canvia la configuració de l’estil del botó, com ara la imatge, el títol i el preu.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Tots els botons de compra creats amb Links de pagament Square a partir d’aquest moment tindran aquesta configuració per defecte.

Afegeix un botó de compra a WordPress

Has d’incrustar un botó de compra a WordPress? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de WordPress.org.

Pots afegir un botó de compra al web de WordPress.org. Per afegir un botó de compra a WordPress, consulta l’article com incrustar contingut en un web de WordPress al Centre d’ajuda de WordPress.org.

Nota: els botons de compra incrustats són compatibles amb la plataforma WordPress.org, però no amb WordPress.com.

Afegeix un botó de compra a Squarespace

Has d’incrustar un botó de compra a Squarespace? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de Squarespace.

Pots afegir codi incrustat a publicacions individuals a Squarespace i als menús de la pàgina d’inici. En alguns casos, és possible que et convingui fer totes dues coses. Per exemple, pots afegir una cistella incrustada a la teva pàgina d’inici per rebre compres a través dels botons de compra que incrustis a les publicacions individuals. Per afegir un botó de compra a Squarespace, consulta l’article com afegir codi personalitzat a un web de Squarespace al seu Centre d’ajuda.

Nota: algunes personalitzacions avançades de Squarespace són específiques per a un tema concret. Square no admet aquestes personalitzacions.

Si completes els passos i el botó de compra no es carrega, és possible que hagis de desactivar la càrrega d’Ajax. Per a més informació, consulta com activar o desactivar Ajax al Centre d’ajuda de Squarespace.

Nota: si afegeixes una cistella incrustada a un menú de la teva pàgina d’inici de Squarespace, rebràs comandes a través dels botons de compra que incrustis a les publicacions individuals.

Afegeix un botó de compra a Wix

Has d’incrustar un botó de compra a Wix? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de Wix.

Quan hagis creat un botó de compra amb Square, podràs afegir-lo al web de Wix mitjançant el seu editor de webs. Per afegir un botó de compra a Wix, consulta l’article com incrustar contingut a un web de Wix al seu Centre d’ajuda.