Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Afegeix un botó de compra de Pagaments en línia Square al teu web

Estàs a punt per rebre pagaments en línia en un tres i no res amb Square? Comença >

Quan et posis amb els primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square, també pots crear un botó de compra i afegir-lo al teu web per portar els clients de manera còmoda i directa a una pàgina de pagament. Crea el teu botó de compra generant un petit fragment de codi HTML que pots incrustar al teu lloc web, bloc, pàgina de destinació o fins i tot al cos d’un correu electrònic.

Nota: si necessites ajuda per afegir el codi HTML incrustable al teu lloc web creat fora de Square, contacta directament amb el proveïdor del web o la plataforma de publicació perquè t’ajudin. També pots visitar el seu centre d’assistència per veure si tenen aquesta informació disponible. Tot i que no podem garantir que el web de tercers pugui admetre els botons de compra de Square, molts allotjaments web haurien de poder admetre’ls.

Crea un botó de compra

Per crear un botó de compra per als pagaments en línia Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Procés de pagament en línia

 2. Selecciona Afegeix el botó al web.

 3. Afegeix un títol, un text per al botó, l’import i ajusta la freqüència del pagament.

 4. Afegeix una imatge opcional i ajusta la Configuració avançada si cal.

 5. Fes clic a Continua per personalitzar els estils dels botons de compra. Aquesta configuració s’aplicarà a tots els botons de compra.

 6. Selecciona Copia per copiar el codi HTML i enganxa’l en algun lloc que accepti codi incrustable.

Gestiona la configuració dels botons de compra

Per gestionar la configuració dels botons de compra creats amb Pagaments en línia Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Procés de pagament en línia

 2. Selecciona Configuració > Disseny de marca.

 3. Tria la lletra, el color i la forma del botó.

 4. Canvia la configuració de l’estil del botó, com ara la Imatge, el Títol i el Preu.

 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Tots els botons de compra creats amb Pagaments en línia Square a partir d’aquest moment tindran aquesta configuració per defecte.

Afegeix un botó de compra a WordPress

Has d’incrustar un botó de compra a WordPress? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de WordPress.org.

Pots afegir un botó de compra al teu lloc WordPress.org. Per fer-ho, consulta l’article com incrustar contingut en un web de WordPress al centre d’assistència de WordPress.org.

Nota: els botons de compra incrustats són compatibles amb la plataforma WordPress.org, però no amb WordPress.com.

Afegeix un botó de compra a Squarespace

Has d’incrustar un botó de compra a Squarespace? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de Squarespace.

Pots afegir codi incrustat a publicacions individuals a Squarespace i als menús de la teva pàgina d’inici. En alguns casos, és possible que vulguis fer les dues coses. Per exemple, pots inserir una cistella a la pàgina d’inici per rebre compres a través dels botons de compra que incrustis a publicacions individuals. Per afegir un botó de compra a Squarespace, consulta l’article com afegir codi personalitzat a un web de Squarespace al centre d’ajuda de Squarespace.

Nota: algunes personalitzacions avançades de Squarespace són específiques per a un tema concret i no sçon compatibles amb Square.

Si completes els passos i el botó de compra no es carrega, és possible que hagis de desactivar la càrrega d’Ajax. Per a veure’n més detalls, consulta com activar o desactivar Ajax al Centre d’ajuda de Squarespace.

Nota: si afegeixes una cistella incrustada a un menú de la teva pàgina d’inici de Squarespace, rebràs comandes a través dels botons de compra que incrustis a les publicacions individuals.

Afegeix un botó de compra a Wix

Has d’incrustar un botó de compra a Wix? Pots obtenir més informació al centre d’ajuda de Wix.

Quan hagis creat un botó de compra amb Square, podràs afegir-lo al teu web de Wix mitjançant el seu editor de llocs web. Per afegir un botó de compra a Wix, consulta l’article com incrustar contingut a un web de Wix al centre d’ajuda de Wix.