Inici

Configura les preferències dels articles a Vendes en línia Square

Informació sobre les preferències dels articles a Vendes en línia Square

Vendes en línia Square inclou diverses opcions per personalitzar com es mostren els articles al web i com pots gestionar-los al compte. Pots accedir-hi des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Abans de començar

Per accedir a les preferències dels articles online, has d’haver creat un compte de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com Comença amb Vendes en línia Square.

Nota: tingues en compte que aquestes preferències es traslladaran de la Vista general de Vendes en línia Square a la col·lecció d’articles al Tauler de control. T’informarem de les novetats.

Preferències dels articles online

Distintius d’estat

Nota: per mostrar més distintius d’estat dels articles, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Pots incloure’ls en els articles a Vendes en línia Square perquè els clients tinguin informació sobre les existències, les promocions i altres dades importants. Consulta més informació sobre els distintius d’estat dels articles de Vendes en línia Square.

Opcions de regal

Nota: per activar les opcions de regal, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Si actives aquesta opció, els clients podran indicar si l’article és per regalar i incloure-hi un missatge per al destinatari que es mostrarà a la factura d’enviament amb les instruccions per retornar-lo o canviar-lo. A més, podràs oferir l’opció d’embolicar els articles per un cost addicional. Consulta com configurar les opcions de regal per als articles de Vendes en línia Square.

Tramitació predeterminada dels articles

Per triar el mètode de tramitació predeterminat dels articles que afegeixis a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o bé a Configuració compartida > Preferències dels articles.
  2. A Tramitació predeterminada dels articles, selecciona Modifica.
  3. Selecciona els mètodes de tramitació que prefereixis.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?