Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Preferències dels articles a Vendes en línia Square

Vendes en línia Square disposa de diverses opcions per personalitzar com es mostren els articles al web i com els pots gestionar al compte. Pots accedir-hi des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Distintius d’estat

Nota: canvia el pla del web de Vendes en línia Square per mostrar els distintius addicionals d’estat dels articles.

Pots mostrar distintius als articles a Vendes en línia Square perquè els clients tinguin informació sobre les existències, la venda i altra informació important amb només un cop d’ull. Més informació sobre distintius d’estat dels articles per als articles de Vendes en línia Square.

Configuració d’existències

Quan gestiones les existències dels articles a Vendes en línia Square, pots activar opcions addicionals per fer un seguiment de l’historial de canvis a l’inventari que no tinguin relació amb les vendes (p. ex., articles robats, espatllats, etc.). Pots obtenir més informació sobre com gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Opcions de regal

Nota: per fer servir les opcions de regal per als articles, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal, els clients podran indicar que l’article que estan comprant és per a regalar. A més, podran incloure un missatge per als destinataris a la factura d’enviament, juntament amb instruccions en cas que vulguin retornar o canviar l’article. També podràs oferir l’opció d’embolicar el regal per un cost addicional opcional. Consulta més informació sobre com configuració d’opcions per a regals amb Vendes en línia Square.

Tipus d’article per defecte

Per establir el tipus d’article per defecte als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

  2. Selecciona Modifica a Tipus d’article per defecte.

  3. Tria un dels tipus d’article com a predeterminat i selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan creïs articles nous a la pàgina Articles del lloc web, el tipus d’article preseleccionat serà el que triïs aquí. Descobreix com crear articles i categories a Vendes en línia Square per consultar més informació sobre els tipus d’articles.

Tramitació predeterminada dels articles

Per establir un mètode de tramitació predeterminada per als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

  2. Selecciona Modifica a Tramitació predeterminada dels articles.

  3. Marca les caselles per crear una combinació de mètodes de tramitació entre Enviament, Recollida a l’establiment, Entrega a domicili i Comandes d’autoservei.

  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

No trobes el que necessites?