Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Preferències dels articles a Vendes en línia Square

Vendes en línia Square disposa de diverses opcions per personalitzar com es mostren els articles al web i com els pots gestionar al compte. Pots accedir-hi des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Distintius d’estat dels articles

Nota: per mostrar més distintius d’estat dels articles, has de millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Pots mostrar distintius als articles a Vendes en línia Square perquè els clients obtinguin informació sobre les existències, la venda i altra informació important amb un cop d’ull. Consulta més informació sobre els distintius d’estat dels articles de Vendes en línia Square.

Configuració d’existències

Quan gestiones les existències dels articles a Vendes en línia Square, pots activar opcions addicionals per fer un seguiment de l’historial de canvis a l’inventari que no tinguin relació amb les vendes (com els articles robats, espatllats, etc.). Consulta més informació sobre com gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Opcions de regal

Nota: si vols activar les opcions de regal d’articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal, els clients podran indicar si l’article que compren és per regalar. Els clients poden incloure un missatge al destinatari a la factura d’enviament, així com les instruccions per tornar o canviar el regal. També pots afegir l’opció d’embolicar el regal amb un càrrec addicional. Consulta més informació sobre com configuració d’opcions per a regals amb Vendes en línia Square.

Tipus d’article per defecte

Per establir el tipus d’article per defecte als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

  2. Selecciona Modifica a Tipus d’article per defecte.

  3. Tria un dels tipus d’article com a predeterminat i selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan creïs articles nous a la pàgina Articles del lloc web, el tipus d’article preseleccionat serà el que triïs aquí. Consulta més informació sobre com articles i categories a Vendes en línia Square i sobre els tipus d’articles.

Tramitació predeterminada dels articles

Per establir un mètode de tramitació predeterminada per als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

  2. Selecciona Modifica a Tramitació predeterminada dels articles.

  3. Marca les caselles per crear una combinació de mètodes de tramitació entre Enviament, Recollida a l’establiment, Entrega a domicili i Comandes amb codi QR.

  4. lSelecciona Desa quan hagis acabat.

No trobes el que necessites?