Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Preferències dels articles a Vendes en línia Square

Vendes en línia Square disposa de diverses opcions per personalitzar com es mostren els articles al teu lloc web i com els pots gestionar al compte. Pots accedir a aquestes opcions des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Disseny

Aquest paràmetre et permet canviar la relació d’aspecte de les imatges de producte al lloc web. Tria la proporció que s’ajusti més a les imatges per ajudar-te a donar un aspecte uniforme i professional a totes les pàgines d’articles. Per exemple, si les teves imatges són quadrades, hauries de seleccionar una proporció d’1:1.

Per actualitzar la relació d’aspecte de les imatges dels articles al lloc web:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

2. Selecciona Modifica a Disseny i tria una proporció al menú desplegable.

3. Selecciona Desa per aplicar els canvis.

Estats dels articles

Pots mostrar insígnies als articles a Vendes en línia Square per donar informació sobre la venda i les existències als clients. Per afegir insígnies als articles del lloc web:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

2. A Estats dels articles, selecciona Modifica per triar les opcions de la insígnia.

3. Selecciona Indicador de venda per mostrar els articles que estan a la venda.

4. Selecciona Indicador de nivell baix d’existències perquè es mostri quan el recompte d’existències d’un article estigui per sota de la quantitat que especifiquis. Has d’introduir una quantitat igual o superior a 2.

5. Selecciona Mostra els articles esgotats al lloc web per decidir si els articles sense existències s’han de mostrar, o no, a la botiga virtual. Si optes per mostrar els articles esgotats, pots seleccionar l’Indicador d’articles esgotats perquè es mostri quan les existències d’un article baixin a 0.

6. Selecciona Desa en acabar.

No veuràs les insígnies al lloc web, tret que hi hagi com a mínim un article que o bé tingui un preu de venda, o un recompte d’inventari amb la quantitat especificada o inferior, o estigui esgotat. Si has marcat un article o una variant d’article com a esgotat manualment, se sincronitzarà i es mostrarà al lloc web automàticament, fins i tot si l’estat de l’article exhaurit està desactivat. Això informa els clients que l’article no està disponible i fa que no puguin afegir-lo a la cistella.

Configuració d’existències

Quan gestiones les existències dels articles a Vendes en línia Square, pots activar opcions addicionals per fer un seguiment de l’historial de canvis a l’inventari que no tinguin relació amb les vendes (p. ex., articles robats, espatllats, etc.). Pots obtenir més informació sobre com gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Opcions de regal

Nota: per fer servir les opcions de regal per als articles, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Si actives les opcions de regal, els clients podran indicar que l’article que estan comprant és per a regalar. A més, podran incloure un missatge per als destinataris a la factura d’enviament, juntament amb instruccions en cas que vulguin retornar o canviar l’article. També podràs oferir l’opció d’embolicar el regal per un cost addicional opcional. Consulta més informació sobre com configuració d’opcions per a regals amb Vendes en línia Square.

Tipus d’article per defecte

Per establir el tipus d’article per defecte als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

2. Selecciona Modifica a Tipus d’article per defecte.

3. Tria un dels tipus d’article com a predeterminat i selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan creïs articles nous a la pàgina Articles del lloc web, el tipus d’article preseleccionat serà el que triïs aquí. Descobreix com crear articles i categories a Vendes en línia Square per consultar més informació sobre els tipus d’articles.

Tramitació predeterminada dels articles

Per establir un mètode de tramitació predeterminada per als articles nous afegits a Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

2. Selecciona Modifica a Tramitació predeterminada dels articles.

3. Marca les caselles per crear una combinació de mètodes de tramitació entre Enviament, Recollida a l’establiment, Entrega a domicili i Comandes d’autoservei.

4. Selecciona Desa en acabar.