Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Afegeix un article físic a Vendes en línia Square

A banda de sincronitzar els articles creats a Square, també pots crear articles a la pàgina de la Botiga al Vista general de Vendes en línia Square. Només cal seguir uns passos per afegir un article. Ara veurem com fer-ho.

Crea un article nou

Per començar:

  1. Ves a Vista general de Vendes en línia Square

  2. Selecciona Articles > Articles del web

  3. Fes clic a Crea un article nou.

Primer, selecciona el tipus d’article i configura’n la informació bàsica: títol, descripció i visibilitat. A continuació, afegeix una o dues imatges per mostrar diferents perspectives de l’article.

Suggeriment: els articles que creïs directament a la botiga virtual se sincronitza al teu compte de Square, però hi ha alguns detalls que no.

Estableix un mètode de tramitació de les comandes i un temps de preparació opcional

Tot seguit, configura un mètode de tramitació per a l’article. Pots triar opcions d’enviament, recollida a l’establiment, entrega a domicili i comandes d’autoservei, o bé configurar diverses opcions perquè el client pugui escollir el que més li convingui. Si selecciones recollida a l’establiment o entrega a domicili i l’article necessita un temps de preparació, pots establir un temps de preparació personalitzat dins de les opcions següents:

Fes servir el punt de venda per defecte

Aplica el temps de preparació que has seleccionat a Tramitació > Recollida a l’establiment i entrega a domicili.

Sense temps de preparació

L’article no requereix preparació i es pot recollir immediatament.

Minuts

Tria entre 5, 15, 30 o 45 minuts de temps de preparació.

Hores

Tria entre 1, 1,5, 2 o 5 hores de temps de preparació.

Dies feiners

Tria entre 1, 2, 3, 4 o 5 dies feiners de temps de preparació.

Setmanes

Tria entre 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10 o 12 setmanes de temps de preparació.

Afegeix preu, inventari i variants

Desplaça’t cap avall fins a arribar a la secció Variants:

  1. Introdueix el preu

  2. Introdueix l’SKU de l’article o l’identificador de l’article (no és obligatori)

  3. Introdueix el pes de l’article per a l’enviament.

Si vens articles de diferents colors, talles o altres característiques, pots fer servir diverses Variants i Modificadors per crear aquestes opcions. Els clients podran triar quina versió de l’article volen quan l’afegeixin a la cistella.

Pots establir la quantitat d’articles que hi ha a l’inventari després de desar-los. Pots obtenir més informació sobre com gestió de l’inventari

Tria una categoria

Ves a sota i fes clic a Tria categories per col·locar un article en una o més categories. Aquestes categories són diferents de les que tens al compte de Square i estan pensades per ajudar-te a organitzar els articles. Si no vols crear categories per a la botiga virtual, pots ometre aquest pas.

Modifica la configuració de SEO

Per últim, introdueix el títol i la descripció que es mostraran als resultats dels motors de cerca. Si no saps ben bé què posar, no pateixis: si deixes aquest espai en blanc, farem servir el títol i la descripció que hagis introduït anteriorment de manera automàtica.

Quan estiguis, fes clic a Desa perquè l’article estigui disponible a la botiga virtual.

No trobes el que necessites?