Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Personalitza les pàgines d’articles a Vendes en línia Square

Tots les articles i categories que afegeixes a la botiga tenen la seva pròpia pàgina, que es genera automàticament. Pots personalitzar el disseny de les pàgines des de l’editor web.

Obre la llista de pàgines i selecciona un article per modificar-ne la pàgina. Si encara no has creat cap article, pots fer servir l’enllaç d’Afegir article per fer-ho.

Nota: les pàgines dels articles fan servir les mateixes seccions de capçalera i peu de pàgina que les altres pàgines del web, de manera que els canvis que facis aquí s’aplicaran a tot arreu.

La secció d’Informació de l’article és on es mostren les imatges i la informació de l’article.

Quan passes el ratolí per sobre dels articles de la llista, veuràs la part corresponent de la pàgina ressaltada a la dreta. Selecciona qualsevol article per obrir les opcions de modificació.

Els canvis s’apliquen a totes les pàgines d’articles, així que no cal que les modifiquis per separat. Pots fer els següents canvis:

Galeria d’imatges: configura la relació d’aspecte, canvia la ubicació de la imatge en miniatura (esquerra, dreta o a baix), afegeix o elimina la vora de les imatges i activa o desactiva l’opció d’ampliar-les.

Títol de l’article: canvia la lletra preestablerta, el color i el format del títol principal. Si vols canviar el text, fes servir el botó Modifica la informació de l’article situat en la part superior de la llista d’opcions.

Preus: canvia la lletra preestablerta, el color i el format del preu de l’article.

Botó de compra: canvia la mida, l’estil i el color del botó d’Afegeix a la cistella.

Preus dels articles: canvia la lletra preestablerta, el color i el format dels preus dels articles o fes servir el botó d’activa/desactiva per ocultar-los.

Descripció: canvia la lletra preestablerta, el color, la mida i la ubicació del text de descripció de l’article. També pots mostrar o amagar el subtítol «Descripció» o fer servir el botó d’activa/desactiva per ocultar-la i fer que només apareguin la imatge, el títol, el preu i el botó d’afegir a la cistella.

Estil de la secció: aquí podràs canviar tant la configuració del color com la imatge del fons de la secció d’informació de l’article.

No trobes el que necessites?