Inici>Impostos de les vendes en línia

Configura l’impost sobre les vendes de Vendes en línia Square

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT: ets responsable de complir amb les teves obligacions fiscals. No garantim l’aplicabilitat ni la precisió de les nostres eines fiscals. Si tens cap pregunta sobre les teves obligacions fiscals, consulta-ho amb un assessor professional.

Si vols configurar els impostos per a Vendes en línia Square:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

L’import d’IVA que es cobra en una compra en línia és el resultat d’aplicar el tipus impositiu al preu total dels articles subjectes a impostos de la comanda. Si vols, pots afegir els impostos per a les despeses d’enviament i entrega a domicili, i fer servir impostos en funció de l’article en les comandes de recollida a l’establiment, entrega a domicili i d’autoservei.

Nota: la configuració dels impostos del compte de Square no se sincronitza amb Vendes en línia Square. Hauràs de configurar els impostos específics per a les compres en línia a la Vista general de Vendes en línia Square.

Afegeix un tipus impositiu

Per defecte, els articles que s’afegeixen a la botiga adopten la configuració dels impostos sobre les vendes que hi ha a la Vista general de Vendes en línia Square. Si vols configurar el tipus impositiu de les comandes de Vendes en línia Square:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

3. Fes servir el botó Afegeix un tipus impositiu per introduir el tipus impositiu segons la regió.

Articles exempts d’impostos

Si vols marcar un article com a exempt d’impostos a Vendes en línia Square:

1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Articles > Articles del web

3. Marca els articles que vulguis eximir de l’impost sobre les vendes i fes clic a Modificació en bloc.

4. Selecciona Elimina l’impost sobre les vendes.

Assegura’t que només hagis seleccionat articles que no estiguin subjectes a impostos sobre les vendes. Per exemple, en alguns estats, els articles considerats de primera necessitat no tributen. Si no ho tens clar, consulta un assessor fiscal.

Inclou l’impost en el preu de l’article

Si inclous l’impost sobre les vendes en els preus dels articles, aquest es tracta com una cosa que la persona propietària de la botiga haurà de pagar, en lloc del client. L’impost sobre les vendes es mostra als rebuts de la comanda, però no s’afegeix al preu total.

Si vols incloure els impostos als preus:

1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Ves a Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

3. A Impostos en funció de la comanda, marca la casella Impostos inclosos en el preu de l’article.

Cobra l’impost dels costs de l’enviament o de les comissions d’entrega a domicili

La normativa per cobrar l’impost sobre les vendes en l’enviament o l’entrega a domicili varia d’un estat a un altre. Si no ho tens clar, consulta un professional.

Si vols activar l’impost sobre les vendes per a l’enviament o l’entrega a domicili:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

3. A Impostos en funció de la comanda, fes clic a les caselles de selecció per activar els impostos per als enviaments o les entregues a domicili.

Impostos en funció de l’article

Al Tauler de control en línia de Square, pots fer servir la taxa impositiva en funció de l’article per a les comandes amb recollida a l’establiment, d’entrega a domicili i d’autoservei. Les comandes amb enviament fan servir la taxa impositiva definida a la configuració de la Vista general de Vendes en línia Square. Si vols activar els impostos en funció de l’article:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impostos sobre les vendes

3. A Impostos en funció de la comanda, activa les opcions dels impostos en funció de l’article que vulguis fer servir.

4. Fes servir el botó Ves als impostos de l’article per veure més informació sobre els impostos en funció de l’article al Tauler de control en línia de Square.

Els clients als quals s’hagi aplicat una taxa impositiva en funció de l’article en una comanda amb entrega a domicili o recollida a l’establiment podran veure un càlcul dels impostos durant el procés de pagament, que es mostrarà amb el nom de l’impost corresponent. Si un client selecciona la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili per a un article que no tingui taxa impositiva en funció de l’article, no s’aplicaran impostos a la compra. A Square, només els articles de les comandes per recollir a l’establiment o per entregar a domicili de Vendes en línia Square poden estar exemptes d’impostos. En el cas de les comandes amb enviament, es continuaran aplicant els tipus impositius definits a la configuració de la Vista general de Vendes en línia Square.

Afegeix els impostos per al punt de venda

Si ets als Estats Units i tens pensat fer servir el càlcul automàtic d’impostos, hauràs de tenir en compte tots els punts de venda de l’empresa. A la pàgina de configuració d’impostos es mostraran d’entrada els punts de venda que s’hagin sincronitzat amb el teu compte de Square. En cas que necessitis introduir una adreça nova:

1. Obre la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Ves a Configuració compartida > Impostos sobre les vendes

3. Fes clic al botó Afegeix un punt de venda a Impostos per al punt de venda.

4. Afegeix la informació de l’adreça del punt de venda i selecciona Desa quan acabis

Fes el mateix per afegir la resta de punts de venda de l’empresa, com ara qualsevol punt de venda des del que facis enviaments. Si tens cap dubte, et recomanem que parlis amb un assessor fiscal.