Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Personalitza les pàgines de categories a Vendes en línia Square

Cada articles i categories que afegeixis a la botiga té una pàgina pròpia que es genera automàticament. Si vols reorganitzar l’ordre dels articles i modificar-ne la informació, pots personalitzar les pàgines amb l’editor del lloc web.

Un cop dins l’editor del lloc web, fes clic a Llista de pàgines, a la part superior esquerra, i desplaça’t cap avall fins a les pàgines de categories, on apareixen totes les categories existents. També hi trobaràs la pàgina Tots els articles, on es mostren tots els articles visibles de la botiga. Fes clic a Tots els articles o a qualsevol altra categoria per modificar-ne la pàgina.

Consell: pots fer servir l’enllaç Afegeix una categoria per afegir una categoria nova en un tres i no res, i sense sortir de l’editor del lloc web.

Seccions de la pàgina de categories

La secció Llista d’articles conté tots els articles d’una categoria. Aquí no podràs afegir altres seccions ni continguts, però sí que podràs reorganitzar els articles i canviar el disseny de gairebé totes les parts de la llista d’articles. Fes clic a la secció Llista d’articles per consultar i modificar aquestes opcions.

Nota: les pàgines de categories fan servir les mateixes seccions de capçalera i peu de pàgina que les altres pàgines del web, de manera que els canvis que facis aquí s’aplicaran a tot el lloc web.

Afegeix i organitza articles

A la part superior esquerra, fes clic al botó Organitza i afegeix articles perquè aparegui una llista amb els articles que inclou la categoria (o tots els articles, en cas que modifiquis la pàgina Tots els articles). Els articles apareixen llistats segons l’ordre d’aparició a la pàgina. Fes clic al menú per ordenar-los segons un dels criteris següents:

  • Popularitat: ordena automàticament els articles en funció del nombre de compres.

  • Els més recents: ordena automàticament els articles dels més nous als més antics Fes servir aquesta opció si vols que els articles afegits fa poc apareguin sempre a la part superior de les pàgines de Tots els articles i d’altres categories.

  • Preu: ordena automàticament els articles segons el preu. Pots triar de més gran a més petit o a l’inrevés.

  • Alfabètic: ordena automàticament els articles per ordre alfabètic. L’ordre pot ser de la A a la Z o de la Z a la A.

  • Personalitzat: tria aquesta opció per ordenar manualment els articles de la manera que vulguis. Per canviar-los de posició, arrossega els articles amunt o avall de la llista.

Cada pàgina de categoria té el seu ordre propi, així que pots reordenar per separat els articles d’altres categories. Per exemple, pots ordenar la pàgina de la categoria Rebaixats pel criteri Preu ascendent i la pàgina Novetats amb Els més recents.

També hi ha la possibilitat de crear articles nous i modificar les categories sense sortir de l’editor web. Quan editis la pàgina Tots els articles, fes clic al botó Afegeix article per obrir la finestra de creació d’articles. Introdueix la informació de l’article nou i fes clic a Desa. Si edites una pàgina de categoria estàndard, fes servir el botó Modifica la categoria per afegir o retirar productes de la categoria i canviar qualsevol altra informació.

En acabar, fes clic a la fletxa < a la part superior esquerra per tornar a la llista d’articles principal.

Modifica la configuració de les categories

Nota: les configuracions de la llista són globals, és a dir, s’apliquen a totes les pàgines de categoria. Per exemple, si canvies el color de fons de la pàgina Tots els articles, la resta de pàgines de categories també utilitzaran aquest color de fons.

Passant el ratolí per sobre dels articles de la llista, veuràs la part corresponent de la pàgina ressaltada a la dreta. Fes clic a qualsevol article per obrir les opcions de modificació.

Pots canviar els paràmetres següents:

Enllaços de categoria: afegeix enllaços de navegació, activa o desactiva els enllaços de navegació per categoria i canvia la font preestablerta, el color i el format. Fes clic al botó per reordenar els enllaços, modificar la informació de la categoria i afegir categories noves i nivells de subcategories.

Títol: canvia el tipus de lletra preestablert, el color i el format del títol principal. Si no vols que el títol es mostri a la pàgina, pots desactivar-lo.

Ordre: activa o desactiva el menú per ordenar els articles. Aquest menú permet als clients canviar l’ordre dels articles quan visualitzin el lloc web.

Imatges dels articles: canvia la relació d’aspecte de les imatges, afegeix o elimina marges i activa o desactiva el botó Compra ràpida. També pots triar un efecte flotant per a les imatges dels articles. L’efecte apareixerà en moure el cursor per sobre de la imatge. Fes clic a l’enllaç Més informació per veure cadascun dels efectes en moviment sobre imatges de mostra.

Títols dels articles: canvia el tipus de lletra preestablert, el color i el format dels títols dels articles o fes servir el botó d’activar i desactivar per ocultar-los.

Preus dels articles: canvia el tipus de lletra preestablert, el color i el format dels preus dels articles o fes servir el botó d’activar i desactivar per ocultar-los.

Paginació: aquesta configuració s’aplica quan una categoria conté almenys 60 articles. Pots triar un estil de paginació numèrica o que els articles addicionals es carreguin automàticament a mesura que els visitants es desplacen per la pàgina.

Disseny de les seccions: utilitza aquí les opcions de configuració per canviar el nombre de columnes i l’espai que les separa. Les imatges dels articles es mostren a una mida més gran quan se seleccionen menys columnes. Prova diferents opcions de configuració i decideix quina et convenç més. Aquí també podràs canviar el color o la imatge de fons.

Nota: la configuració de visualització de columnes només s’aplica si es visualitza una pàgina de categoria des d’un ordinador d’escriptori o un portàtil. Als dispositius mòbils, els articles s’organitzen automàticament per adaptar-se a pantalles més petites.

No trobes el que necessites?