Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Ven aliments i begudes amb Vendes en línia Square

Si vens aliments o begudes en línia, pots crear articles que mostrin informació addicional per als compradors, com ara preferències dietètiques i al·lèrgens.

Afegeix o modifica un article

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Col·lecció d’articles i fes clic a Afegeix articles.

Selecciona «Aliments preparats i begudes» al menú desplegable. Introdueix un títol i una descripció per a l’article, puja’n una o més fotos i, a continuació, desplaça’t cap avall per definir el mètode de tramitació. Si ofereixes recollida a l’establiment, també pots establir un temps de preparació concret per a l’article. Més informació sobre com funciona la recollida a l’establiment.

Un consell: també pots canviar el tipus de qualsevol article existent per «Aliments preparats i begudes». Modifica l’article i fes clic al botó de tipus d’article per canviar-lo.

Afegeix informació opcional

A la secció «Informació nutricional», introdueix el recompte de calories de l’article i fes clic al camp «Preferències dietètiques» per aplicar, si escau, una o més de les designacions a continuació:

  • Sense làctics

  • Sense gluten

  • Halal

  • Caixer (kosher)

  • Sense fruits secs

  • Vegà

  • Vegetarià

Fes servir el camp «Conté» per indicar si l’article conté ingredients específics, com ara soja o crustacis.

Estableix el preu, les variants i els modificadors

Pots establir el preu de l’article a la secció de Variants. Fes clic a «Estàndard» per canviar el nom de la variant, si vols. Si l’article té diferents mides, pots fer servir el botó Afegeix/Gestiona variants per afegir-ne i establir preus diferents. Trobaràs informació sobre les variants d’articles en aquesta guia. Si vols oferir opcions personalitzables als compradors, com ara «extra de salsa» o «sense tomàquet», pots fer servir els modificadors. Per a més informació, consulta la guia sobre els modificadors.

Per acabar de configurar l’article, el pots col·locar a dins d’una categoria i afegir informació SEO. A continuació, desa’l.

Afegeix una secció d’articles destacats de la carta

Cada article que crees té la seva pròpia pàgina, però també pots afegir una secció a qualsevol pàgina per destacar articles concrets.

Un consell: si vens menjar en línia, prova la plantilla de comanda en línia per al teu web.

Al Tauler de control, ves a «Lloc web» > «Modifica el lloc web». Tria una pàgina de la llista o crea una pàgina. A continuació, fes clic al botó «Afegeix una secció». Ves a la secció «Articles destacats de la carta» i fes clic a «Afegeix» per col·locar-la a la pàgina. Aquí trobaràs més informació sobre com afegir seccions.

Fes servir el botó «Tria articles de la carta» per seleccionar els articles que es mostraran a la secció. Al menú de l’esquerre, hi pots configurar el següent:

Títol de la secció: el text del títol que hi ha a dalt de tot de la secció. Fes servir l’interruptor per desactivar-lo, o bé canvia’n la mida, l’estil i el format.

Descripció de la secció: el text que hi ha sota el títol. Fes servir l’interruptor per desactivar-lo, o bé canvia’n la mida, l’estil i el format. Pots personalitzar tant el títol com la descripció seleccionant el text a la pàgina i escrivint el que vulguis.

Imatges: mostra la imatge que has afegit en crear l’article. Si no has afegit imatges, pots fer servir l’interruptor per desactivar-les.

Títol de l’article:és el títol que has introduït en crear l’article. Fes servir les opcions de l’esquerra per canviar la mida, l’estil i el format del text.

Descripció de l’article: el text de la descripció que has introduït en crear l’article. Fes servir l’interruptor per desactivar-lo, o bé canvia’n la mida, l’estil i el format.

Preu: mostra el preu de l’article. El pots desactivar o canviar la mida, l’estil i el format del text.

Finestra amb els detalls: això és el que veuran els compradors quan facin clic a un article de la secció. Si fas clic a l’esquerra, s’obrirà una finestra de visualització prèvia.

Botó d’acció: el botó que hi ha a la part inferior de la secció. Pots desactivar-lo o bé canviar-ne la mida, l’estil i el color. Fes clic al botó de l’esquerra per canviar cap a on enllaça. Per personalitzar-ne el text, fes clic al text del botó a la pàgina i escriu el que vulguis.

Estil de la secció: controla la disposició i el fons de la secció. Tria entre una o dues columnes i posa un color o la imatge que vulguis com a fons.

Quan hagis acabat de modificar la secció, publica el web per fer-hi aparèixer els canvis.

No trobes el que necessites?