Inici>Articles i categories del web

Accepta donacions amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Pots utilitzar el tipus d’article de donació per acceptar donacions de fins a 5.000,00 $ al teu lloc web. Els articles de donació són totalment personalitzables i pots incloure’ls fàcilment a la pàgina d’inici per donar a conèixer la teva causa.

Crea un article de donació

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Col·lecció d’articles i fes clic a Afegeix un article. Tria Donació al menú Tipus d’article i, si vols, afegeix-li un títol, una descripció i una foto.

Consell: utilitza el camp de descripció de l’article per proporcionar informació addicional als possibles donants.

Després d’introduir la informació bàsica de l’article, pots personalitzar les donacions suggerides. Fes clic dins d’un camp i ressalta les quantitats que vols editar, o fes clic a la X per suprimir l’opció. Pots afegir més quantitats recomanades escrivint-les al quadre de text i prement el botó Introdueix.

Per defecte, s’inclou una opció d’import personalitzat per a les donacions. Això permet als donants establir el seu propi preu (fins a un màxim de 5.000,00 $) en lloc de triar una de les quantitats suggerides. Si no vols oferir aquesta opció, utilitza el commutador per desactivar-la.

També pots configurar modificadors per als articles de donació. Per exemple, pots incloure un modificador de text per permetre donacions en memòria d’una altra persona. Learn more about working with modifiers in this article.

Finalment, assegura’t d’afegir un títol i una descripció a la configuració de SEO de l’element de donació perquè aparegui als resultats de cerca. Learn more about optimizing items for search engines.

Quan hagis acabat les modificacions, fes clic a Desa, a la part superior dreta, per fer que la teva donació estigui disponible al lloc web.

Com altres tipus d’articles, les donacions tenen una pàgina d’articles que es genera automàticament, tot i que és una mica diferent d’altres tipus d’articles del lloc web publicat. Els donants poden fer clic en una quantitat predeterminada o utilitzar l’opció d’import personalitzat per introduir la quantitat que vulguin. La principal diferència amb les donacions és que no hi ha cap producte físic, de manera que no hi ha opció d’enviament o recollida.

Afegeix una secció de donacions al lloc web

També pots afegir una secció de donacions a qualsevol pàgina del lloc web per augmentar la visibilitat a possibles donants. Des del tauler de control, ves al lloc web > Modifica el lloc per obrir l’editor. Obre la llista de pàgines a la part superior esquerra i selecciona una pàgina.

Fes clic al botó Afegeix secció, selecciona l’opció Donació i fes clic a Afegeix per col·locar-lo a la pàgina. Utilitza el botó Tria la donació per connectar-te a un article de donació de la botiga.

Consell: si encara no has creat un article de donació, pots utilitzar el botó Afegeix una donació nova per crear-ne una sense sortir de l’editor del lloc.

La informació del marcador que es mostra a la secció s’actualitzarà amb els detalls de l’article de donació. Pots ajustar les opcions següents al tauler de control de l’esquerra:

Disseny: canvia l’estil de visualització de la secció de donació.
Títol: canvia l’estil i el color de la font del text del títol o desactiva’l perquè no es mostri.
Descripció: canvia l’estil i el color de la font del text de descripció o desactiva’l perquè no es mostri.
Botó d’acció: canvia la mida i el color del botó donar.
Estil de la secció: canvia el color de fons o la imatge de la secció.

També pots editar els detalls de l’article i les donacions recomanades des de l’editor del lloc. Fes clic a l’article de donació a la part superior esquerra i utilitza el botó Edita els detalls de la donació per obrir la pantalla d’edició de l’article. Fes els canvis que vulguis i fes clic a Desa per aplicar-los.

Consell: triar una quantitat recomanada pot animar els visitants a fer una donació. La quantitat en dòlars que especifiquis aquí se seleccionarà prèviament a la secció, però els donants encara podran triar una quantitat diferent abans de pagar.

Quan hagis acabat de modificar els detalls, fes clic al botó de publicació per afegir la nova secció al lloc web publicat.

Restringeix les donacions per punt de venda

Què passa si només vols acceptar donacions de persones de la teva zona? Pots restringir les donacions únicament als punts de venda que hagis set up for shipping. No passa res si no vens res que s’hagi d’enviar: aquesta configuració també es fa servir per controlar qui pot comprar o donar entrades per a esdeveniments, articles digitals, subscripcions i serveis al teu lloc web. Quan hagis acabat de set up which areas you will sell to, ves a Configuració > Enviament > Configuració avançada i fes clic a Modifica. Les caselles et permeten activar o desactivar les donacions o compres des de qualsevol part del món.