Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accepta donacions amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Amb els articles de donació a Vendes en línia Square, pots acceptar donacions de fins a 4000 € al lloc web. Els donants poden triar qualsevol import suggerit que hagis predefinit o introduir l’import que desitgin. Així, el procés de donar suport a una causa que els és propera serà senzill i sense maldecaps.

Pots obtenir més informació sobre articles i categories a Vendes en línia Square. També pots consultar les Preguntes freqüents sobre fer servir Vendes en línia Square sense ànim de lucre.

Crea un article de donació

Per afegir un article de donació:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

  2. Selecciona Crea un article nou.

  3. Al menú Tipus d’article, tria Donació.

  4. A Configuració de les donacions, introdueix els imports de donació suggerits que es mostraran a la pàgina de l’article i activa l’opció per permetre que els donants introdueixin un import personalitzat.

  5. Completa els detalls que faltin i selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: les donacions no són reembossables i es fan de manera voluntària, sense obtenir béns o serveis a canvi. Els donants han de llegir i marcar una casella per acceptar aquesta exempció de responsabilitat abans de fer una donació.

Personalitza l’article de donació

Square-Online-Donation-Item-Settings-CA

Quan hagis creat l’article de donació, assegura’t d’afegir-hi un títol, una descripció detallada de la causa i una foto. Pots obtenir més informació sobre les imatges de producte a Vendes en línia Square.

Un cop hagis introduït la informació bàsica de l’article, podràs personalitzar els imports suggerits de donació a la Configuració de les donacions. Per defecte, també s’inclou una opció d’import personalitzat, que permet que els donants estableixin el preu que desitgin, en lloc de triar un dels imports predefinits. Si no vols oferir aquesta opció, fes servir el commutador per desactivar-la.

També pots configurar modificadors per als articles de donació. Per exemple, pots incloure un modificador de text per permetre donacions en memòria d’una altra persona.

Per últim, pots afegir un títol i una descripció opcionals a la configuració de SEO per fer que l’article sigui visible als resultats dels cercadors. Pots obtenir més informació sobre com pots optimitza els articles i categories per a les cerques.

Mostra les donacions al lloc web

Pots destacar els articles de donació al lloc web per incrementar-ne la visibilitat de cara als donants potencials. Pots obtenir més informació sobre els articles destacats a Vendes en línia Square.

Nota: si encara no has creat un article de donació, pots crear-ne un sense sortir de l’editor. Pots trobar més informació sobre com afegir un nou articles i categories a l’editor web de Vendes en línia Square.

Limita la disponibilitat dels articles de donació

Pots fer que les donacions (i altres articles no físics) es limitin exclusivament als punts de venda que hagis configurat per als enviaments. No passa res si en realitat no vens res que s’hagi d’enviar, ja que aquesta configuració també controla qui té permís per fer donacions al teu lloc web. Pots obtenir informació sobre com a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?