Craver i Square

Square s’integra amb Craver, un programari de comandes de menjar per a mòbils d’allò més pràctic. Pots fidelitzar els clients i interactuar amb ells, bescanviar recompenses, acceptar comandes d’entrega a domicili i recollida a l’establiment, i molt més.

Trobaràs més informació sobre les Funcions de Craver al seu web.

Integra’t amb Craver

1. Ves a Configuració > Integracions d’aplicacions al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Visita la botiga d’aplicacions.

3. Cerca Craver i fes clic a Comença.

4. Segueix les instruccions per integrar Square amb Craver.

Comissions i preus

La quota de subscripció mensual de Craver comença a partir de 249 $ al mes. Craver gestiona directament les subscripcions i la facturació. Per obtenir més informació sobre els plans i els preus, visita el Web de Craver.

Pagaments i informes

Els pagaments processats a través de Craver es mostraran a l’historial de transaccions del tauler de control en línia de Square i s’inclouran al CSV de les transaccions.

Les transferències de les transaccions de Craver t’arribaran de la mateixa manera que els pagaments del TPV Square, seguint el calendari de transferències.

Gestiona el compte de Craver

Craver gestiona directament les funcions, els serveis i les subscripcions. Per posar-te en contacte amb l’equip d’assistència de Craver: