Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona les comandes en línia

Preguntes freqüents sobre la gestió de les comandes en línia amb Square

Quina diferència hi ha entre Vendes en línia Square i les integracions de proveïdors?

Vendes en línia Square et permet dissenyar el teu propi web, des del qual els clients poden fer comandes online per recollir-les a l’establiment, amb codi QR o amb enviament i entrega a domicili. Aquí trobaràs més informació sobre com començar amb Vendes en línia Square i com configurar-lo amb Square per a restaurants.

Les integracions de comandes externes et permeten aprofitar plataformes de comandes que els clients ja fan servir per a la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili. Aquí tens més informació sobre com pots gestionar les comandes online amb Square i com integrar amb una empresa de comerç electrònic.

Ambdues plataformes enviaran les comandes online a la pestanya Comandes de l’aplicació de Square.

Per què les comandes amb entrega a domicili figuren com a recollida a l’establiment a l’aplicació?

Quan un client fa una comanda a través d’una empresa externa, podràs veure-la a les seccions de recollida a l’establiment de la pestanya Comandes.

Vull rebre una notificació cada vegada que rebi una comanda nova. Com ho puc configurar?

A l’aplicació de TPV Square:

  1. Ves a Configuració > Comandes al menú principal i toca Alertes i notificacions.
  2. Activa Permet les notificacions per rebre una notificació al dispositiu quan t’arribi una comanda nova.
  3. També pots activar l’opció Permet les notificacions de recollida a l’establiment per rebre una notificació quan el client arribi per recollir una comanda.

Comprova que també hagis activat el permís de notificacions de l’aplicació de TPV Square al teu dispositiu.

Nota: les notificacions automàtiques no es mostraran a l’Square Terminal ni a l’Square Register.

Puc gestionar les comandes per a diversos punts de venda des de l’aplicació?

Sí, només has de canviar el punt de venda a l’aplicació per consultar les comandes d’aquell punt de venda.

Puc gestionar les comandes amb enviament al Tauler de control de Square?

Sí, pots gestionar tots els enviaments des del Tauler de control de Square per a comandes fetes a través de Vendes en línia Square, TPV Square i Square per a comerços.

Les meves targetes regal Square funcionaran amb les integracions de tercers?

Ara per ara, no. Quan els clients fan una comanda a través d’una integració externa, no podran fer servir les targetes regal Square associades al teu negoci.

Nota: si acceptes comandes online a través de Vendes en línia Square, els clients poden fer servir les targetes regal o les targetes regal electròniques de Square per fer comandes.

Puc enviar categories d’articles específiques a diferents impressores per als comprovants de les comandes online?

Sí. Si has assignat categories d’articles a diferents estacions d’impressió, quan arribin comandes online, seguiran la mateixa lògica d’encaminament que les comandes fetes a l’establiment.

Puc cancel·lar articles un cop un client faci una comanda a través d’un soci?

Per cancel·lar parcialment o completament una comanda, hauràs d’actuar des de la plataforma de comandes on s’hagi fet. No podràs cancel·lar-ne des de l’aplicació de Square. Un cop cancel·lada a través de la plataforma corresponent, es marcarà com a Finalitzada.

Puc retardar el temps de tramitació (hora de recollida a l’establiment o entrega a domicili) d’una comanda al TPV Square?

La resposta depèn del lloc on es faci la comanda. Algunes integracions permeten retardar el temps de tramitació de les comandes. Posa’t en contacte amb l’empresa de la integració si vols fer servir aquesta funció.

Puc allargar temporalment els temps de preparació dels articles en els moments de molta feina?

Sí. Per afegir 15 minuts al temps de preparació d’un punt de venda temporalment:

  1. A la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Comandes. Si no apareix aquesta opció **, toca **Més i selecciona Comandes.
  2. Toca la icona del rellotge de la pantalla de l’Administrador de comandes per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
  3. A la secció Temps de preparació, activa Mode ocupat.
  4. Selecciona quant de temps vols que duri el Mode ocupat: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora. Mentre el Mode ocupat estigui activat, s’afegiran 15 minuts al temps de preparació del punt de venda actual.
  5. Toca Desa.

Un cop estigui activat, a la pàgina de Comandes es mostrarà quant de temps queda en mode ocupat. En aquesta mateixa pàgina pots seleccionar Surt del mode ocupat per reprendre el temps de preparació habitual, o bé Amplia per allargar-ne la durada.

Puc posar en pausa temporalment les comandes de Vendes en línia Square al TPV?

Sí. Per posar en pausa les comandes entrants de Vendes en línia Square al TPV (versió 5.93 o posterior):

  1. A la barra de navegació, toca Comandes. Si no apareix aquesta opció **, toca **Més i selecciona Comandes.
  2. Toca la icona del rellotge de la pantalla de l’Administrador de comandes per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
  3. A la secció Posa en pausa les comandes, selecciona Posa en pausa per a les comandes amb recollida a l’establiment o entrega a domicili. Toca Desa.
  4. Tria quan vols reprendre les comandes online i toca Desa.

Pots consultar el temps de pausa restant i activar-les a l’instant des de la pestanya Comandes.

Com és que l’estat de la comanda està marcat en vermell?

L’estat de la comanda es mostrarà en vermell si hi ha alguna probabilitat que no estigui enllestida a temps. Això es calcula en funció del temps de preparació, l’hora de recollida i el moment en què s’hagi fet la comanda. Pots establir aquests períodes de temps a la configuració de Vendes en línia Square o amb el soci de comandes.

Per exemple, si una comanda entra a les 10:00 i la recollida és a les 10:30, però el temps de preparació és de 35 minuts, l’estat de la comanda es marcarà en vermell, ja que hi ha la possibilitat que no estigui a punt a l’hora de recollida prevista. Les comandes marcades en verd no corren cap risc de retard i això et permetrà prioritzar millor.

Els empleats necessiten permís per gestionar les comandes de recollida a l’establiment o d’entrega a domicili?

Sí, els empleats amb el permís habilitat per veure les comandes d’aquest tipus les podran veure i gestionar.

No trobes el que necessites?