Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona les comandes en línia

Preguntes freqüents sobre la gestió de les comandes en línia amb Square

Quina diferència hi ha entre Vendes en línia Square i les integracions dels socis?

Vendes en línia Square et permet dissenyar la teva pròpia pàgina web, on els clients poden fer comandes en línia per a la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili, comandes d’autoservei o amb enviament. Pots consultar més informació sobre com començar amb Vendes en línia Square i com configurar Vendes en línia Square amb Square per a restaurants.

Les integracions de comandes dels socis et permeten aprofitar plataformes populars de comandes de tercers que els clients ja fan servir per a la recollida a dins i fora de l’establiment i l’entrega a domicilis de la zona. Pots trobar més informació sobre com gestionar les comandes en línia amb Square per saber com integrar un soci de comerç electrònic.

Ambdues plataformes enviaran les comandes en línia a la pestanya Comandes de l’aplicació de Square.

Per què les comandes amb entrega a domicili figuren com a recollida a l’establiment a l’aplicació?

Quan un client fa una comanda a través d’un soci extern, podràs veure-la a les seccions de recollida a dins o a fora de l’establiment de la pestanya Comandes.

Vull rebre una notificació cada vegada que rebi una comanda nova. Com ho puc configurar?

A l’aplicació de TPV Square:

 1. Ves a Configuració > Comandes al menú principal i toca Alertes i notificacions.
 2. Activa Permet les notificacions per rebre una notificació al dispositiu quan t’arribi una comanda nova.
 3. També pots activar l’opció Permet les notificacions de recollida a l’establiment per rebre una notificació quan el client arribi per recollir una comanda a l’establiment.

Comprova que també hagis activat el permís de notificacions de l’aplicació de TPV Square al teu dispositiu.

Nota: les notificacions automàtiques no es mostraran a l’Square Terminal ni a l’Square Register.

Puc gestionar les comandes per a diversos punts de venda des de l’aplicació?

Sí, només has de canviar el punt de venda a l’aplicació per consultar les comandes d’aquell punt de venda.

Puc gestionar les comandes amb enviament al Tauler de control de Square?

Sí, pots gestionar tots els enviaments des del Tauler de control de Square per a comandes fetes a través de Vendes en línia Square, TPV Square i Square per a comerços.

Les meves targetes regal Square funcionaran amb les integracions dels socis?

Ara per ara, no. Quan els clients fan una comanda a través d’una integració dels socis, no podran fer servir les targetes regal Square associades al teu negoci.

Nota: si acceptes comandes en línia a través de Vendes en línia Square, els clients poden fer servir les targetes regal o les targetes regal electròniques de Square per fer comandes.

Puc enviar categories d’articles específiques a diferents impressores per als comprovants de les comandes en línia?

Sí. Si has assignat categories d’articles a diferents estacions d’impressió, quan arribin comandes en línia, seguiran la mateixa lògica d’encaminament que les comandes fetes a l’establiment.

Puc cancel·lar articles un cop un client faci una comanda a través d’un soci?

Per cancel·lar parcialment o completament una comanda, hauràs d’actuar des de la plataforma de comandes on s’ha fet la comanda. No podràs cancel·lar una comanda des de l’aplicació de Square. Un cop cancel·lada la comanda a través del soci, es marcarà com a Finalitzada.

Puc retardar el temps de tramitació (hora de recollida a l’establiment o entrega a domicili) d’una comanda al TPV Square?

La resposta depèn del lloc on s’origini la comanda. Algunes integracions permeten retardar el temps de tramitació de les comandes. Posa’t en contacte amb l’empresa de la integració si vols fer servir aquesta funció.

Puc allargar temporalment els temps de preparació dels articles en els moments de molta feina?

Sí. Per afegir 15 minuts al temps de preparació d’un punt de venda temporalment:

 1. A la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Comandes. Si no veus aquesta opció, toca Més i selecciona Comandes.
 2. Toca la icona del rellotge a la pantalla de l’Administrador de comandes per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
 3. A la secció Temps de preparació, activa Mode ocupat.
 4. Selecciona quant de temps vols que duri el Mode ocupat: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora. Mentre el Mode ocupat està activat, s’afegiran 15 minuts al temps de preparació del punt de venda actual.
 5. Toca Desa.

Un cop activat, pots veure el temps que queda en el Mode ocupat a la pàgina de Comandes. També pots seleccionar Surt del Mode ocupat per reprendre els horaris de preparació habituals o seleccionar Amplia per allargar la durada del Mode ocupat.

Puc posar en pausa temporalment les comandes de Vendes en línia Square al TPV?

Sí. Per posar en pausa les comandes entrants de Vendes en línia Square al TPV (versió 5.93 o posteriors):

 1. A la barra de navegació, toca Comandes. Si no apareix aquesta opció, toca Més i selecciona Comandes.
 2. Toca la icona del rellotge a la pantalla de l’Administrador de comandes per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
 3. A la secció Posa en pausa les comandes, selecciona Posa en pausa per a les comandes amb recollida a l’establiment o entrega a domicili. Toca Desa.
 4. Tria quan vols tornar a acceptar comandes en línia i toca Desa.

Pots veure el temps de pausa restant i reprendre les comandes al moment des de la pestanya Comandes.

Com és que l’estat de la comanda està marcat en vermell?

L’estat de la comanda es mostrarà en vermell si hi ha risc que arribi tard. Això es determinarà en funció del temps de preparació, el temps de recollida i el moment en què s’hagi fet la comanda. Pots establir aquestes marques de temps a la configuració de Vendes en línia Square o amb el teu soci d’integració de comandes.

Per exemple, si una comanda entra a les 10:00 am i la recollida és a les 10:30 am, però el temps de preparació és de 35 minuts, l’estat de la comanda es marcarà en vermell, ja que hi ha el risc que no estigui a punt a l’hora de la recollida. Les comandes marcades en verd no corren cap risc de retard, la qual cosa et permet prioritzar de la manera més adequada.

Els empleats necessiten permís per gestionar les comandes de recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona?

Sí, els empleats amb el permís habilitat per veure les comandes podran veure i gestionar aquests tipus de comandes.

No trobes el que necessites?