Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square per a comerços

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens un comerç, sigui de la mida que sigui.

Fes servir Vendes en línia Square com a comerç

Vendes en línia Square és una eina adequada per al meu comerç?

Sí. Vendes en línia Square és una eina fantàstica per mostrar el teu comerç en línia. Els clients poden interactuar amb la botiga virtual, fer comandes i configurar-ne l’enviament.

També pots fer servir Vendes en línia Square si tens una subscripció a Square per a comerços. Descobreix com gestionar les comandes en línia amb Square per a comerços.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament o fer-lo servir de manera conjunta amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i que tregui profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci. Pots obtenir més informació sobre com fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Com puc crear un lloc web per al meu comerç de manera eficaç?

A mesura que navegues per l’editor web de Vendes en línia Square, pots crear pàgines i navegació, incloure una pàgina de comandes i donar una ullada a la vista prèvia del lloc web per garantir que tingui l’aspecte que vols abans de publicar-lo.

Consulta més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per descobrir totes les opcions de disseny de la pàgina. Per personalitzar diversos elements de disseny alhora, pots obtenir més informació sobre com triar estils per al lloc web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona bé amb xarxes socials com Facebook i Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles amb Botigues de Facebook per vendre’ls a plataformes socials com Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

  • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un lloc web.
  • Optimitza’l per a motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el teu lloc web o articles de comerç quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
  • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries del blog perquè els visitants tinguin motius per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un altre quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
  • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions mitjançant el màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Configura el teu comerç en línia

Com configuro els articles del meu comerç?

Descobreix com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. També pots obtenir més informació sobre la venda d’articles físics.

Per destacar alguns articles al lloc web, prova de crear una secció d’articles destacats.

Com puc obtenir fotografies d’alta qualitat dels articles del meu comerç?

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square, és molt fàcil fer fotos de productes d’aspecte professional: només has de seguir uns quants passos que són molt senzills. Si tens un iPhone, baixa l’aplicació de Photo Studio de Square per començar a fer fotos dels articles del teu comerç i editar-les al teu gust, directament al teu dispositiu mòbil.

Pots obtenir més informació sobre els primers passos amb l’aplicació de Photo Studio de Square.

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, quan els clients fan una comanda en línia, poden especificar-hi el punt de venda. Pots consultar més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Puc configurar categories manualment a Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. Anomena la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square vinculada al teu negoci, podrà aplicar el seu saldo durant el procés de pagament.

Fins i tot pots vendre targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square per fer que els clients tornin.

Gestiona les comandes, la tramitació i els pagaments

Com configuro la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu lloc web de Vendes en línia Square a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Més informació sobre les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del teu lloc web a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar-ne el progrés a mesura que la preparis i finalitzis.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Com configuro els enviaments?

Per començar, amplia la pestanya Tramitació a la Vista general de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com configurar els enviaments.

Per què els clients només veuen l’opció de rebre un article mitjançant l’enviament?

Per defecte, la tramitació de cada article està configurada com a només enviament. Per canviar-ho o afegir més tipus de tramitació, modifica-ho un per un per a cada article o fes servir el mètode de modificació en bloc.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

Si no vols que totes les notificacions de les comandes en línia vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar les notificacions del tot si prefereixes no rebre’n cap. Pots consultar més informació sobre com configurar les preferències de notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web de Vendes en línia Square, el qual es pot personalitzar a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

Pots obtenir més informació sobre com personalitzar correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.