Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes freqüents sobre Vendes en línia Square per a comerços

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens un comerç, sigui de la mida que sigui.

Fes servir Vendes en línia Square com a comerç

Vendes en línia Square és una eina adequada per al meu comerç?

Sí. Vendes en línia Square és una eina fantàstica per mostrar el teu comerç en línia. Els clients poden interactuar amb la botiga virtual, fer comandes i configurar-ne l’enviament.

També pots fer servir Vendes en línia Square si tens una subscripció a Square per a comerços. Descobreix com gestionar les comandes en línia amb Square per a comerços.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Les funcions versàtils de Vendes en línia Square et permeten integrar o combinar el teu web amb molts altres productes de Square. Crea un web que aprofiti al màxim el conjunt d’eines i serveis de Square i simplifica tot allò que el teu negoci necessita. Aquí t’expliquem com fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Com puc crear un lloc web per al meu comerç de manera eficaç?

L’editor de webs de Vendes en línia Square et permet crear pàgines i menús de navegació, incloure una pàgina de comandes i revisar la vista prèvia del lloc web per garantir que tingui l’aspecte que vols abans de publicar-lo.

Informa’t sobre com dissenyar i personalitzar el teu web de Vendes en línia Square i descobreix totes les opcions de disseny que tens. Si vols personalitzar diversos elements alhora, aquí t’expliquem com triar estils per al teu web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials com Facebook i Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles amb Botigues de Facebook per vendre’ls a plataformes socials com Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

  • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un lloc web.
  • Optimitza’l per als cercadors: assegura’t que tothom pugui trobar el teu web o els articles del teu comerç seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
  • Actualitza’l sovint: ves renovant el contingut del web amb històries a l’estil d’un blog i així els visitants tindran motius per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic. Inclou aquest enllaç quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
  • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: anima els visitants a subscriure’s al teu butlletí d’informació posant finestres emergents al web. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Configura el teu comerç en línia

Com configuro els articles del meu comerç?

Descobreix com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. També pots consultar més informació sobre com vendre articles físics.

Per ressaltar determinats articles al web, pots fer servir una secció d’articles destacats.

Com puc obtenir fotografies d’alta qualitat dels articles del meu comerç?

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square, és molt fàcil fer fotos de productes d’aspecte professional: només has de seguir uns quants passos que són molt senzills. Si tens un iPhone, baixa l’aplicació de Photo Studio de Square per començar a fer fotos dels articles del teu comerç i editar-les al teu gust, directament al teu dispositiu mòbil.

Descobreix com començar a fer servir l’aplicació Photo Studio de Square.

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, els clients poden especificar-ne un quan facin una comanda en línia. Aquí t’expliquem com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Puc configurar manualment les categories amb Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. Anomena la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Aquí t’expliquem com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada amb el teu negoci, podran fer servir el seu saldo durant el procés de pagament.

Fins i tot pots vendre targetes regal al teu web de Vendes en línia Square per fer que els clients tornin.

Gestiona les comandes, la tramitació i els pagaments

Com puc configurar la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu web de Vendes en línia Square a la Vista general de Vendes en línia Square fent clic a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Aquí tens més informació sobre les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del web a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Aquí tens més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar-ne el progrés a mesura que la preparis i finalitzis.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Com configuro els enviaments?

Per començar, amplia la pestanya Tramitació a la Vista general de Vendes en línia Square. Descobreix aquí com configurar els enviaments.

Per què els clients només veuen l’opció de rebre un article mitjançant l’enviament?

Per defecte, la tramitació dels articles està configurada només com d’enviament. Per canviar-ho o afegir-hi més tipus de tramitació, ho has de modificar article per article o pots fer servir el mètode de modificació en bloc.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

Si no vols rebre totes les notificacions de les comandes en línia a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar totes les notificacions si prefereixes no rebre’n cap. Aquí t’expliquem com configurar les notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Aquí t’ajudem a solucionar problemes amb articles que no es mostren al web de Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web de Vendes en línia Square, el qual es pot personalitzar a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

Aquí t’expliquem com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.