Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Preguntes freqüents sobre Vendes en línia Square per a restaurants

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens un negoci d’alimentació i begudes, sigui de la mida que sigui.

Fes servir Vendes en línia Square com a negoci d’alimentació i begudes

Vendes en línia Square és una eina adequada per al meu negoci d’alimentació i begudes?

Sí. Vendes en línia Square és una eina fantàstica per mostrar el teu negoci d’alimentació i begudes en línia. Els clients poden interactuar amb la carta, fer una comanda i recollir-la a l’establiment, demanar que se li entregui a domicili o configurar-la com a comanda d’autoservei.

També pots fer servir Vendes en línia Square si t’has subscrit a Square per a restaurants. Aquí t’expliquem com pots configurar Vendes en línia Square amb Square per a restaurants.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Les funcions versàtils de Vendes en línia Square et permeten integrar o combinar el teu web amb molts altres productes de Square. Crea un web que aprofiti al màxim el conjunt d’eines i serveis de Square i simplifica tot allò que el teu negoci necessita. Aquí t’expliquem com fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Com puc crear un web per al meu negoci d’alimentació i begudes de manera efectiva?

L’editor de webs de Vendes en línia Square et permet crear pàgines i menús de navegació, incloure una pàgina de comandes i revisar la previsualització del web per garantir que tingui l’aspecte que vols abans de publicar-lo.

Esbrina com pots dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square i descobreix totes les opcions de disseny que tens a l’abast. Si vols personalitzar diversos elements alhora, aquí t’expliquem com triar estils per al teu web de Vendes en línia Square.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un lloc web.
 • Optimitza’l per als cercadors: segueix la nostra Guia definitiva sobre SEO per assegurar-te que tothom pugui trobar el teu web o els articles de la carta.
 • Actualitza’l sovint: ves renovant el contingut del web amb històries a l’estil d’un blog i així els visitants tindran motius per tornar.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic. Inclou aquest enllaç quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: col·loca finestres emergents al web on els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Configura el teu negoci d’alimentació i begudes en línia

Com puc configurar els articles de la carta?

Descobreix com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. També pots obtenir més informació sobre la venda d’articles d’alimentació i begudes.

Per fer ressaltar determinats articles al web, pots fer servir una secció d’articles destacats de la carta.

Com puc obtenir fotos d’alta qualitat dels articles de la carta?

L’aplicació Photo Studio de Square t’ajuda a fer fotos de producte d’aspecte professional amb uns quants passos senzills. Si tens un iPhone, baixa l’aplicació de Photo Studio de Square per començar a fer fotos dels articles de la carta i editar-les directament al teu dispositiu mòbil.

Pots obtenir més informació sobre els primers passos amb l’aplicació de Photo Studio de Square.

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, els clients poden especificar-ne un quan facin una comanda en línia. Aquí t’expliquem com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Puc configurar manualment les categories amb Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. Anomena la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Pots consultar més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada amb el teu negoci, podran fer servir el seu saldo durant el procés de pagament.

Fins i tot pots vendre targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square per fer que els clients tornin.

Puc personalitzar el procés a l’hora de fer comandes al meu lloc web?

La pantalla personalitzada de comandes de Vendes en línia Square ofereix als clients una pàgina d’aterratge dinàmica que adapta l’experiència de comandes al lloc web. És com si es tractés d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb diversos avantatges afegits per als clients, com ara la reordenació ràpida, ofertes personalitzades i molt més. Pots trobar més informació sobre com crear una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square.

Gestiona les comandes, la tramitació i els pagaments

Com puc configurar la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu web de Vendes en línia Square a la Vista general de Vendes en línia Square fent clic a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Més informació sobre les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del web a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar-ne el progrés a mesura que la preparis i finalitzis.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Com configuro la recollida, l’entrega a un domicili de la zona i les comandes d’autoservei?

Per començar, amplia la pestanya Tramitació a la Vista general de Vendes en línia Square. Aprèn a:

Per aprendre a configurar les operacions de tramitació correctament, consulta els consells útils que trobaràs les recomanacions per a les entregues a domicilis de la zona a través de Vendes en línia Square i les recomanacions per a les comandes d’autoservei amb Vendes en línia Square.

Per què els clients només veuen l’opció de rebre un article mitjançant l’enviament?

La tramitació de cada article està configurada com a enviament per defecte. Per canviar el tipus de tramitació, modifica’l per a cada article un per un o fes servir el mètode de modificació en bloc.

Com imprimeixo una comanda?

Pots imprimir les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili automàticament des de Vendes en línia Square amb una impressora de cuina compatible. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació > Recollida i entrega.
 2. Selecciona Configura el punt de venda o Modifica per gestionar la configuració de la tramitació de les comandes al punt de venda.
 3. A Operacions, selecciona quan vols imprimir les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a un domicili de la zona.
 4. Emplena les altres dades i selecciona Desa quan hagis acabat.

Si imprimeixes els comprovants de les comandes en funció de les hores de recollida i entrega, s’imprimiran tenint en compte el temps de preparació abans de l’hora en què hagi d’estar enllestida cada comanda. Si imprimeixes els comprovants de les comandes en el moment en què es fa una comanda, s’imprimiran immediatament, fins i tot quan la comanda estigui programada per a una recollida o entrega més endavant.

També pots configurar el TPV Square perquè imprimeixi automàticament les comandes de Vendes en línia Square. Pots consultar més informació sobre com imprimir les comandes i configurar dels comprovants de les comandes per a les comandes al TPV Square.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

Si no vols que totes les notificacions de les comandes en línia vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar completament les notificacions si prefereixes no rebre’n cap. Aquí t’expliquem com configurar les notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Aquí t’ajudem a solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web de Vendes en línia Square, el qual es pot personalitzar a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

Més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.