Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Preguntes freqüents sobre Vendes en línia Square per a un negoci d’alimentació i begudes

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens un negoci d’alimentació i begudes, sigui de la mida que sigui.

Comença

Vendes en línia Square és una bona eina per al meu negoci d’alimentació i begudes?

Sí. Vendes en línia Square és una molt bona eina per oferir els serveis del teu negoci d’alimentació i begudes a la xarxa. Els clients poden interactuar amb la carta, fer comandes i demanar la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili.

També pots fer servir Vendes en línia Square si tens una subscripció a Square per a restaurants. Pots consultar més informació sobre Square per a restaurants.

Com puc obtenir més informació sobre Vendes en línia Square?

Per obtenir més informació sobre Vendes en línia Square, dona una ullada a l’article Primers passos amb Vendes en línia Square.

Com puc crear un lloc web per al meu negoci d’alimentació i begudes d’una manera eficaç?

Pots obtenir més informació mirant aquest vídeo o veure com moure’t per l’editor web de Vendes en línia Square.

A l’editor web, pots crear pàgines i menús de navegació, afegir un logotip al lloc web i ajustar els colors i les tipografies per potenciar la teva imatge de marca.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb les xarxes socials?

Sí. Pots configurar els articles d’alimentació i begudes amb Botigues de Facebook per vendre’ls a plataformes socials com ara Facebook i Instagram. Consulta més informació sobre com vincular Vendes en línia Square a Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens uns quants suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els clients, familiars i amics sobre el lloc web.
 • Optimitza’l per als motors de cerca: fes que la gent pugui trobar el lloc web o els articles quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries amb un estil de blog per donar als visitants un motiu per tornar.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut. Fins i tot pots connectar Vendes en línia Square a Facebook i Instagram perquè els clients puguin comprar els articles de la teva botiga virtual a través d’aquestes xarxes.
 • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina perquè tornin, i també perquè els puguis continuar enviant promocions gràcies al màrqueting per correu electrònic.
 • Promociona el lloc web: incorpora un enllaç al web a la signatura del correu electrònic i també quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles en línia.
 • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina per fer que tornin, i també perquè els puguis continuar enviant promocions gràcies al màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per estar en contacte amb altres venedors que també facin servir Vendes en línia Square.

Configura el teu negoci d’alimentació i begudes en línia

Com configuro els articles de la carta?

Mira’t aquest vídeo per obtenir més informació o consulta com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. També pots descobrir com vendre menjar en línia.

Si vols destacar alguns articles de la carta, prova de fer servir la secció d’articles destacats.

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, quan els clients fan una comanda en línia, poden especificar el punt de venda.

Puc configurar categories manualment a Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del lloc web i selecciona Afegeix una categoria. Posa un nom per a la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square són vàlides per a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada al teu negoci, podrà aplicar el seu saldo durant el procés de pagament.

Els clients que facin una comanda a través del meu lloc web de Vendes en línia Square s’afegiran al meu directori de clients?

Sí. Els clients que facin comandes al teu lloc web s’afegiran a una llista del Directori de clients. Pots consultar més informació sobre el Directori de clients.

Comandes, tramitació i pagaments

Com configuro la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu lloc en línia de Square a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament. Obté més informació sobre la configuració i les opcions de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del teu lloc web a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure comandes des de l’aplicació de Square?

Sí. Quan un client faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar el progrés d’una comanda a mesura que la preparis i finalitzis.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Per què els clients només veuen l’opció de fer que se’ls enviï un article?

Per defecte, la tramitació de cada article està configurada com a enviament a Vendes en línia Square. Per canviar el tipus de tramitació, modifica’l per a cada article, un per un, o fes servir el mètode de modificació en bloc.

Com imprimeixo una comanda?

Per imprimir tiquets de comandes de cuina que provenen de Vendes en línia Square amb una impressora compatible, assegura’t abans que hagis completat la configuració per a la recollida i entrega a domicili. Un cop completat, imprimeix automàticament les noves comandes de Vendes en línia Square seguint aquests passos:

 1. Al menú TPV Square, ves a Configuració > Comandes > Notificacions.
 2. Activa Permet notificacions.
 3. A Freqüència, configura-la com a Immediatament.
 4. Al menú TPV Square, ves a Configuració > Comandes > Imprimeix les comandes.
 5. Activa Imprimeix comandes noves automàticament.

Els comprovants de les comandes mostraran els detalls específics de la comanda (per exemple, recollida o entrega a domicili). Més informació sobre com imprimir els comprovants de les comandes per a la cuina i la configuració de comprovants impresos per a les Comandes al TPV Square.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

 • hello@weebly.com
 • noreply@weebly.com
 • no-reply@weebly.com
 • hello@emails.weebly.com
 • noreply@promote.weebly.com
 • no-reply@editmysite.com

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square només rep un rebut del lloc web de Vendes en línia Square. Aquests rebuts es poden personalitzar a la secció de correus electrònics de la botiga, a la pàgina de la Vista general de Vendes en línia Square. Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client rebuts digitals amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des del Tauler de control en línia de Square.