Pagaments amb Square per a restaurants

Quan hagis configurat el dispositiu i t’hagis registrat a Square per a restaurants, ja podràs comença a processar els pagaments. Aquí trobaràs alguns consells perquè tancar els comptes sigui encara més fàcil.

Divisió dels pagaments

Amb grups nombrosos, és possible que calgui dividir el compte o fer servir diversos mètodes de pagament. S’emetrà un rebut separat per a cada mètode de pagament acceptat. Cada rebut mostrarà l’import total, els articles venuts i el mètode de pagament que s’ha fet servir. Pots dividir les factures de manera uniforme o personalitzar els imports per cada mètode de pagament.

Nota: dividir un pagament i dividir un compte són dues accions diferents. Per saber com dividir un compte, consulta l’article sobre Gestió de comptes.

Divideix un pagament entre diversos mètodes de pagament

1. Selecciona el compte que vols dividir > toca Paga.

2. Tria Divideix l’import a la part superior de la pantalla.

3. Introdueix l’import del pagament pel primer mètode de pagament.

4. Toca Continua per tornar a la pantalla del mètode de pagament.

5. Si has de modificar l’import que cal cobrar, toca Modifica la divisió.

6. Per cancel·lar un o més pagaments dividits abans de completar la transacció, toca Modifica la divisió > Cancel·la.

7. Selecciona el mètode de pagament i completa la transacció.

8. Continua processant els altres mètodes de pagament fins a completar la totalitat de la venda.

Diferències entre dividir un compte i dividir un pagament

A l’aplicació de Square per a restaurants, pots dividir un compte o dividir un pagament.

• Per dividir els articles en un altre compte, toca Accions > Divideix. Això et permet separar
    els articles d’un compte i posar-los en un altre compte.
    Pots fer servir aquesta opció si un grup vol pagar el que ha demanat cadascú per separat.

• Per dividir un pagament, toca Paga > Divideix a l’extrem superior dret. A continuació, el client pot fer servir diversos mètodes de pagament.
    Pots fer servir aquesta opció si un grup vol dividir el compte a parts iguals entre tots els comensals.

Nota: quan es divideix un pagament, cal completar el pagament sencer en el moment de la venda. Si els pagaments no es capturen íntegrament en el moment de fer la divisió, es cancel·laran.

Divisió intel·ligent

Per dividir en parts iguals un pagament entre diverses targetes:

1. Selecciona el compte que vols dividir > toca Paga.

2. Tria Divideix l’import a la part superior de la pantalla.

3. A Dividir en pagaments iguals, selecciona com vols dividir el pagament.

4. Selecciona el mètode de pagament i completa la transacció.

5. Continua processant els altres mètodes de pagament fins a completar la totalitat de la venda.

Consells de resolució de problemes pels pagaments dividits

• Un pagament dividit no queda completat fins que s’ha processat tot l’import i no queda cap saldo pendent. Això vol dir que, si només completes el primer mètode de pagament, però no l’import total de la transacció, no es recaptaran els fons.

• Si toques la fletxa a la part superior de la pantalla abans de completar una venda sencera, s’eliminarà qualsevol import prèviament registrat per a aquest pagament.

Dona una ullada a la comparativa completa de les funcions entre Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.