Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió de menús

Gestiona els articles amb Square per a restaurants

Actualitzar la disponibilitat dels articles

Pots actualitzar la disponibilitat dels articles directament a l’aplicació de Square per a restaurants.

Marca els articles com a no disponibles manualment

Si vols marcar un article com a no disponible, inicia la sessió a l’aplicació de Square per a restaurants:

 1. Mantingues premut el mòdul de l’article que vols marcar com a no disponible.

 2. Desplaça’t cap avall i selecciona Gestiona les existències al costat de l’article o la variant que vols marcar com a no disponible.

 3. Selecciona No disponible.

Pots desactivar el seguiment de les existències al Tauler de control de Square.

Si un article només deixa d’estar disponible temporalment, pots seleccionar Fes-ho disponible al final del dia. Pots activar aquesta opció al Tauler de contol de Square i configurar a quina hora tornarà a estar disponible.

Marca els articles com a no disponibles automàticament

També pots configurar una opció perquè els articles que no estiguin disponibles s’actualitzin automàticament a partir de les quantitats estipulades a l’aplicació o al Tauler de control. D’aquesta manera, els empleats només podran afegir al compte els que estiguin disponibles.

Per començar:

 1. A l’aplicació de Restaurants, prem de manera continuada un article de la carta.

 2. Selecciona Gestiona les existències i selecciona Existències rebudes per introduir les existències d’aquest article o variant.

 3. Toca Desa.

Cada cop que, durant un torn, un empleat enviï una comanda a la cuina o a la barra, la quantitat d’articles es reduirà. Quan el recompte arribi a zero, l’equip veurà que l’article es marca de color gris a la quadrícula del TPV. En afegir l’article a un compte, caldrà confirmar si s’hi vol afegir l’article encara que estigui esgotat.

Marca els modificadors com a exhaurits

Pots marcar els modificadors com a exhaurits o disponibles tant a TPV Square com al Tauler de control. L’estat d’exhaurit o de disponible es respectarà a Vendes en línia Square, al Tauler de control, a TPV Square i a TPV per a restaurants.

Per eliminar modificadors al Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a la pàgina d’Articles i selecciona Modificadors > Crea un conjunt de modificadors.

 2. Deshabilita l’opció Desactiva l’estat de les existències de cada modificador i fes clic a Desa.

A l’aplicació de Restaurants:

 1. Toca Compte a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Articles > Modificadors > Gestiona la disponibilitat dels modificadors.

 3. Deshabilita l’opció Desactiva l’estat de les existències de cada modificador i l’estat de disponibilitat s’actualitzarà automàticament.

Nota: ara per ara, la funció de marcar modificadors com a exhaurits no es reflecteix a les integracions de tercers.

Descomptes

Quan necessitis configurar descomptes per hores o articles especials, entre altres, pots fer servir les funcions avançades de Square, que et permeten activar automàticament descomptes per a articles i períodes de temps específics.

Més informació sobre els descomptes avançats amb Square per a restaurants.

Inventari

La gestió de l’inventari de Square per a restaurants et proporciona les eines bàsiques per estar sempre al dia del recompte d’existències dels articles de la col·lecció. Et serà molt útil poder marcar un article com a no disponible des de l’aplicació, sobretot pel que fa als plats, begudes o entrants que solen acabar-se al llarg del dia o la setmana.

En activar els nivells d’inventari, pots rebre avisos al Tauler de control quan quedin poques existències o s’esgotin articles, així estaràs al cas de quan has de tornar a fer una comanda i reposar articles.

El nostre equip està treballant de valent perquè l’aplicació de Restaurants sigui compatible amb les quantitats decimals.

És el primer cop que gestiones l’inventari? Dona una ullada a les nostres Pràctiques recomanades per a la gestió de l’inventari.

Gestiona els articles i l’inventari en bloc

L’eina Importació d’articles et permet descarregar un informe actualitzat de la teva col·lecció d’articles i gestionar-los en grup.

Per començar:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Accions > Importa la col·lecció.

 3. Selecciona Modifica la col·lecció d’articles per afegir articles nous i actualitzar els existents, o bé Reemplaça la col·lecció d’articles per eliminar tots els articles existents i substituir-los pels articles que hagis pujat.

 4. Fes clic a Següent > Descarrega la col·lecció d’articles. Tria entre un fitxer Excel (recomanat) o un fitxer CSV.

 5. Obre el fitxer i afegeix o modifica els articles segons et convingui.

 6. Desa el fitxer actualitzat a l’ordinador.

 7. Arrossega i deixa anar el fitxer a l’àrea per pujar fitxers de la finestra Importa l’inventari o fes clic a selecciona-ho des del teu ordinador > Puja.

 8. Revisa els canvis i fes clic a Confirma per pujar la nova col·lecció d’articles.

Per imprimir aquesta informació per als teus registres, ves a Col·lecció d’articles > fes clic a Accions > Exporta la col·lecció i segueix les instruccions que apareixeran a la pantalla.

Fitxer de la col·lecció Descripció dels camps
Testimoni El Tauler de control de Square omplirà automàticament aquest testimoni. Si estàs important un article nou, deixa aquest camp en blanc. Si estàs modificant articles, no canviïs el testimoni.
Nom de l’article Pot incloure números, lletres i símbols. 128 caràcters com a màxim.
Descripció Pot incloure números, lletres i símbols. 1024 caràcters com a màxim.
Categoria Pot incloure números, lletres i símbols. 128 caràcters com a màxim.
SKU Cada variant ha de tenir assignat una SKU única.
Nom de la variant Pot incloure números, lletres i símbols. 128 caràcters com a màxim.
Unitat i precisió Tipus i precisió de la unitat. La precisió t’ajuda a fer un seguiment de l’inventari i el preu de venda de l’article, ja que et permet establir el recompte d’articles fins a centmil·lèsimes (0,00000).
Afegeix automàticament un article a la factura S (sí) o N (no). Tria quins articles s’afegeixen automàticament a la factura sense mostrar altres opcions durant l’entrada de comandes.
Preu Xifres. Ha de ser 0,00 € o superior (un preu fix ha de ser un nombre positiu). També pots deixar el camp en blanc o introduir «Variable» per indicar que es tracta d’un preu variable.
Activa [Nom del punt de venda] S (sí) o N (no). Això farà que l’article sigui visible a punts de venda determinats. Si només tens un punt de venda i t’apareix aquesta columna, assegura’t que marques Sí a tots els articles.
Quantitat actual [Nom del punt de venda] Xifres. Si fas servir Gestió de l’inventari, aquesta és la quantitat actual de l’article definida segons les existències. Els canvis en aquest camp s’ignoren durant la importació.
Nova quantitat [Nom del punt de venda] Xifres. Si fas servir Gestió de l’inventari, introdueix el teu recompte actual d’existències aquí. Aquest nou recompte substituirà el recompte existent.
S’han activat les notificacions d’alerta per nivell d’existències a [Nom del punt de venda] Si fas servir Gestió de l’inventari, pots configurar S (sí) o N (no) per activar o desactivar les alertes d’inventari per a alguns articles.
Notificacions per recompte d’existències a [Nom del punt de venda] Xifres. Si fas servir Gestió de l’inventari i tens les alertes activades, aquesta és la quantitat a la qual se t’avisarà.
Preu [Nom del punt de venda] Xifres.
Impost [Nom de l’impost] Si has creat un impost, marca S (sí) o N (no) per aplicar-lo a l’article.

Historial

Pots consultar l’historial de l’inventari i analitzar tota la informació sobre els fluxos consultant els ajustos històrics.

Per començar:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a un article concret per obrir-ne la pàgina d’informació.

 3. Selecciona Consulta historial de l’inventari.

Pots filtrar per punt de venda, tipus d’ajustament o variant d’article.

No trobes el que necessites?