Marca els articles com a no disponibles amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles que volen eliminar articles amb Square per a restaurants. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Si t’has quedat sense un article o modificador de l’inventari o ja no el vols vendre, pots marcar-lo com a no disponible a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants o a l’Square Register o l’Square Terminal amb una subscripció a Square per a restaurants.

Marca els articles com a no disponibles

Pots configurar que els articles es marquin automàticament com a no disponibles en funció d’un import determinat o fer-ho manualment.

Marca els articles com a no disponibles automàticament

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Articles.
  2. Selecciona l’article que vols marcar com a no disponible.
  3. A Preu i inventari, toca Gestiona les existències.
  4. Toca Existències rebudes. Si fas un seguiment de les existències, modifica’n el recompte a 0. En cas contrari, selecciona Marca com a no disponible.
  5. Toca Fet > Desa.

Marca els articles com a no disponibles manualment

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Articles.
  2. Selecciona l’article que vols marcar com a no disponible.
  3. A Preu i inventari, toca Gestiona les existències.
  4. Activa l’opció Marca com a exhaurit en aquest punt de venda.
  5. Toca Fet > Desa.

Marca els modificadors com a no disponibles

Pots marcar els modificadors com a exhaurits o no disponibles des del Tauler de control de Square o el TPV de Square per a restaurants. La disponibilitat s’actualitzarà en tots els canals de venda. En marcar un modificador com a exhaurit, la disponibilitat no s’actualitzarà a les integracions de tercers.

Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Modificadors.
  2. Selecciona el modificador que vulguis canviar.
  3. A Estat de les existències, desactiva l’opció Hi ha existències.
  4. Fes clic a Desa.

Aplicació de TPV de Square per a restaurants

1. Obre l’aplicació i toca Compte.
  2. Toca Articles > Modificadors i selecciona un conjunt.
  3. Desactiva l’estat Disponible.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda: