Inici>Primers passos

Gestió d’equips delegada

Amb la Accés avançat delegada, pots permetre als encarregats que gestionin els empleats actuals i futurs, incloent-hi els conjunts de permisos, alhora que limites l’accés que poden tenir a la informació confidencial del compte, com ara el compte bancari i les dades fiscals.

Els empleats amb el permís Gestiona els empleats activat poden fer el següent:

• Consultar els permisos associats a cada conjunt de permisos

• Assignar empleats nous i existents a conjunts de permisos i punts de venda als quals han rebut accés per gestionar

• Modificar la informació dels empleats, incloent-hi els càrrecs, la informació personal, els documents i els codis d’accés

Només el propietari i l’administrador poden modificar els permisos per a cada càrrec.

Crea un nou conjunt de permisos amb el permís de gestió d’equips

Per crear un conjunt de permisos nou que et permeti delegar la gestió d’equips:

1. Ves a Personal > Equip > Permisos al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Crea un conjunt de permisos.

3. Marca la casella que hi ha al costat de cada permís que vulguis activar per a aquest conjunt de permisos, incloent-hi Gestiona els empleats.

4. Fes clic a Continua i selecciona els punts d’accés en els quals l’empleat pot fer servir el seu conjunt de permisos.

5. Desa.

Convida un empleat a gestionar equips en diversos punts de venda

Per convidar un empleat nou amb accés delegat a Gestió d’equips:

1. Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Crea un empleat.

3. Emplena la informació de l’empleat, incloent-hi els punts de venda en els quals tindrà accés per gestionar.

4. Selecciona aquest conjunt de permisos nou per gestionar els empleats i Desa.

També pots crear empleats directament a l’aplicació de TPV Square. Per fer-ho:

1. Al tauler de navegació de l’aplicació de TPV Square, toca Equip.

2. Toca la icona + perquè aparegui la pantalla Crea un empleat.

3. Comença introduint-hi el nom, l’adreça electrònica i el número de telèfon de l’empleat.

4. Després, toca Càrrec principal per assignar-li un càrrec o Crea un càrrec per assignar-li un que acabis de crear.

5. Toca la fletxa enrere per tornar a la pantalla Crea un empleat i introdueix el seu Preu per hora. Nota: aquest camp no és obligatori per desar la informació del perfil de l’empleat.

6. Per assignar un conjunt de permisos a l’empleat, toca Conjunt de permisos. Nota: quan creïs el perfil de l’empleat, se li assignaran automàticament els permisos de l’equip. Ara pera ara, només es poden crear i modificar conjunts de permisos mitjançant el Tauler de control de Square.

7. Toca Codi d’accés personal si vols crear i assignar un codi d’accés personalitzat per a l’empleat. A continuació, toca Fet. Nota: als nous empleats se’ls assignarà un codi d’accés generat automàticament, però podràs assignar-los un de personalitzat des d’aquesta secció.

8. Toca Punt de venda per seleccionar els punts de venda on treballarà l’empleat i, si escau, activa o desactiva l’opció Assigna a tots els punts de venda actuals i futurs. Nota: per defecte, s’assignarà el punt de venda actual que estigui associat al teu compte TPV Square en el moment de crear els perfils dels empleats.

9. Per acabar, torna a la pantalla Crea un empleat, confirma que tot sigui correcte i toca Desa.

Torna a seguir les instruccions anteriors per afegir més empleats a l’aplicació. Un cop hagis creat un empleat, aquest podrà fer servir TPV Square immediatament, en funció de la configuració i els permisos que hagis activat. Nota: rebràs una notificació si falta informació necessària als perfils d’empleat que hagis creat.

Actualitza un conjunt de permisos de l’equip existent per gestionar els empleats

1. Ves a Personal > Equip >Permisos al Tauler de control en línia de Square i selecciona un conjunt de permisos existent per actualitzar-lo.

2. Selecciona Gestió d’equips > Continua.

3. Selecciona els punts d’accés als quals poden accedir els empleats amb aquest conjunt de permisos.

4. Desa.

Nota: un cop actualitzis el conjunt de permisos de l’equip, els empleats assignats actualment al conjunt de permisos existent podran gestionar els empleats als seus punts de venda.

Assigna el permís de gestió d’equips a un empleat

1. Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square i selecciona un empleat.

2. Fes clic a un conjunt de permisos existent i selecciona el conjunt de permisos nou al menú desplegable.

3. Confirma la informació de l’empleat i selecciona Desa.

Accepta una invitació per gestionar els empleats

Els empleats rebran una invitació per correu electrònic i podran crear un compte per gestionar equips.

1. Selecciona Crea el meu compte al correu electrònic d’invitació.

2. Introdueix i confirma l’adreça electrònica i la contrasenya.

3. Selecciona Crea un compte.

Consulta més informació sobre com començar amb Gestió d’equips.