Gestiona les Cites Square

Estableix els punts de venda i els horaris del personal

En un principi, el fus horari i els horaris dels empleats venen definits per la configuració del negoci.

Per personalitzar el punt de venda, l’horari i el fus horari d’un empleat en concret:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square > Cites.

2. Selecciona un empleat.

3. A Ubicació i horari, activa els punts de venda i configura els seus horaris per a cadascun.

4. Fes clic a Desa.

Un cop configurat, aquest empleat tindrà un horari personalitzat. Qualsevol canvi que es faci al teu horari comercial, a la configuració del punt de venda, no afectarà l’horari en què els clients podran reservar cites amb aquest empleat.

Si no s’estableix cap horari personalitzat, els canvis a l’horari comercial o al fus horari també s’aplicaran a l’horari i al fus horari de reserves d’aquest empleat.

L’horari establert a la pàgina de l’empleat es reflecteix al calendari del teu compte, on els clients poden fer reserves, així com al calendari de l’empleat.

Gestiona els calendaris del personal

Pots establir la disponibilitat del personal per setmana, cosa que et permetrà tenir els seus horaris encara més controlats. També t’ajudarà a programar les interrupcions de diversos dies (com ara les vacances), a fer canvis puntuals d’horari com escaigui i a gestionar els torns sense que el negoci o les hores dels empleats es vegin afectats.

Per fer-ho:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i, a continuació, ves a Cites > Calendari.

2. Selecciona el menú desplegable Vista del personal.

3. Selecciona la setmana i l’empleat per al qual vols personalitzar l’horari.

4. Estableix l’horari > fes clic a Fet.

Si ets l’únic empleat, veuràs l’opció Personalitza la disponibilitat al costat del botó Crea una cita, a la pestanya Calendari.

La teva nova disponibilitat es reflectirà tant al navegador com als calendaris d’iOS, així com al lloc web de reserves en línia per a la setmana seleccionada.

Nota: la disponibilitat personalitzada s’ha de definir per punt de venda: els hauràs de seleccionar un per un al menú desplegable de la pestanya Calendari del Tauler de control de Cites Square.

Serveis que s’ofereixen

Un cop hagis creat els serveis, selecciona quins ofereix cada empleat.

També podràs aplicar comissions de cancel·lació úniques per empleat i temps de durada únics per tipus de servei.

Biografia de l’empleat

Desplaça’t a Biografia, prop del final de la pàgina, per incloure la biografia de l’empleat, amb dades com els seus serveis i especialitats. Assegura’t de desar els canvis.

Gestiona les cites del personal

Com a propietari del compte de Cites Square, pots consultar i modificar les cites fetes pels empleats.

Des del Calendari, selecciona el menú desplegable a la part superior esquerra de la pantalla per triar la vista un al costat de l’altre i veure la propera activitat de cada empleat alhora.

Desactiva o elimina empleats

Pots desactivar les reserves per a un empleat en concret o eliminar empleats del compte.

Desactiva les reserves per a un empleat

Desactiva la Visibilitat per a les reserves en línia per canviar els requisits per a les reserves. Si desactives un empleat, desapareixerà del lloc web públic de reserves, però no de les cites que tingués anteriorment. El personal amb accés complet encara podrà programar aquest empleat per a futures cites.

Elimina empleats

Per eliminar empleats del teu compte:

1. A la pestanya Personal del Tauler de control de Cites Square, fes clic a l’empleat que vulguis eliminar.

2. Fes clic a la icona de la paperera a la part inferior de la pantalla.

3. Fes clic a Elimina l’empleat.

Nota: si elimines un empleat, tota la seva informació desapareixerà del teu compte.

Un cop hagis eliminat un empleat, si vols desactivar l’opció que li permet processar pagaments o accedir al seu calendari en línia, ves al seu perfil.

Per desactivar l’accés d’un empleat a l’aplicació de Cites Square:

1. Al Tauler de control de Square, fes clic a Equip.

2. Fes clic al nom de l’empleat que vols desactivar.

3. Selecciona Desactiva a l’extrem superior dret.

Nota: en aquest moment, no hi ha cap manera d’eliminar un perfil d’empleat. Per amagar el personal inactiu de la llista d’empleats, selecciona Estat > Actius a la part superior esquerra per filtrar la llista i que s’hi mostrin únicament els empleats actius.