Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

WooCommerce i Square

Square s’integra amb WooCommerce perquè puguis crear un web de comerç electrònic al teu gust amb la seva plataforma personalitzable, començar a acceptar pagaments i vendre qualsevol cosa immediatament. Si acabes de posar en marxa la teva primera botiga virtual, WooCommerce t’ho explicarà tot pas a pas. Si tens una mica més d’experiència o tens un informàtic a mà, sàpigues que WooCommerce està basat en WordPress i que t’ofereix una documentació detallada i extensions molt fàcils de fer servir.

Funcions

En connectar WooCommerce i Square, el teu negoci físic i el d’internet se sincronitzen perquè puguis acceptar pagaments sense connexió o en línia i gestionar tota la imatge del negoci en una plataforma centralitzada. Estalvia temps i maldecaps amb un sistema d’inventari que sincronitza automàticament la botiga virtual i la física. Quan un client compra un producte en persona a través del TPV Square, l’inventari en línia de WooCommerce s’actualitza automàticament. A més, tots els productes creats o actualitzats a WooCommerce se sincronitzen amb Square, de manera que pots començar a vendre tot seguit. Pots decidir sense problemes si vens els productes de la botiga virtual a la física o viceversa.

Aquí tens més informació sobre com Square per a WooCommerce.

Integra’t amb WooCommerce

  1. A la Plataforma d’aplicacions de Square, cerca WooCommerce.

  2. Selecciona Comença.

  3. Selecciona Descarrega-ho de franc.

  4. Segueix les instruccions per integrar Square amb el teu compte de WooCommerce.

Nota: per acceptar pagaments amb Wordpress, fes servir la integració de Square amb WooCommerce.

Preus

Les funcions de WooCommerce són gratuïtes!

Informes i inventari

Amb la teva botiga virtual de WooCommerce, tots els pagaments i l’inventari se sincronitzaran automàticament amb el Tauler de control de Square, de manera que mai no t’hauràs de preocupar d’actualitzar-lo manualment.

Els pagaments processats amb WooCommerce apareixeran dins de l’historial de transaccions al Tauler de control en línia de Square, s’etiquetaran com a «WooCommerce» i inclouran el número de comanda corresponent de WooCommerce. Aquí tens més informació sobre ver y descargar el historial de pagos de Square en línea.

Les transferències per a les comandes de WooCommerce t’arribaran de la mateixa manera que els pagaments del TPV Square: seguint el calendari de transferències.

Quan es ven un article a la teva botiga de WooCommerce, l’Inventario Square s’actualitzarà automàticament. Pots configurar els avisos per nivell baix d’existències per estar al dia de com van.

Gestiona el compte de WooCommerce

WooCommerce gestiona directament els seus serveis, així com les seves funcions i les subscripcions. Si vols obtenir ajuda addicional, visita el seu Centro de Atención al Cliente.

No trobes el que necessites?