Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del compte

Configura el pagament per avançat dels clients a Cites Square

Si actives el pagament per avançat dels clients, podràs gestionar fàcilment el flux de caixa i exigir que els clients paguin a la bestreta els serveis de preu fix quan facin una reserva online. Aquests pagaments es transferiran segons el teu calendari de transferències. Pots activar aquesta opció online al Tauler de control de Square i a l’Aplicació de Cites Square per a iPhone i iPad, o bé a l’Square Register.

Per als pagaments per avançat, pots acceptar qualsevol targeta de crèdit, dèbit o de prepagament amb el logotip de Visa, Mastercard o American Express. L’import màxim per transacció és de 3800 £. Nota: els clients poden fer servir Targetes regal Square per als pagaments per avançat.

Estableix una política de pagament per reservar online

Amb Cites Square, pots triar entre tres opcions de pagament per reservar online: Sense requisits per reservar una cita, Desa una targeta per protegir-te contra les absències i Pagament per avançat obligatori.

Sense requisits per reservar és l’opció predeterminada. Si selecciones aquesta opció, els clients no podran consultar la teva política de cancel·lació ni durant la reserva ni a les notificacions de cites.

Per triar Pagament per avançat obligatori i Desa una targeta per protegir-te contra les absències, has de crear una política de cancel·lació. També pots demanar als clients que desin la seva targeta si selecciones alguna d’aquestes opcions. Per als pagaments per avançat, la política de cancel·lació hauria d’especificar com fer reembossaments als clients en cas que cancel·lin o reprogramin cites a última hora. Consulta més informació sobre com crear la teva política de cancel·lació..

Nota: si no s’ha activat per acceptar pagaments amb targeta amb Square, se’t demanarà que verifiquis la teva identitat abans de poder activar aquesta funció. Aquest procés l’ha de completar el titular del compte. Consulta més informació sobre els requisits per registra’t a TPV Square.

Per activar els pagaments per avançat dels clients des del tauler de control en línia de Cites Square:

  1. Ves a Configuració > Pagaments i cancel·lacions.

  2. Fes clic a Pagament per avançat obligatori i tria la teva política de cancel·lació. Els clients hauran d’acceptar la política abans de reservar online.

  3. Fes clic a Desa.

Per activar els pagaments per avançat dels clients des de l’aplicació de Cites Square:

  1. Toca Configuració > Reserva en línia.

  2. Toca Accepta pagaments online.

 Per activar els pagaments per avançat dels clients quan utilitzis Cites Square a l’Square Register:

  1. Ves a Reserva en línia.

  2. Selecciona Web de reserves de Square.

  3. Selecciona Accepta pagaments online.

  4. Toca Pagament per avançat obligatori.

Pots consultar més informació sobre com gestionant els serveis i les opcions dels preus.

També pots acceptar pagaments per avançat quan creïs una cita des del calendari si tens la targeta desada del client.

Gestiona les cites amb pagaments per avançat dels clients

Quan els clients paguin per avançat els serveis des del lloc de reserves online, els pagaments apareixeran al saldo de Square i es transferiran al compte bancari que hi hagis vinculat. Consulta més informació sobre com vincular i modificar el compte bancari.

Si un client necessita cancel·lar o reprogramar una cita pagada per avançat, haurà de contactar directament amb tu per fer-ho. Si hi ha algun canvi en una cita pagada per avançat després de reservar-la no es reflectirà als informes i caldrà fer un reembossament manual, si és el cas.

Si denegues una cita, es farà automàticament un reembossament a la targeta de pagament original i el client rebrà una notificació. Pots denegar una cita en qualsevol moment. Els reembossaments per cancel·lacions que superin els 60 dies des de la data de la reserva s’han de fer fora de Square. Consulta més informació sobre com tramitar reembossaments.

Nota: Cites Square envia recordatoris i confirmacions de les cites per SMS als clients des d’un número de telèfon dels EUA.

Comissions

Les comissions per acceptar pagaments per avançat són del 2,9 % + 0,25 cèntims per transacció.

Consulta més informació com configurar la política de cancel·lació de Cites Square.

No trobes el que necessites?