Inici>Configuració del compte

Configura els pagaments per avançat a Cites Square

Si actives els pagaments per avançat, podràs gestionar fàcilment el flux de caixa exigint que els clients paguin a la bestreta els serveis de preu fix quan facin una reserva en línia. Aquests pagaments es transferiran segons el teu calendari de transferències. Pots activar aquesta opció en línia alTauler de control de Square i a l’Aplicació de Cites Square per a iPhone i iPad, o bé a l’Square Register.

Per als pagaments per avançat, pots acceptar qualsevol targeta de crèdit, dèbit o de prepagament amb el logotip de Visa, Mastercard o American Express. L’import màxim per transacció és de 3800 £. Nota: els clients no poden utilitzar les targetes regal Square com a mètode de pagament per avançat.

Estableix una política de pagament per reservar en línia

Amb Cites Square, pots seleccionar entre tres opcions de pagament per reservar en línia: Sense requisits per reservar una cita, Desa una targeta per protegir-te contra les absències i Pagament per avançat obligatori.

Sense requisits per reservar és l’opció predeterminada. Els clients no podran consultar la teva política de cancel·lació durant la reserva ni a les notificacions de cites si selecciones aquesta opció.

Per triar Pagament per avançat obligatori i Desa una targeta per protegir-te contra les absències, has de crear una política de cancel·lació. També pots demanar als clients que desin la seva targeta si selecciones alguna d’aquestes opcions. Per als pagaments per avançat, la política de cancel·lació hauria d’especificar com fer reembossaments als clients en cas que cancel·lin o reprogramin cites a última hora. Aquí t’expliquem com creating your cancellation policy.

Nota: si no s’ha activat per acceptar pagaments amb targeta amb Square, se’t demanarà que verifiquis la teva identitat abans de poder activar aquesta funció. Aquest procés l’ha de completar el titular del compte. Més informació sobre els requisits per registra’t a TPV Square.

Per activar els pagaments per avançat des del Tauler de control en línia de Cites Square:

1. Ves a Configuració > Pagaments i cancel·lacions.

2. Fes clic a Pagament per avançat obligatori > tria la teva política de cancel·lació. Els clients hauran d’acceptar la política abans de reservar en línia.

3. Fes clic a Desa.

Per activar els pagaments per avançat des de l’aplicació Cites Square:

1. Toca Configuració > Reserves en línia.

2. Toca Accepta pagaments en línia.

Per activar els pagaments per avançat quan utilitzis Cites Square a l’Square Register:

1. Ves a Reserves en línia.

2. Selecciona Lloc web de reserves de Square.

3. Selecciona Accepta pagaments en línia.

4. Toca Pagament per avançat obligatori.

Pots consultar més informació sobre com gestionant els serveis i les opcions dels preus.

També pots acceptar pagaments per avançat quan creïs una cita des del calendari si tens la targeta desada del client.

Gestiona les cites amb pagaments per avançat

Quan els clients paguin per avançat els serveis des del lloc de reserves en línia, els pagaments apareixeran al saldo de Square i es transferiran al compte bancari que hi hagis vinculat. Aquí tens més informació sobre com vincular i modificar el compte bancari.

Si un client necessita cancel·lar o reprogramar una cita pagada per avançat, haurà de contactar directament amb tu per fer-ho. Qualsevol canvi que es faci a una cita pagada per avançat després de reservar-la no es reflectirà als informes i caldrà fer un reembossament manual, si s’escau.

Si denegues una cita, es farà automàticament un reembossament a la targeta de pagament original i el client rebrà una notificació. Pots denegar una cita en qualsevol moment. Els reembossaments per cancel·lacions que superin els 60 dies des de la data de la reserva s’han d’emetre fora de Square. Aquí tens més informació sobre com tramitar reembossaments.

Nota: Cites Square envia recordatoris i confirmacions de les cites per SMS als clients des d’un número de telèfon dels EUA.

Comissions

Les comissions per acceptar pagaments per avançat són del 2,9 % + 0,25c per transacció.

Aquí t’expliquem com configurar la teva política de cancel·lació de Cites Square.