Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del compte

Pagament per avançat dels clients a Cites Square

Amb el pagament per avançat dels clients, pots gestionar fàcilment el flux de caixa exigint que els clients paguin per avançat els serveis de preu fix quan reservin en línia. Tots els pagaments acceptats d’aquesta manera es transferiran segons el teu calendari de transferències. El pagament per avançat del client es pot activar des del Tauler de control de Square en línia i el Aplicació de Cites Square per a iPhone i iPad o a l’Square Register.

Per al pagament per avançat, pots acceptar qualsevol targeta de crèdit, dèbit o de prepagament amb el logotip de Visa, MasterCard o American Express. La transacció màxima d’aquest tipus de pagament és de 3800 £. Nota: els clients no poden utilitzar les targetes regal Square com a mètode de pagament per avançat.

Estableix una política de pagament per reservar en línia

Amb Cites Square, pots seleccionar entre tres opcions de pagament per reservar en línia: Sense requisits per reservar una cita, Desa una targeta per protegir-te contra les absències i Requereix pagament per avançat.

Nota: si no ets s’ha activat per acceptar pagaments amb targeta amb Square, se’t demanarà que verifiquis la teva identitat abans de poder habilitar aquesta funció. Aquest procés l’ha de completar el titular del compte. Obté més informació sobre què cal per registra’t per començar a fer servir TPV Square.

Per habilitar el pagament per avançat del client des del tauler de cites en línia:

  1. Visita Configuració > Pagaments i cancel·lacions.

  2. Fes clic a Requereix pagament per avançat > defineix la teva política de cancel·lació. Els clients hauran d’acceptar la teva política abans de reservar en línia.

  3. Fes clic a Desa.

Per permetre el pagament per avançat dels clients des de l’aplicació Cites:

  1. Toca Configuració > Reserves en línia.

  2. Toca Accepta pagaments en línia.

Per habilitar el pagament per avançat del client quan utilitzis Cites Square a l’Square Register:

  1. Ves a Reserves en línia.

  2. Selecciona Lloc web de reserves de Square.

  3. Selecciona Accepta pagaments en línia.

  4. Toca Requereix pagament per avançat.

Més informació sobre gestionant els serveis i les opcions dels preus.

També pots acceptar el pagament per avançat del client quan crees una cita des del calendari si tens el targeta desada del client.

Gestiona les cites amb el pagament per avançat del client

Quan els clients paguin per avançat els serveis des del lloc de reserves en línia, els pagaments apareixeran al saldo de Square i es transferiran al teu compte bancari enllaçat. Més informació sobre vincular i modificar el compte bancari.

Si un client necessita cancel·lar o reprogramar una cita de pagament per avançat, s’ha de posar en contacte directament amb tu per fer-ho. Qualsevol canvi que es faci a una cita de pagament per avançat després de reservar-la no es reflecteix als teus informes i requereix un reembossament manual si cal.

Si rebutges una cita, es retorna automàticament un reemborsament a la targeta de pagament original i es notifica el teu client. Pots rebutjar una cita en qualsevol moment. Els reemborsaments per cancel·lacions que superin els 60 dies des de la data de la reserva s’han d’emetre fora de Square. Més informació sobre tramitar reembossaments.

Nota: Les cites fan servir un número de telèfon dels EUA en lloc d’un número de telèfon local per enviar SMS de cites als clients (p. ex. recordatoris i confirmacions) als compradors.

Comissions

Les tarifes de transacció per acceptar pagaments per avançat són del 1,4% + 0,25 € per a targetes de la UE, o 2,9% + 0,25 € per a targetes no comunitàries per transacció.

Més informació sobre com configurar la política de cancel·lació de Cites Square.