Fes servir les opcions del servei amb l’aplicació de Square

Quan cobres una venda amb l’aplicació de TPV Square o Square per a restaurants, pots anotar si els clients consumiran el menjar a l’establiment, demanaran recollir els articles a la botiga o optaran per l’entrega a domicili. Les opcions del servei estan disponibles en dispositius Android i iOS amb la darrera versió de l’aplicació de Square.

L’opció del servei seleccionada es mostrarà als llocs següents:

• Rebuts del client

• Comprovants de la comanda per a la cuina i KDS

• Historial de vendes a l’aplicació

• Informes avançats i fitxers CSV que podràs descarregar des del Tauler de control en línia de Square

Gestiona les opcions del servei al Tauler de control

Activa les opcions del servei

1. Al Tauler de control en línia de Square, selecciona la pestanya Articles. Nota: a Square per a restaurants, veuràs que les opcions de serveis estan configurades per defecte.

2. Selecciona Configuració al menú de la part superior de la pàgina.

3. Fes clic a Configura les opcions del servei.

Quan la funció està activada, es creen automàticament quatre opcions predeterminades:

• Per menjar aquí

• Per emportar

• Entrega a domicili

• Recollida a l’establiment

Deixa la llista predeterminada com està o personalitza les opcions. La primera opció que surti a la llista serà la predeterminada per a cada venda nova. Els comprovants de comanda només mostraran les opcions del servei que no estiguin configurades per defecte. Les opcions de servei són específiques per a cada punt de venda i pots personalitzar la llista de cadascun d’ells.

Modifica les opcions del servei

1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a la Pestanya d’articles.

2. Selecciona Configuració > Opcions del servei

3. Per modificar, eliminar o crear noves opcions de servei, fes clic a Modifica les opcions de servei > introdueix el nom d’una opció de servei o fes altres canvis > a continuació, fes clic a Desa.

4. Per reorganitzar les opcions, fes clic a les tres línies horitzontals al costat del nom de l’opció de servei > arrossega i deixa anar l’opció seguint l’ordre que vulguis.

Aplica les opcions del servei a l’aplicació

Per a cada comanda realitzada al TPV, s’hi aplica automàticament una opció de servei per defecte.

Per canviar l’opció de servei d’una venda del TPV Square a l’aplicació de TPV Square, fes lliscar el dit per l’opció de servei per defecte. Per aplicar una opció de servei a un article específic de la cistella, toca l’article > tria una opció > i toca Desa.

Per canviar l’opció de servei d’una comanda a l’aplicació per a Restaurants, selecciona la comanda que vols modificar i toca Accions > Opció del servei. Per aplicar una opció del servei a un article específic de la cistella, toca l’article que vols modificar > tria una opció > i toca Desa.

Consells per fer servir les opcions del servei

• Pots crear un total de deu opcions del servei.

• Les opcions del servei es desen a la col·lecció d’articles, en comptes de fer-ho en un dispositiu en concret.

• Les opcions del servei no estan disponibles per a les comandes que s’hagin fet a la botiga virtual. Les comandes en línia fan servir els Tipus de tramitacions de les comandes.