Fes servir les opcions del servei amb l’aplicació de Square

Quan fas una venda amb aplicación TPV Square de Square, pots anotar si els clients consumiran el menjar a l’establiment, passaran a recollir els articles o optaran per l’entrega a domicili. Les opcions del servei estan disponibles en dispositius Android i iOS amb la darrera versió de l’aplicació de Square.

Per cada venda completada, l’opció del servei seleccionada es mostrarà als llocs següents:

Gestiona les opcions del servei en línia

Activa les opcions del servei

1. Al Tauler de control en línia de Square, selecciona la pestanya Articles.

2. Selecciona Configuració al menú de la part superior de la pàgina.

3. Fes clic a Configura les opcions del servei.

Quan la funció està activada, es creen automàticament quatre opcions predeterminades:

• Per menjar aquí

• Per emportar

• Entrega a domicili

• Recollida a l’establiment

Deixa la llista predeterminada com està o personalitza les opcions. La primera de la llista serà l’opció per defecte per a cada venda nova.

Modifica les opcions del servei

1. Des del Tauler de control en línia de Square, visita el Pestanya d’articles.

2. Selecciona Configuració > Opcions de servei

3. Per modificar, suprimir o crear noves opcions de servei, fes clic a Modifica les opcions de servei > introdueix el nom d’una opció de servei o fes altres canvis > a continuació, fes clic a Desa.

4. Per reorganitzar les opcions, fes clic a les tres línies horitzontals al costat del nom de l’opció de servei > arrossega i deixa anar l’opció en l’ordre que vulguis.

Aplica les opcions del servei a l’aplicació

Per cada nova venda amb l’aplicació de Square, l’opció del servei predeterminada s’aplica automàticament a la venda en curs. Per canviar l’opció del servei per a tota la venda, fes lliscar el dit per sobre de l’opció predeterminada.

Per aplicar una opció del servei a un article específic de la cistella, toca l’article, tria una opció i toca Desa.

Consells per fer servir les opcions del servei

• Pots crear un total de deu opcions del servei.

• Les opcions del servei es desen a la col·lecció d’articles, en comptes de fer-ho en un dispositiu en concret.

• Les opcions del servei no estan disponibles per a les comandes de recollida a l’establiment que s’hagin fet a la botiga virtual.