Usar las opciones de servicio con la aplicación de Square

Quan fas una venda amb l’aplicació de TPV Square, pots anotar si els clients consumiran el menjar a l’establiment, demanaran recollir els articles a la botiga o optaran per l’entrega a domicili. Les opcions del servei estan disponibles en dispositius Android i iOS amb la darrera versió de l’aplicació de Square.

Per cada venda completada, l’opció de servei seleccionada apareixerà als llocs següents:

• Rebuts del client

• Comprovants de la comanda per a la cuina

• Historial de vendes dins de l’aplicació

• Informes avançats i fitxers CSV que podràs descarregar des del Tauler de control en línia de Square

Gestiona les opcions del servei en línia

Activa les opcions de servei

1. Al Tauler de control en línia de Square, selecciona la pestanya Articles.

2. Selecciona Configuració al menú de la part superior de la pàgina.

3. Fes clic a Configura les opcions de servei.

Hi ha quatre opcions predeterminades que es creen automàticament quan la funció està habilitada:

• Per consumir al local

• Per emportar

• Entrega a domicili

• Recollida a l’establiment

Deixa la llista predeterminada com està o personalitza les opcions. La primera que surti a la llista serà la predeterminada per a cada venda nova.

Modifica les opcions del servei

1. Al Tauler de control en línia de Square, selecciona la pestanya Articles.

2. Selecciona Configuració al menú de la part superior de la pàgina i fes lliscar les Opcions del servei.

3. Fes clic a l’opció de servei que vulguis modificar o a Crea una opció de servei. A continuació, introdueix un nom per a l’opció.

4. Per reorganitzar-les, fes clic i arrossega les tres línies horitzontals al costat del nom de l’opció de servei.

5. Per eliminar una opció de servei, fes clic a la icona de la paperera a la dreta del nom.

Aplica les opcions de servei des de l’aplicació

Per a cada nova venda amb l’aplicació de Square, l’opció de servei predeterminada s’aplica automàticament a la venda en curs. Per canviar l’opció per a tota la venda, llisca el dit sobre l’opció predeterminada.

Per aplicar una opció de servei a un article específic de la cistella, toca l’article, tria una opció i toca Desa.

Consells per fer servir les opcions de servei

• Pots crear un total de deu opcions de servei.

• Les opcions de servei es desen a la teva col·lecció d’articles, en comptes de fer-ho en un dispositiu en concret.

• Les opcions de servei no estan disponibles per a les comandes de recollida a l’establiment que s’hagin fet a la botiga virtual.