Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configura

Fixa i assegura el teu Square Stand

Descobreix com configurar l’Square Stand en un moment, fixar-lo al taulell i connectar-li accessoris. L’Square Stand es pot fixar al taulell amb un adhesiu o amb els cargols inclosos a la capsa.

Fixa l’Square Stand

Fixa el suport al taulell amb un trepant, una broca de 3/16 polzades i els cargols (inclosos) o bé amb la placa adhesiva (també inclòs).

Nota: com que l’Square Stand és un equip elèctric, mira de muntar-lo en un lloc que no acostumi a estar moll o humit.

Suport amb adhesiu

  1. Connecta el hub USB a l’Stand: connecta el cable del hub USB a la part inferior de l’Stand. Nota: si el cable surt de la base de l’Stand pel costat dret (quan la pantalla està mirant cap a tu), l’Stand girarà en el sentit de les agulles del rellotge. Si el cable surt de la base pel costat esquerre, l’Stand girarà en sentit contrari a les agulles del rellotge.

  2. Cargola la placa adhesiva: assegura’t que el cable estigui ben endins i, a continuació, cargola la placa.

  3. Treu el suport adhesiu: comprova que la placa estigui ben cargolada i que la base de l’Stand estigui bloquejada amb el cable sortint del costat que vulguis i, a continuació, treu el suport adhesiu.

  4. Fixa l’Stand al taulell: neteja i asseca la zona on vols fixar l’Stand i, a continuació, enganxa’l fermament al seu lloc. Prem cap avall durant 30 segons i espera’t 30 minuts fins que l’adhesiu quedi del tot sec.

Nota: per treure el suport adhesiu, estira de les pestanyes a poc a poc cap a enfora. L’adhesiu començarà a estirar-se fins que es desprengui de la superfície sobre la qual estava muntat.

Suport amb cargols

  1. Connecta el hub a l’Stand: connecta el cable a la part inferior de l’Stand. Nota: si el cable surt de la base de l’Stand pel costat dret (quan la pantalla està mirant cap a tu), l’Stand girarà en el sentit de les agulles del rellotge. Si el cable surt de la base pel costat esquerre, l’Stand girarà en sentit contrari a les agulles del rellotge.

  2. Fes el forat per al muntatge amb caragols: amb una broca de 3/16 polzades, fes un forat al taulell. Assegura’t que la barrina pugui perforar el material del taulell.

  3. Col·loca l’Stand alineat amb el forat: sobreposa el forat per al cargol de la base de l’Stand amb el forat del taulell. Comprova que la base de l’Stand quedi bloquejada amb el cable sortint del costat que vulguis.

  4. Fixa l’Stand al taulell: enrosca el cargol per unir la base de l’Stand al taulell. Gira la femella fins que quedi fixada fermament a la part inferior del taulell. Assegura’t que els cargols i l’Stand estiguin ben col·locats i no es moguin, i que l’Stand només pugui girar en un eix de 180 graus.

Posa o treu l’iPad de l’Square Stand

Pots treure l’iPad de l’Stand estirant i prement cap avall el pestell de seguretat situat al costat de la càmera de l’iPad. Això desconnectarà l’iPad i el podràs treure sense problemes.

No trobes el que necessites?