Inici>Compatibilitat i integracions

Preguntes més freqüents sobre l’Square Stand i els components compatibles

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre l’Square Stand i els components compatibles.

Compatibilitat

El meu iPad és compatible amb l’Square Stand (2a generació)?

L’Square Stand (2a generació) és compatible amb els iPads de 10,2” i 10,5”, per exemple:

• iPad (9a generació, 2021)
  • iPad (8a generació, 2020)
  • iPad (7a generació, 2019)
  • iPad Air (3a generació, 2019)
  • iPad Pro 10,5”

Nota: en aquests moments, l’Square Stand no és compatible amb l’iPad 10,9” (10a generació, 2022).

Abans de comprar un Square Stand, assegura’t que tens un iPad compatible. També pots comprar un iPad compatible a la Botiga de Square.

Ja tinc l’Square Stand (1a generació). Amb quins iPads és compatible?

Revisa les taules de compatibilitat en aquest article sobre models de Square Stand per veure una llista completa dels iPads compatibles amb els models de Square Stand (1a generació).

Quina impressora de rebuts és adequada per a la meva configuració de TPV Square?

La impressora de rebuts adequada per al TPV Square dependrà del tipus de dispositiu mòbil que facis servir.

Esbrina quina és la impressora més indicada per al teu dispositiu. Recorda que pots comprovar el model exacte a la mateixa impressora per comprovar que tens el que toca.

Components

Com puc configurar l’Square Stand?

Descobreix com configurar l’Square Stand. Si has comprat l’equip de Square Stand, segueix les instruccions de la guia de configuració de l’equip de Square Stand.

Puc connectar un Square Terminal a l’Square Stand?

I tant! L’Square Terminal es pot connectar amb un iPad mitjançant l’Square Stand perquè acceptar pagaments amb ambdós dispositius sigui encara més fàcil. Descobreix com connectar l’Square Terminal amb TPV Square.

Puc acceptar pagaments amb targeta sense connectar l’Square Stand a una presa de corrent?

Quan l’Square Stand (1a generació) no està connectat a una presa de corrent, fa servir la bateria de l’iPad com a font d’alimentació.

Square Stand - 1st and 2nd Generation

Primera generació (esquerra), segona generació (dreta)

Quan estigui en aquest mode, l’Square Stand (1a generació) permetrà fer la connexió amb l’Square Reader via Bluetooth per acceptar pagaments sense contacte o amb xip i PIN. Nota: els accessoris USB no són compatibles amb aquest mode.

L’Square Stand (2a generació) ha d’estar connectat a una font d’alimentació en tot moment per rebre pagaments.

Pots obtenir més informació sobre comacceptar pagaments amb l’Square Stand.

Compra components

Com puc demanar un Square Stand?

Demana un Square Stand i els components compatibles a la Botiga de Square. L’iPad es ven per separat.

Com puc retornar l’Square Stand?

Square ofereix el reembossament complet dels components que es retornin durant els 30 posteriors a la compra. Fes clic aquí per començar. Tingues a mà el número de comanda original i l’adreça electrònica que hi vas associar.

Puc accelerar l’enviament de la comanda de components?

En aquests moments, les úniques opcions d’entrega a domicili disponibles són les que hi ha incloses al procés de pagament de la Botiga de Square.

Resolució de problemes