Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Personalitza el tancament del dia

Per Square, el tancament del dia, per defecte, és a les 17:00. Si el teu negoci està obert fins més tard, pots personalitzar el tancament del dia i configurar-lo a l’hora que vulguis per assegurar-te que l’activitat de tota una jornada vagi inclosa en una sola transferència.

Square agruparà i enviarà els pagaments a partir de l’hora de tancament del negoci que hagis triat cada dia. Això es coneix com a tancament del dia.

Si tries una hora de tancament del dia posterior a les 17:00, la transferència s’enviarà íntegrament dos dies feiners més tard. Pots consultar una descripció general del Calendari de transferències estàndard de Square.

Defineix l’hora del tancament del dia

Pots definir una hora del tancament del dia personalitzada per a cada dia de la setmana. Per fer-ho:

  1. Ves a Saldo > Configuració al Tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona un dia de la setmana i configura el fus horari i l’hora de tancament del dia. Et recomanem que configuris el tancament del dia una hora més tard de l’hora real de tancament perquè tinguis marge per a les vendes d’última hora.

  3. Aplica aquesta configuració a la resta de la setmana.

  4. Fes clic a Desa.

Exemple de tancament del dia

Una botiga tanca a les 18:00 cada dia de la setmana. El propietari de la botiga defineix l’hora de tancament del dia a les 19:00 al Tauler de control de Square.

A l’hora de tancament del dia de la botiga (19:00), Square agruparà totes les vendes de les darreres 24 hores (19:00 - 19:00) en una sola transferència. La transferència s’iniciarà automàticament l’endemà i s’enviarà l’endemà passat. Si l’exemple fos per a un dimarts, la transferència s’enviaria dijous.

No trobes el que necessites?