Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents de les targetes regal

Comunitat Square: fes preguntes, troba respostes i esbrina com els altres venedors fan servir les targetes regal Square.

Troba respostes a les preguntes més habituals sobre Targetes regal Square, ja siguin digitals o físiques.

Primers passos

Puc vendre targetes regal digitals?

Sí, pots vendre targetes regal electròniques gratuïtes en línia i en persona a través de l’aplicació de TPV Square.

Puc vendre i carregar targetes regal físiques al meu lloc web de Vendes en línia Square?

Ara mateix no, però pots vendre targetes regal electròniques a través de Vendes en línia Square.

Els clients poden fer servir les targetes regal per pagar les comandes en línia?

Sí, pots acceptar targetes regal com a pagament de comandes fetes a través del lloc de Vendes en línia Square o amb col·laboradors concrets de Square. Els clients podran introduir el número de la targeta regal durant el procés de pagament.

Nota: si col·labores amb una empresa d’integració de comerç electrònic i vens targetes regal físiques de Square, abans de fer la comanda, contacta amb l’empresa d’integració i assegura’t que són bescanviables. Tot i que Square és el processador de pagaments, pot ser que l’empresa no sempre admeti el bescanvi de targetes regal de Square.

Nota: les targetes regal només es poden fer servir amb comandes electròniques o amb enviament, però ara per ara no poden bescanviar-se si són per recollir a l’establiment.

Els clients poden fer servir les targetes regal per pagar factures Square?

Sí, els clients poden fer servir una targeta regal del teu establiment per pagar l’import total o parcial d’una factura. Si el saldo de la targeta regal no cobreix l’import sencer, el client pot dividir el pagament entre la targeta regal i la targeta de crèdit.

Els clients poden fer servir Factures Square per comprar targetes regal?

No, les targetes regal no són articles que es puguin aplicar a una factura.

Puc tramitar targetes regal promocionals?

No hi ha una funció de promoció per tramitar targetes regal, però pots aplicar un descompte a la venda de targetes regal.

Puc vendre una targeta regal amb descompte?

Sí. Quan un client compra una targeta regal, pots aplicar un descompte a la venda. Per exemple, si el client compra una targeta regal de 20 $ i vols descomptar 5 $ a la venda total, aplica un descompte de 5 $. El client rebrà una targeta regal de 20 $ però n’haurà pagat 15.

Les targetes regal caduquen?

No, les targetes regal físiques o digitals de Square no caduquen.

Es poden aconseguir recompenses de client amb les targetes regal?

Si fas servir un programa de fidelització amb Square, els clients poden aconseguir estrelles si paguen amb targetes regal. Per poder obtenir estrelles en les transaccions, els clients han de fer servir el mateix número de telèfon que van introduir en registrar-se al programa de fidelització.

Els clients poden registrar les targetes regal en cas de pèrdua o robatori?

No, aquesta funció no està disponible actualment.

On puc trobar més informació sobre les vendes de targetes regal?

Pots accedir a una vista general de les targetes regal comprades, les activacions i els bescanvis des de l’aplicació de TPV Square, des de l’Square Register, des de l’Square Terminal, des de la Vista general de targetes regal o des de la secció Informes del Tauler de control de Square.

Més informació sobre els resums i informes.

Cost de les targetes regal

Quant valen les targetes regal de Square?

Els preus de les targetes regal varien en funció de l’import adquirit. Nota: es poden fer servir targetes regal amb Square sense haver de pagar cap quota de subscripció o activació. Més informació sobre els preus de les targetes regal.

Quines comissions cobra Square quan un client compra una targeta regal?

S’apliquen les comissions per transacció normals de Square per a les targetes regal que es compren amb targetes de crèdit o de dèbit.

S’apliquen les comissions de venda de Square quan un client compra una targeta regal?

No. Igual que amb els pagaments en efectiu o altres mètodes de pagament similars, no s’aplicaran comissions addicionals a les transaccions que es duguin a terme amb una targeta regal de Square; només es deduirà el total del pagament del saldo de la targeta regal.

Quan rebré els diners per la venda de targetes regal?

Rebràs els diners per la venda d’una targeta regal quan s’hagi carregat i venut, d’acord amb el calendari de transferències. No rebràs cap transferència per les compres que es facin amb targetes regals, ja que es deduirà el crèdit del pagament per avançat de la targeta regal.

Comanda de targetes regal

Com puc comprovar l’estat de la meva comanda de targetes regal?

Envia un correu electrònic a Sistemes de targetes electròniques si tens qualsevol dubte sobre la comanda o truca’ls directament a l’1-866-776-7409.

Les targetes regal es poden fer servir a qualsevol dels meus punts de venda amb Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda amb Square, pots emetre i bescanviar targetes regal a qualsevol punt de venda.

Si fas servir targetes regal electròniques, els clients poden encarregar-les al web de comandes de targetes regal electròniques si els comparteixes el teu URL personalitzat. També poden encarregar targetes regal a través del Directori local de regals juntament amb altres negocis de la teva zona que també ofereixin targetes regal electròniques.

Nota: en aquest directori només apareixen els negocis que ofereixen targetes regal electròniques de Square. Per tant, no es mostraran els negocis que només ofereixin targetes regal físiques a la botiga.

Si el teu negoci ven targetes regal electròniques a través de Square i has processat pagaments amb nosaltres, has de poder incloure el negoci al Directori local de regals. Per fer-ho, ves a la secció Targetes regal electròniques del Tauler de control en línia de Square i activa Mostra un enllaç a les meves targetes regal electròniques als directoris públics. Quan activis aquesta opció, el negoci hauria d’aparèixer al moment al Directori local de regals.

Si vols deixar d’aparèixer al Directori local de regals del teu negoci, ves a la secció Targetes regal electròniques del Tauler de control en línia de Square i desactiva Mostra un enllaç a les meves targetes regal electròniques als directoris públics. Quan desactivis aquesta opció, s’eliminaran totes les mencions del teu negoci a tots els directoris, fins i tot les dels nostres socis. Tanmateix, podràs continuar promocionant el teu negoci i venent targetes regal electròniques al teu web personal de targetes regal electròniques amb el teu URL personalitzat.

Els clients poden comprar més d’una targeta regal alhora?

Sí, els clients poden comprar targetes regal electròniques en línia en bloc. Només cal que activis aquesta funció. Per fer-ho:

  1. Ves a Pagaments > Targetes regal al Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona Targetes regal electròniques > Configura.
  3. Activa Permet comandes de targetes regal electròniques en bloc i, a continuació, introdueix el nombre màxim de targetes regal electròniques que els clients poden comprar per cada comanda.

A la teva pàgina web personalitzada de comandes de targetes regal electròniques, els clients poden encarregar totes les targetes regal electròniques que permetis comprar en una comanda. Quan facin una comanda, els clients podran escollir un disseny per a la targeta regal electrònica, el nombre de destinataris, la quantitat per destinatari i la data de lliurament, així com afegir un missatge personal quan introdueixin la informació del destinatari, abans del procés de pagament.

Saldo de les targetes regal

Quan es tramita un reembossament, s’esborra el saldo de la targeta regal?

La targeta regal s’anul·larà quan s’esborri el saldo. Podràs reutilitzar-la per a futurs clients o reciclar-la si no vols conservar-la.

No trobes el que necessites?