Inici>Configuració del compte

Sincronitza el teu calendari personal amb Cites Square

Estàs a punt per acceptar cites en línia amb Square? Comença >

Nota: els esdeveniments de Google Calendar s’importaran com a «personal» o «bloqueig ràpid» i no es tractaran com a cites, notificacions o recordatoris. Cal modificar tots els esdeveniments al calendari on es van crear. Si gestiones diversos punts de venda, els esdeveniments personals que s’importin des de Google Calendar bloquejaran la disponibilitat d’un empleat a tots els punts de venda. Les cites que s’exportin a Google Calendar es modificaran per a tots els punts de venda on estigui activat l’empleat.

Sincronitza el calendari de Cites amb el teu calendari de Google

Abans de sincronitzar el calendari, has d’iniciar la sessió a Cites Square a l’ordinador portàtil o de taula, ja que el calendari no es pot sincronitzar des d’un dispositiu mòbil.

1. Ves a Cites > Configuració al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Calendari & Reserves.

3. A Gestiona la sincronització del calendari, fes clic a Vincula amb Google Calendar.

• Si és el primer cop que configures aquesta opció, inicia la sessió al teu compte de Google i permet l’accés al calendari que vulguis vincular amb Cites Square.

4. Selecciona Google Calendar > Següent.

5. Tria una opció de vinculació:

• Importació i exportació: importa esdeveniments del calendari de Google al calendari de Cites Square i exporta les reserves de Cites Square al calendari de Google.

• Només importació: importa els esdeveniments del calendari de Google al calendari de Cites Square.

• Només exportació: exporta les reserves del calendari de Cites Square al calendari de Google.

6. Selecciona un calendari de Google per a importar i selecciona el calendari del personal de Cites Square on apareixeran els esdeveniments importats. Fes clic a Continua.

7. Els calendaris s’han vinculat correctament. Espera uns minuts mentre es descarreguen les dades. Fes clic a Continua.

Nota important

• Els Personal amb inici de sessió i accés complet també poden afegir els seus calendaris de Google.

• S’han sincronitzat els esdeveniments des de fa un mes fins d’aquí a dos anys. La sincronització sol ser instantània, però pot tardar fins a tres minuts si hi ha molt de tràfec al calendari.

Calendaris de Google importats

Si has d’afegir canvis després de sincronitzar els calendaris, fes clic a ••• al costat del calendari per dur a terme les accions següents:

• Actualitzar els calendaris: els calendaris se sincronitzaran automàticament quan s’hi facin canvis. En el cas molt poc comú que els esdeveniments no se sincronitzin correctament entre calendaris, pots fer servir l’opció d’Actualitzar.

• Suprimeix el Calendari: fes clic a la icona de la paperera per suprimir una sincronització de calendaris i eliminar el calendari d’aquell on està sincronitzat.

Nota: només pots modificar esdeveniments al calendari d’origen. Per exemple, si s’ha creat un esdeveniment a Cites Square, cal modificar-lo al calendari de Cites Square, i viceversa.

Permet que el personal sincronitzi els seus calendaris de Google amb Cites Square

Per fer que els empleats puguin importar i exportar els seus calendaris personals de Google amb Cites Square:

1. Ves a la Pàgina de l’empleat al Tauler de control de Cites.

2. Selecciona un empleat de la llista o crea’n un de nou.

3. Selecciona Conjunt de permisos i activa el permís Gestiona la informació de l’empresa.

Quan l’empleat iniciï la sessió al seu compte de Cites Square, veurà una opció per sincronitzar els seus calendaris a la Pàgina del calendari.

Diferències entre cites i esdeveniments personals

Quan crees un esdeveniment, has de seleccionar si es tracta d’una cita o d’un esdeveniment personal. Una cita es reserva amb un client i representa un servei que cal prestar, mentre que un esdeveniment personal és simplement un interval de temps bloquejat.

Únicament les cites se sincronitzen a un calendari de Google, mentre que els esdeveniments personals ho fan des d’un calendari de Google. Per exemple, si crees un esdeveniment personal al calendari de Cites, no se sincronitzarà al calendari de Google.

Solució de problemes amb la sincronització de calendaris

Segueix aquests passos de solució de problemes si et trobes cap problema en sincronitzar el teu calendari personal amb el calendari de Cites Square:

• Comprova que el navegador estigui actualitzat.

• Esborra la memòria cau del navegador. Pots accedir al menú d’ajuda del navegador i seguir les instruccions pas a pas per fer-ho.

• Actualitza la pàgina.

• Prova-ho amb un altre navegador. Et recomanem que facis servir Google Chrome o Safari.

• Sincronitza el calendari de nou. Per fer-ho, fes clic a Actualitza el calendari al Tauler de control de Cites Square.

• Si el problema no es resol després d’actualitzar el calendari, prova de vincular-ho de nou. A «Calendaris de Google importats», fes clic a ••• i, a continuació, a Elimina el calendari. Un cop l’hagis eliminat, pots emprendre el procés per tornar-lo a vincular.

Nota: la sincronització del calendari pot tardar fins a 30 minuts.