Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Privacitat i seguretat

L’objectiu principal de la metodologia que fem servir a Square pel que fa a la seguretat és el de per protegir tant els comerços com els clients. A continuació t’oferim més informació sobre com fem que els propietaris i les seves dades estiguin segurs.

Privacitat a Square

Square respecta la teva privacitat i treballa constantment per protegir les teves dades personals. Volem que entenguis com recopilem, emmagatzemem, fem servir i protegim la teva informació personal. No la compartirem amb ningú excepte com es descriu en la Privacy Policy. Aquesta política ja es va compartir amb tu quan vas descarregar el programari per fer ús dels nostres serveis i, tal com s’hi descriu, podem modificar-la en qualsevol moment. Al web hi publiquem les notificacions de les versions revisades, que tenen un efecte immediat. En aquesta política de privacitat, ens referirem al nostre web, el programari i els serveis col·lectivament com als Serveis. Tingues en compte que aquesta política de privacitat no s’aplica a la informació que recopilem per altres mitjans que no sigui l’ús que fas del Servei (fins i tot quan és sense connexió) o d’altres fonts.

És especialment important protegir la privacitat dels menors. Per aquest motiu, Square no recopila ni sol·licita informació personal de cap menor de 13 anys ni permet que aquestes persones es registrin al Servei. Si tens menys de 13 anys, no ens facilitis cap dada teva, com ara el nom, l’adreça postal o electrònica o el número de telèfon. Cap menor de 13 anys no pot proporcionar cap informació personal a Square. En cas que sapiguem que hem recopilat informació personal d’un menor de 13 anys sense el consentiment dels pares, l’eliminarem tan aviat com puguem. Si creus que podem tenir informació d’un menor de 13 anys, posa’t en contacte amb nosaltres.

A més, has de tenir més de 18 anys per poder crear un compte amb Square.

Canvis en la política de privacitat

Si modifiquem les polítiques i els procediments de privacitat, publicarem aquests canvis al nostre web per mantenir-te al corrent de quina informació recollim, com la fem servir i en quines circumstàncies la podem revelar. Els canvis en aquesta política de privacitat són efectius en el moment de publicar-se en aquesta pàgina.

Seguretat a Square

Per protegir els titulars dels comptes de Square i els seus clients, tota la informació que ens envien els clients està xifrada als servidors, independentment de si fas servir una connexió wifi pública o privada, o un servei de dades al telèfon (com ara 3G o 4G). Square compleix tots els estándares de PCI necessaris. No vendrem mai informació a tercers.

Square protegeix els seus sistemes amb tecnologia i controls de seguretat capdavanters en el sector, com ara:

  • Xifrem les dades dins del lector de targetes en el moment de la transacció.

  • El programari de Square es crea fent servir les millors pràctiques de seguretat estàndard del sector.

  • Tenim personal especialitzat en seguretat supervisant els servidors de Square durant tot el dia.

  • Els empleats de Square actuen d’acord amb les polítiques de seguretat dissenyades per mantenir segures les teves dades.

Com que Square compleix amb la normativa PCI, els titulars del compte no han de validar el compliment amb la normativa PCI. Els comerços que fan servir Square per emmagatzemar, processar i transmetre totes les dades de targetes de pagament no cal que validin el compliment amb la normativa PCI per a aquestes transaccions.

Ens esforcem per oferir un entorn segur tant per als compradors com per als venedors.

No dubtis a posar-te en contacte amb el nostre departament de privacitat per a qualsevol pregunta o qüestió sobre aquesta política.

Squareup International Ltd
Fumbally Square
Fumbally Lane
Dublín 8
D08 XYA5

https://squareup.com/us/es

Email Privacy

No trobes el que necessites?