Torna a l’inici

Actualitza diversos articles alhora amb accions en bloc al Tauler de control

Si has d’actualitzar diversos articles alhora, pots fer servir les accions en bloc de la col·lecció d’articles de Square al Tauler de control per estalviar-te temps.

Si necessites més informació sobre altres funcions dels articles a banda de les accions en bloc, aquí t’expliquem com crear i gestionar articles des del Tauler de control de Square.

Nota: si tens articles amb diverses variants, com ara mida o color, pots modificar-les en bloc en un full de càlcul directament des de la col·lecció d’articles del Tauler de control. Per obtenir més informació, consulta com modifica articles en bloc al Tauler de control de Square.

Filtra i modifica articles en bloc

Per actualitzar diversos articles amb accions en bloc:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, fes servir els filtres d’articles per restringir la cerca.

  2. Marca la casella de selecció al costat de cada article que vulguis modificar perquè les opcions de modificació corresponents es mostrin a Accions.

Accions en bloc disponibles

Pots dur a terme les accions en bloc següents:

  • Actualitza la visibilitat online: es pot programar.

  • Actualitza el preu de venda online: es pot programar.

  • Actualitza una alerta de nivell baix d’existències.

  • Arxiva: consulta més informació sobre com arxivar articles.

Programa actualitzacions d’articles

Nota: si vols programar actualitzacions d’articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Programar actualitzacions d’articles et permet programar per avançat canvis en els preus de venda i la visibilitat dels articles online. Això és molt útil a l’hora de fer rebaixes o llançar nous productes al web de Vendes en línia Square. Pots programar actualitzacions per a articles individuals o per a diversos articles a través de les accions en bloc. Consulta més informació sobre com programar actualitzacions per als articles de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?