Configurar Release Manager

Per a qui és aquest article?
Aquest article es dirigeix als propietaris i el personal de restaurants que fan servir Square per a restaurants i volen provar les funcions noves abans que estiguin disponibles per a tothom.

Abans de començar

Amb Release Manager, tindràs accés a les funcions de Square per a restaurants abans que es llancin públicament. Release Manager et permet provar les funcions noves amb antelació en dispositius específics, de manera que les puguis activar en els que triïs, com més et convingui. També pots activar les funcions en un sol dispositiu per formar el personal abans de fer-ho en tots els que pertoqui.

Activar les funcions noves

Per activar les funcions de Release Manager:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Release Manager

2. Selecciona Activa per al dispositiu.

3. Selecciona els dispositius en els quals vulguis activar la funció. Només podràs seleccionar els dispositius rellevants que siguin compatibles amb la funció nova. El nom del dispositiu ha de coincidir amb el que es mostra al centre de dispositius.

4. Selecciona Activa.

Desactivar les funcions

Només es poden desactivar funcions durant el període de subscripció. Un cop acabi, les funcions quedaran activades en tots els dispositius rellevants.

Per desactivar les funcions des de Release Manager:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Release Manager

2. Selecciona Gestiona.

3. Selecciona Desactiva la funció als dispositius seleccionats.

4. Selecciona els dispositius dels quals vulguis desactivar la funció.

5. Selecciona Desactiva.

Comprova si les funcions noves s’han desactivat del TPV.

Square Register o Square Terminal

Per comprovar que la funció s’ha activat o desactivat a l’Square Register o a l’Square Terminal:

1. Si el dispositiu està connectat a internet, apareixerà un missatge per reiniciar-lo la pròxima vegada que iniciïs la sessió mitjançant el codi PIN.
  2. Mantingues premut el botó d’encesa durant cinc segons fins que se t’indiqui que l’has de reiniciar.
  3. Inicia la sessió al dispositiu amb el codi PIN; la funció nova hi estarà activada.

Dispositiu iOS

Tanca l’aplicació de Square per a restaurants i torna a obrir-la. Si el dispositiu està connectat a internet, la funció nova apareixerà activada la pròxima vegada que iniciïs la sessió.

Equip TPV Mòbil de Square per a restaurants (Android)

Per comprovar que la funció s’ha activat o desactivat en un dispositiu Android:

1. Si el dispositiu està connectat a internet, apareixerà un missatge per reiniciar-lo la pròxima vegada que iniciïs la sessió mitjançant el codi PIN.
  2. Fes lliscar la pantalla cap amunt per tancar l’aplicació i torna a obrir-la.
  3. Inicia la sessió al dispositiu amb el codi PIN; la funció nova hi estarà activada.