Crea una secció al plànol de planta

A qui va dirigit aquest article?
Als gerents o propietaris de restaurants que fan servir Square per a restaurants amb qualsevol dels seus plans de subscripció.

Abans de començar

Les seccions són agrupacions de taules que representen les diverses àrees del restaurant, com ara el menjador, el bar o la terrassa. Són molt útils per organitzar el servei i et permetran generar informes per comparar el rendiment, per exemple, de les vendes del bar amb les del menjador.

Tot i que amb la subscripció al pla Gratuït de Square per a restaurants es poden crear seccions per completar el plànol de planta, cal una subscripció als plans Plus o Prèmium per accedir als informes de vendes per secció.

Afegeix seccions al plànol de planta

En fer-ho, podràs accedir a informes més detallats sobre cadascuna de les àrees del restaurant.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Punts de venda > Plànols de planta > Seccions.

2. Fes clic a Crea una secció.

3. Introdueix el nom de la secció i selecciona un punt de venda.

4. Afegeix informació sobre les taules d’aquesta secció. Pots indicar-ne el nombre, afegir-hi una etiqueta i decidir si vols assignar-los noms o generar-los automàticament en funció del nom de la secció.

5. Fes clic a Desa.

6. Per eliminar o canviar el nom d’una taula, fes clic al nom de la secció del Plànol de planta o a Seccions.

Dissenya el plànol de planta

Personalitzar el plànol de planta al Tauler de control de Square pot ajudar-te a organitzar el servei i et permetrà consultar la distribució de les taules al TPV de Square per a restaurants.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Punts de venda > Plànols de planta.

2. Accedeix al plànol de planta en qüestió.

3. Fes clic a un quadrat numerat per afegir-lo al plànol.

4. Un cop hagis acabat, pots fer clic a cadascuna de les taules, moure-les i modificar-ne la forma i la mida per replicar el disseny del restaurant.

5. Per eliminar una taula del plànol de planta, fes-hi clic i selecciona Elimina, o bé fes clic a la icona de la paperera. Tingues en compte que no se n’eliminaran les dades.

6. Completa el plànol de planta i fes clic a Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre l’informe de vendes per secció: