Crea un plànol de planta

Els plànols de planta que pots trobar al teu compte de Square per a restaurants serveixen per mostrar la disposició física del teu restaurant. Pots crear plànols de planta per a un o més punts de venda; només necessites el teu Tauler de control de Square i conèixer la disposició del teu restaurant.

Crea un plànol de planta

Els plànols de planta són completament personalitzables. En primer lloc, crees les diferents seccions del restaurant i, a continuació, afegeixes els seients i les taules corresponents a cada secció.

Ves al Tauler de control en línia de Square per començar a crear el plànol de planta:

1. Fes clic a les tres línies horitzontals a la part superior esquerra i, a continuació, a Dispositius.

2. Fes clic a Punts de venda i plànols de planta.

3. Fes clic a Crea un plànol de planta.

4. Introdueix el nom del plànol de planta i tria el punt de venda. Si només tens un punt de venda, se seleccionarà per defecte.

5. Fes clic a Fet.

Ara ja pots començar a afegir seccions al plànol de planta. Les seccions representen diverses àrees dins del restaurant, com ara el menjador, la barra o la terrassa. També pots diferenciar les seccions als teus informes.

1. Selecciona Afegeix una nova secció a la cantonada inferior dreta.

2. Posa un nom a la secció i personalitza les preferències de nomenclatura. Nombre de taules representa el nombre de taules que hi ha a la secció. Fes clic a Fet.

3. La secció nova es mostrarà a la part dreta de la pantalla. table layout

4. Fes clic a un quadrat numerat per afegir-lo al plànol de planta.

5. Un cop hagis afegit les taules al plànol de planta, pots fer clic a cadascuna i canviar-ne la forma i la mida per reflectir la disposició física del restaurant.

6. Per moure les taules, arrossega-les i deixa-les anar al plànol de planta, o fes servir les tecles de fletxa.

7. Per seleccionar diverses taules alhora, fes clic i arrossega per traçar una forma al voltant de les taules.

8. Quan creguis que el plànol de planta està a punt, fes clic a Desa.

Si canvies la disposició del restaurant durant el dia, pots crear diversos plànols de planta per a cadascuna i alternar entre elles a l’aplicació de TPV per a Restaurants.

Modifica el plànol de planta

Actualitza el teu plànol de planta en un segon:

1. Fes clic a les tres línies horitzontals a la part superior esquerra i, a continuació, a Dispositius.

2. Fes clic a Terminals punt de venda.

3. Selecciona el plànol de planta que vols modificar.

4. Fes les modificacions i fes clic a Desa.

Tot a punt! Els canvis apareixeran al TPV de Square per a restaurants.

Preguntes freqüents

Hi ha plànols de planta automàtics que pugui fer servir?

En aquests moments no disposem de plantilles per a plànols de planta. Com que cada restaurant és diferent, els plànols de planta també són únics. Has de crear un plànol de planta específic per al teu restaurant.

Quants plànols de planta puc tenir alhora?

Pots crear tots els plànols de planta que necessitis per cada punt de venda. Si canvies la disposició del restaurant pels serveis d’esmorzar, dinar i sopar, pots tenir tres plànols de planta diferents.

Es pot alternar entre plànols de planta diferents?

Sí. Una vegada que hagis creat diversos plànols de planta per al teu punt de venda, a l’aplicació pots canviar entre els diferents plànols de planta fent-los lliscar cap a la dreta o cap a l’esquerra.

Puc duplicar els meus plànols de planta?

De moment, no es poden duplicar els plànols de planta entre diferents punts de venda.