Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb un codi de tercers

Les galetes del navegador permeten que els webs facin un seguiment de les visites i l’activitat. Les poden fer servir per registrar la teva visita més recent o la teva informació d’inici de sessió.

Un bàner de galetes (o centre de preferències) és el mòdul de gestió del consentiment dels webs que permet que els usuaris indiquin les galetes i els rastrejadors que accepten per al seu dispositiu. Per exemple, a la Unió Europea, els webs i les aplicacions que emmagatzemen o tenen accés a la informació del dispositiu d’un usuari (p. ex., mitjançant galetes) han d’obtenir el seu consentiment explícit per fer-ho.

Aquí trobaràs informació sobre com afegir un bàner de galetes al web amb un codi de tercers. També pots consultar com Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb Cookiebot, el nostre proveïdor de bàners de galetes integrat.

Afegeix un bàner de galetes amb codi

Vendes  en línia Square et permet treballar amb proveïdors de bàners de galetes de tercers perquè puguis complir amb la legislació relativa a la privacitat de les dades dels consumidors. Per afegir un bàner de galetes al web, registra’t amb el proveïdor de bàners de galetes que vulguis, com araLegal Monster, CookieHub o CookiePro.

Un cop ho hagis fet, et proporcionarà un codi perquè l’afegeixis al web. Per fer servir el codi:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Preferències del web.

2. A Consentiment de galetes, selecciona Configura el consentiment de galetes.

3. Tria l’opció Codi del bàner personalitzat i selecciona Següent per continuar.

4. Afegeix el codi del bàner de galetes i selecciona Desa quan hagis acabat.

Galetes predeterminades a Vendes en línia Square

Pot ser que el servei de bàner de galetes de tercers et demani que escanegis el web i classifiquis les galetes que s’hi trobin. Aquí trobaràs informació que et pot ajudar a classificar les galetes. Vendes en línia Square configura les següents galetes al teu web:

Nom de la galeta Categoria Descripció
PublishedSiteSession Estrictament necessària Es configura després que l’usuari autoritzi que el web accedeixi a una pàgina o web bloquejats.
publishedsite-xsrf Estrictament necessària Contribueix a la seguretat del web amb la prevenció d’atacs de falsificació de petició en llocs creuats (CSRF, per les seves sigles en anglès).
websitespring-xsrf Estrictament necessària Contribueix a la seguretat del web amb la prevenció d’atacs de falsificació de petició en llocs creuats (CSRF, per les seves sigles en anglès).
sp Galetes d’anàlisi i de rendiment Per fer el seguiment de les analítiques.
_savt Galetes funcionals Testimoni del visitant anònim generat quan es visita el web per primer cop.
language Galetes funcionals Es fa servir per determinar l’idioma.
editor_session Galetes funcionals Per a finestres emergents de navegació.
sto-id-editor Galetes funcionals La fa servir l’equilibrador de càrrega de la pàgina per assignar un usuari o una sessió a un servidor determinat.
sto-id-designer Galetes funcionals La fa servir l’equilibrador de càrrega de la pàgina per assignar un usuari o una sessió a un servidor determinat.
sto-id-trumpet Galetes funcionals La fa servir l’equilibrador de càrrega de la pàgina per assignar un usuari o una sessió a un servidor determinat.
gdpr-kb Galetes funcionals Per a l’script del RGPD
_snow_id Galetes d’anàlisi i de rendiment Per fer el seguiment de les analítiques.
_snow_ses Galetes d’anàlisi i de rendiment Per fer el seguiment de les analítiques.
srv_domainuserid Galetes d’anàlisi i de rendiment Per fer el seguiment de les analítiques.

A més, podem configurar l’emmagatzematge local (localstorage) per a la funcionalitat de compres i comandes online que t’indiquem a continuació:

localStorage name Categoria Descripció
viewedProducts Galetes funcionals Emmagatzema els productes que el client ha consultat recentment.
order-online:selected-location Galetes funcionals Emmagatzema el punt de venda que ha seleccionat el client.
order-online:buyer-location-info Galetes funcionals Emmagatzema la ubicació el client per a la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili.
order-online:order_notes Galetes funcionals Emmagatzema les notes de les comandes.
order-online:dine-in Galetes funcionals Emmagatzema l’identificador de comensal per a les comandes amb codi QR.
fulfillment-selection Galetes funcionals Emmagatzema el tipus de tramitació de la comanda perquè es configuri automàticament quan el client torni al web.
product-detail:entry-route Estrictament necessària Emmagatzema la pàgina en què es troba el client abans d’anar a la pàgina del producte, per tal que el botó X del mòbil permeti sortir-ne.
site-visitor-uuid Galetes d’anàlisi i de rendiment Per fer el seguiment de les analítiques.

Requisits de la UE i el Regne Unit

Si ets a la UE o el Regne Unit, o preveus rebre visitants d’aquestes regions, has de configurar un bàner de consentiment de galetes al web per complir amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Consulta més informació sobre el Reglament general de protecció de dades (RGPD) i Vendes en línia Square.

Exempció de responsabilitat: La informació proporcionada en aquest document només és per a fins informatius generals i no representa cap mena d’assessorament legal. Atès que preparar-la no s’han tingut en compte les teves circumstàncies específiques, pot ser que no sigui adient per al teu negoci. En confiar en la informació d’aquest article, assumeixes el risc i la responsabilitat que això pot comportar. Consulta amb un expert legal les teves obligacions d’acord amb la legislació en matèria de protecció de dades per rebre un assessorament adaptat a les teves necessitats específiques.