Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb codi de tercers

Les galetes del navegador ajuden els llocs web a fer un seguiment de les visites i l’activitat a la pàgina. Un lloc web pot fer servir galetes per tenir un registre de la teva visita més recent o registrar la teva informació d’inici de sessió.

Un bàner de galetes (o centre de preferències) és el mòdul de gestió del consentiment dels llocs web, que permet als usuaris acceptar les galetes i rastrejadors que vulguin permetre al seu dispositiu. Per exemple, a la Unió Europea, els llocs web i aplicacions que emmagatzemen o tenen accés a la informació del dispositiu d’un usuari (p. ex., mitjançant galetes) han de demanar i obtenir el seu consentiment explícit per fer-ho.

Aquí trobaràs més informació sobre com afegir un bàner de galetes al teu lloc web amb un codi de tercers. També pots trobar informació sobre com Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb Cookiebot, el nostre proveïdor de bàner de galetes integrat.

Afegeix un bàner de galetes amb codi

Vendes en línia Square et permet complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades del consumidor, perquè pots incorporar bàners de galetes de tercers. Per afegir un bàner de galetes al teu lloc web, registra’t al proveïdor de bàners de galetes que vulguis, com ara Legal Monster, CookieHub, o CookiePro.

Després de registrar-te, t’oferiran un codi per afegir-lo al teu lloc web. Per fer servir el codi:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Preferències del web.

2. Al consentiment de galetes, selecciona Configura el consentiment de galetes.

3. Tria l’opció Codi del bàner personalitzat i selecciona Següent per continuar.

4. Afegeix el codi del bàner de galetes i selecciona Desa quan hagis acabat.

Galetes per defecte a Vendes en línia Square

Al servei de bàner de galetes de tercers, pot ser que et demanin que exploris el teu lloc web i classifiquis les galetes que s’hi identifiquin. Aquí trobaràs informació que et pot ajudar a classificar-les. Vendes en línia Square configura les següents galetes al teu lloc web:

Nom de la galeta Categoria Descripció
Sessió del lloc web publicat Estrictament necessàries Configura-ho després que l’usuari autoritzi el lloc web per tenir accés a un lloc web o pàgina bloquejada
webpublicat-xsrf Estrictament necessàries Ajuda amb el web de seguretat per prevenir atacs de falsificació de peticions indirectes (CSRF per les seves sigles en anglès)
websitespring-xsrf Estrictament necessàries Ajuda amb el web de seguretat per prevenir atacs de falsificació de peticions indirectes (CSRF per les seves sigles en anglès)
sp Galetes d’anàlisi i de rendiment Per al seguiment de les analítiques
_savt Galetes funcionals S’ha generat un testimoni del visitant anònim quan ha visitat el lloc web per primer cop
idioma Galetes funcionals Es fan servir per a determinar l’idioma
editor_sessió Galetes funcionals Per a finestres emergents de navegació
sto-id-editor Galetes funcionals L’administrador de càrrega de la pàgina les fa servir per fixar un usuari o una sessió a un servidor determinat
sto-id-designer Galetes funcionals L’administrador de càrrega de la pàgina les fa servir per fixar un usuari o una sessió a un servidor determinat
sto-id-trumpet Galetes funcionals L’administrador de càrrega de la pàgina les fa servir per fixar un usuari o una sessió a un servidor determinat
rgpd-kb Galetes funcionals Per al text de l’RGPD
_snow_id Galetes d’anàlisi i de rendiment Per al seguiment de les analítiques
_snow_ses Galetes d’anàlisi i de rendiment Per al seguiment de les analítiques
srv_iddominiusuari Galetes d’anàlisi i de rendiment Per al seguiment de les analítiques

A més, podem configurar l’emmagatzemament local per a la funcionalitat de compres i comandes en línia que t’indiquem a continuació:

nom de l’emmagatzematge local Categoria Descripció
Productes consultats Galetes funcionals Productes consultats fa poc pel comprador
comanda-en-línia:punt-de-venda-seleccionat Galetes funcionals Punt de venda seleccionat pel comprador
comanda-en-línia:informació-punt-del-venda-del-comprador Galetes funcionals Punt de venda del comprador per a recollida a l’establiment/entrega a domicili
comanda-en-línia:notes-de-la-comanda Galetes funcionals Notes de les comandes de la botiga
comanda-en-línia:consumir-al-local Galetes funcionals Identificador de comensal del comprador per a les comandes d’autoservei
selecció-de-tramitació Galetes funcionals La forma de tramitació de comanda del comprador es configura automàticament quan es torna a visitar el lloc web
detall-producte:via-d’entrada Estrictament necessàries La pàgina de la botiga en què es troba el comprador abans de navegar cap a la pàgina del producte, on el botó “X” del mòbil permet sortir-ne.
uuid-visitant-llocweb Galetes d’anàlisi i de rendiment Per al seguiment de les analítiques

Requisits de la UE i el Regne Unit

Si ets a la UE, el Regne Unit, o esperes visitants d’aquestes regions, per tal de complir amb l’RGPD has de configurar un bàner de consentiment de galetes al teu lloc web. Pots obtenir més informació sobre el RGPD i Vendes en línia Square.

Exempció de responsabilitat: la informació inclosa en aquest article només té l’objectiu d’informar i en cap cas es pot considerar assessorament legal. No té en compte les teves circumstàncies específiques i, per aquest motiu, pot ser que no s’adapti al teu negoci. Si confies en la informació d’aquest article, assumeixes tota la responsabilitat i el risc que se’n pugui derivar. Consulta un assessor legal que conegui les obligacions de la legislació en matèria de protecció de dades per rebre un assessorament personalitzat per a les teves necessitats concretes.